Στο MasterChef έχουμε αλλαγές και τη μάχη των φαβορί με τον πρώτο παίκτη που περνά στον τελικό

Κατερίνα Μπούσιου
Στο MasterChef έχουμε αλλαγές και τη μάχη των φαβορί με τον πρώτο παίκτη που περνά στον τελικό

Το πρώτο σχόλιο του Άγγελου Τσιγκάκου μετά την αποχώρησή του από τον διαγωνισμό και οι αλλαγές των επόμενων εβδομάδων στις μέρες μετάδοσης του MasterChef. 

Πολλές φορές σε τηλεοπτικά project όπως το MasterChef δεν έχει σημασία μόνο η τελική έκβαση αλλά η διαδρομή μέχρι να φτάσουμε εκεί.

Το σημερινό επεισόδιο είναι ένα από αυτά που δικαιολογούν την εντυπωσιακή διαδρομή. Αφενός θα δούμε τον πρώτο ή την πρώτη παίκτρια που πηγαίνει απευθείας στον τελικό, αφετέρου τη μάχη των άλλων δύο για να κερδίσουν και εκείνοι την πρόκριση. Όλα αυτά εν μέσω αλλαγών στις ημέρες μετάδοσης του μαγειρικού διαγωνισμού που ξεκινούν από σήμερα. Tα spoilers αναφέρουν πάντως, τον Νίκο Τράκα να προκρίνεται ως ο πρώτος φιναλίστ απόψε.

https://www.instagram.com/p/CsuG-TMqi8I

Το πρώτο μήνυμα του Άγγελου και η μάχη Μαρίας, Νίκου και Αλέξανδρου

Ο Άγγελος Τσιγκάκος μετά από μια ιδιαίτερη μάχη με τον Αλέξανδρο στο επεισόδιο της Παρασκευής στο MasterChef, αποχώρησε από τον διαγωνισμό αφήνοντας 3 από τα μεγάλα φαβορί να περάσουν στην τελική φάση. Έτσι σήμερα είναι η πιο κρίσιμη στιγμή της Μαρίας, του Αλέξανδρου και του Νίκου.

Γιατί όπως είδαμε και στο τρέιλερ μετά την δοκιμασία θα κριθεί ποιος από τους παίκτες (ή παίκτρια) θα περάσει πρώτος ή πρώτη στον τελικό. Ερωτηματικά μας προκάλεσε η συγκίνηση της Μαρίας Μπέη σε ένα πλάνο. Είναι αυτή που περνά πρώτη ή ο Νίκος Τράκας όπως και την προηγούμενη φορά που πήρε αμέσως το εισιτήριο για την 3αδα;

Οι πιθανότητες πηγαίνουν στον δεύτερο σύμφωνα με τις πληροφορίες μας και αυτό προφανώς σημαίνει σε αυτό το στάδιο του διαγωνισμού στο οποίο βρισκόμαστε, πως παρουσίασε μία άρτια προσπάθεια.

Προφανώς η Μαρία και ο Αλέξανδρος θα δοκιμαστούν αρκετά στη συνέχεια. Ο διαγωνισμός δεν είναι απλός, έχει ανατροπές αλλά και δοκιμασίες υψηλού επιπέδου. Από σήμερα έχει και αλλαγή στις ημέρες μετάδοσης. Το MasterChef θα μεταδίδεται πλέον μόνο Δευτέρα και Τρίτη και έτσι θα πορευτούμε μέχρι τα μέσα Ιουνίου που φημολογείται ότι θα γίνει ο τελικός. Εκτός απροόπτου και του δεύτερου γύρου εκλογών στις 25 Ιουνίου.

«Όχι στους τοξικούς»: Μετά το beef Τράκα & Μπέη στο MasterChef το Twitter έβγαλε τον τελικό νικητή

Στην τελική φάση του διαγωνισμού θα δούμε και εξωτερικές δοκιμασίες, αλλά φέτος δεν θα έχουμε ταξίδι στο εξωτερικό, όπως κάποιοι ανέμεναν. Θα έχουμε σίγουρα μία δοκιμασία στην Κρήτη για τους φιναλίστ, όπως έγραψαν και τα τοπικά media του νησιού. Τις υπόλοιπες αναμένουμε να τις μάθουμε εν καιρώ.

https://www.instagram.com/p/CsvWNMHscig

Ο Άγγελος ο οποίος έφτασε ένα βήμα πριν τον τελικό, έκανε και την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram ευχαριστώντας την παραγωγή και τους τρεις κριτές. Αλλά στην πρώτη του συνέντευξη στο Breakfast@star δήλωσε ξεκάθαρα πως θέλει νικητή τον Νίκο Τράκα: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι εκεί που έφτασα. Δεν μπορώ να πω με σιγουριά, αλλά λέω ένα όνομα που πιστεύω εγώ ότι θα είναι ο νικητής. Θα είναι ο Τράκας».