Ο «El Professor» Σπύρος Μαρτίκας αποχωρεί από το Survivor και το Twitter ξεκίνησε τους πανηγυρισμούς

Κατερίνα Μπούσιου
Ο «El Professor» Σπύρος Μαρτίκας αποχωρεί από το Survivor και το Twitter ξεκίνησε τους πανηγυρισμούς

Το «ξέσπασμα» του Γιώργου Λιανού για τα σχόλια του κοινού μετά τον επεισοδιακό καυγά στο Survivor All Star μεταξύ του Νίκου Μπάρτζη και του Τάκη Καραγκούνια και τα spoilers για τον Σπύρο Μαρτίκα.

Κρίσιμο το αποψινό συμβούλιο στο Survivor All Star κυρίως μετά τα spoilers και τις πληροφορίες που θέλουν τον Σπύρο Μαρτίκα να αποχωρεί από το reality.

Το σχέδιο του El Professor, απέτυχε και η 12η φορά που ήταν υποψήφιος δεν ήταν η τυχερή. Ο μόνος που θα πρέπει να ανησυχεί μετά από αυτή την εξέλιξη είναι σίγουρα ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος χάνει τον καλύτερό του σύμμαχο και μένει εκτεθειμένος απέναντι στον Νίκο Μπάρτζη. Το Twitter ωστόσο ξεκίνησε να πανηγυρίζει την αποχώρηση Μαρτίκα από τον Άγιο Δομίνικο.

Το «ξέσπασμα» του Λιανού και η μοναξιά του Ηλία

Ο Γιώργος Λιανός ο οποίος βρισκόταν για λίγες μέρες στην Ελλάδα (για το γύρισμα διαφημιστικού εταιρείας καφέ) μίλησε σε 2 εκπομπές σήμερα για να να εξηγήσει τι συνέβη στο Survivor All Star, μετά τον επεισοδιακό καυγά μεταξύ του Νίκου Μπάρτζη και του Τάκη Καραγκούνια. Μα βασικά να απαντήσει και στα σχόλια που άκουσε από το κοινό πως έπρεπε να παρέμβει.

Αρχικά στην εκπομπή Super Κατερίνα είπε πως: «Πρέπει κάθε πρωί να πηγαίνω στην καλύβα και να τους δίνω χαμομήλι για να είναι ήρεμα τα παιδιά. Θα ζητήσω από τον Ατζούν να τους δείχνω κάρτες. Δεν είμαι απολογούμενος για τίποτε, είμαι παρουσιαστής. Ήταν μία all star χρονιά για το Survivor, με τα λάθη της με τα προβλήματά της».

Και στη συνέχεια στο Πρωινό μας διευκρίνισε με λίγο πιο έντονο ύφος ότι δεν είναι στις αρμοδιότητές του να παρεμβαίνει και η φράση «πέφτουν ψιλές» που είπε χαριτολογώντας, ήταν με βάση αυτά που έβλεπε.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Μου στέλνουν πολλά μηνύματα, γιατί δεν τον διώξατε και δεν τον αποβάλλατε. Για να εξηγήσουμε μερικά πράγματα, ο Λιανός δεν σφυρά ποτέ παιδιά παρά μόνο αν πάρει εντολή από τους παιχνιδάδες. Κατηγορήθηκα και για αυτό που είπα ότι έπεσαν οι ψιλές, μα αυτό έβλεπα. Δεν ήμουν μαζί τους κάτω από την υπόγεια διάβαση. Έτσι το χαρακτήρισα. Είμαι παρουσιαστής ενός προγράμματος, δεν παίρνω αποφάσεις για το πως πρέπει να τιμωρηθεί ο ένας ή ο άλλος».

Το ενδιαφέρον του σημερινού επεισοδίου είναι φυσικά η αποχώρηση ενός ακόμη παίκτη. Ανάμεσα στους: Γιώργο Ασημακόπουλο, Ηλία Μπόγδανο, Νίκο Μπάρτζη και Σπύρο Μαρτίκα, ο τελευταίος σύμφωνα με τα spoilers επιστρέφει στην Αθήνα.

Ο El Professor ο οποίος για 12η φορά ήταν υποψήφιος, φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο αφήνοντας ουσιαστικά μόνο του, τον μόνο σύμμαχό του τις τελευταίες ημέρες, Ηλία Μπόγδανο. Ο οποίος πλέον θα πρέπει να αναζητήσει αλλού συμμαχίες και ίσως αυτή τη στιγμή είναι εκείνος που κινδυνεύει περισσότερο στην επόμενη αποχώρηση.

Έκπληξη πάντως είναι η παραμονή του Γιώργου Ασημακόπουλου, ο οποίος συγκέντρωνε και τις περισσότερες πιθανότητες να φύγει.

Το Twitter ήδη ξεκίνησε τους πανηγυρισμούς για την αποχώρηση Μαρτίκα και οι φανς μας χάρισαν απίστευτα χιουμοριστικά σχόλια. Αλλά το κοινό έκανε και ένα πολύ σωστό σχόλιο. Ο Μαρτίκας καθόλου λυπημένος δεν θα αισθανθεί γιατί φεύγει από το reality, 100 χιλιάδες ευρώ πλουσιότερος. Not bad.