Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Η σταδιακή αλλαγή στην εμφάνισή της πριν τον γάμο & η ζωή «μετά Survivor»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Η σταδιακή αλλαγή στην εμφάνισή της πριν τον γάμο & η ζωή «μετά Survivor»

Η συμμετοχή της στη νέα επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου το φετινό καλοκαίρι, οι φήμες για το «Πρωινό» και οι προετοιμασίες του γάμου της κάνουν την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου να έχει δουλειές με «φούντες».

Η ζωή της πρώην παίκτριας του Survivor μετά την συμμετοχή της φαίνεται πως πάει από το καλό στο καλύτερο, επιβεβαιώνοντας πως έπραξε σωστά επιλέγοντας να μην μπει στο Survivor All Star.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, πλέον, ασχολείται πιο ενεργά με την υποκριτική παρακολουθώντας ειδικά σεμινάρια ενώ το καλοκαίρι θα συμμετέχει στη νέα επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου, στην οποία θα πρωταγωνιστούν πολλά μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου.

nafsika_283122020_7544560028919792_5237872955180885157_n.jpg

Παράλληλα, συνεχίζει επιλεκτικά τις δουλειές της στο modelling ενώ εισχώρησε και στον τομέα της εστίασης αφού είναι μία εκ των συνεργατών σε εστιατόριο στο Περιστέρι. Από την άλλη, είναι το πρόσωπο των «ημερών», αφού πολλοί σχολίασαν πως η συνέντευξή της στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, ίσως ήταν ένα άτυπο «casting» για την ίδια, μιας και όπως φαίνεται δεν είναι σίγουρο πως του χρόνου θα βρίσκεται στο πλευρό του η Μαρία Κορινθίου.

Η απάντησή της για το «Πρωινό»

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου παρά τα όσα ακούστηκαν για «άτυπο δοκιμαστικό» στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, τόνισε πως δεν της έχει γίνει σχετική πρόταση λέγοντας: «Πρώτη φορά ακούω ότι η παρουσία μου στη εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ήταν ένα άτυπο δοκιμαστικό. Δεν έχω σκεφτεί τέτοιο πράγμα ούτε έχει υπάρξει κάποια πρόταση. Δε μπορώ να απαντήσω υποθετικά».

nafsika_347398578_1369313570532493_6891304648839762254_n.jpg

Η ανανεωμένη της εμφάνιση και ο γάμος με τον Κώστα Πηλαδάκη

Απ' όταν τελείωσε το Survivor 2022 το περασμένο καλοκαίρι η εμφάνιση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου, ως προς τα μαλλιά της, έχει σταδιακά αλλάξει. Από εκεί που η ίδια έδινε «ψήφο» στα μακριά και πιο καστανά μαλλιά, στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα εμφανίστηκε με πιο κοντό καρέ και αρκετές ξανθές ανταύγιες, κάτι που πολλοί συμφώνησαν πως της ταιριάζει ακόμα καλύτερα, αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Η μετάβαση σε αυτό το μήκος και χρώμα δεν ήταν κάτι ξαφνικό, αφού όπως θα δεις στις φωτογραφίες που ακολουθούν η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου πρώτα «πειραματίστηκε» με ένα πιο μακρύ καρέ σε καστανό χρώμα.

Πολλοί, μάλιστα θεώρησαν πως αυτή η αλλαγή είναι μέρος της προετοιμασίας της για τον γάμο της με τον Κώστα Πηλαδάκη που θα γίνει αυτό το καλοκαίρι, πιθανότατα στη Μύκονο, όπως έχουν αναφέρει κι οι δύο. Παρ' όλα αυτά, το μοντέλο και ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε πως δεν έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τον γάμο της, ενώ αυτό δεν είναι κάτι που την αγχώνει αφού στην ουσία αυτό που θέλουν εκείνη κι ο σύντροφός της είναι να κάνουν ένα μεγάλο πάρτι.