Ο Γιώργος Πορφύρης αποχωρεί από το MasterChef μετά από μια επεισοδιακή δοκιμασία

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Γιώργος Πορφύρης αποχωρεί από το MasterChef μετά από μια επεισοδιακή δοκιμασία

Spoiler Alert: Ήρθε απόψε η στιγμή που δεν θέλουν οι πιστοί φανς του MasterChef. Μετά από σχεδόν 4 μήνες ο παίκτης λέει «αντίο» ένα βήμα πριν τον τελικό. 

Οι φανς του Γιώργου Πορφύρη αλλά και το κοινό που πιστά παρακολουθεί το MasterChef θα πρέπει να οπλιστεί με υπομονή και ψυχραιμία για το επεισόδιο που θα παρακολουθήσει απόψε και θα οδηγήσει στην αποχώρηση του Γιώργου Πορφύρη.

Ο Γιώργος φτάνει ένα βήμα πριν την πρόκριση στον τελικό μετά από μία επεισοδιακή και υψηλών απαιτήσεων δοκιμασία. «Εκρηκτική συνέχεια» όπως λέει και η παραγωγή.

https://www.instagram.com/p/CsmdbHtNbEQ

Ο άτυχος αλλά και σημαντικός Γιώργος Πορφύρης

Για σχεδόν 4 τηλεοπτικούς μήνες παρέμεινε στον διαγωνισμό ο Γιώργος Πορφύρης και ήταν ο πρώτος χρονικά από τους παλαιότερους παίκτες του MasterChef που κέρδισε μία δεύτερη ευκαιρία και πήρε τον τίτλο και του...μακροβιότερου.

Στη συνέχεια οι φανς του στα social media τον ανακήρυξαν τον καλύτερο παίκτη, για το χιούμορ του, για το ταμπεραμέντο του, μα κυρίως γιατί χάρηκε το παιχνίδι όσο κανείς, χωρίς να γίνεται ακραία ανταγωνιστικός ή να λαϊκίζει και να κάνει κόντρες τόσο με τους συμπαίκτες από άλλους κύκλους του διαγωνισμού ή με τους νεότερους φετινούς.

Ήταν ένας πολύτιμος παίκτης, γιατί ήταν και ο μόνος που έδωσε χαρά στο κοινό και όχι γκρίνια. Και πολεμήθηκε αρκετά.

Τράκας εναντίον Πορφύρη στο MasterChef & το κοινό πήρε θέση για τη νέα κόντρα που μόλις ξεκίνησε

Πώς θα φτάσει στην σημερινή αποχώρηση ο Γιώργος Πορφύρης;

Οι παίκτες στη δεύτερη ημέρα των ημιτελικών θα κληθούν αρχικά να κάνουν ένα τεστ δημιουργικότητας, μέσα στο στούντιο με θέμα τον αρακά.

Ο καλύτερος ή η καλύτερη, πάει στην 3αδα για να συναντήσει τον Νίκο Τράκα που βρίσκεται εκεί ήδη από χθες. Νικήτρια σε αυτή την δοκιμασία με θέμα τον αρακά είναι η Μαρία Μπέη.

https://www.instagram.com/p/CsmLjAUqPMo

Έτσι ο Άγγελος, ο Γιώργος και ο Αλέξανδρος θα μοναμαχήσουν σε πιάτο αντιγραφής για διατηρήσουν το δικαίωμα να πολεμήσουν στα επόμενα επεισόδια επίσης για την 3αδα.

Ο άτυχος είναι ο Γιώργος Πορφύρης. Και λέμε άτυχος γιατί αυτή η φάση του διαγωνισμού είναι δύσκολη μεν, αλλά είναι μέσα στα πλαίσια του ταλέντου και των γνώσεων των παικτών που έχουν παραμείνει.

https://www.instagram.com/p/CsjnsvmoBbY

Άρα παίζει ρόλο στο αποτέλεσμα η ατυχία της στιγμής. Ή το άγχος.

Οι φανς του MasterChef είχαν ήδη μεγάλη αγωνία από το επεισόδιο της αποχώρησης της Μαρίας Λαζαρίδου την προηγούμενη εβδομάδα, όπου ο Γιώργος γλίτωσε στο παρά πέντε.

Φαντάσου τι θα συμβεί απόψε όταν θα απογοητευτούν με το «αντίο» του. Πάντως θα πρέπει να θεωρεί τον εαυτό του τυχερό για όσα κατάφερε. Δεν ήταν και λίγα.

DPG Network