Χριστίνα Μπόμπα: Έκανε το πιο μεγάλο throwback δείχνοντάς μας την αλλαγή της τα τελευταία 5 χρόνια

Γεωργία Βλαχοπούλου
Χριστίνα Μπόμπα: Έκανε το πιο μεγάλο throwback δείχνοντάς μας την αλλαγή της τα τελευταία 5 χρόνια

Η Χριστίνα Μπόμπα έκανε το throwback challenge του Instagram δημοσιεύοντας πού βρισκόταν και πώς ήταν την ίδια μέρα τα τελευταία 5 χρόνια.

Στη ζωή της Χριστίνας Μπόμπα τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ τα τελευταία 5 χρόνια. Παντρεύτηκε τον άντρα της ζωής της, Σάκη Τανιμανίδη ενώ έφερε στον κόσμο και τις δίδυμες κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα.

Η ίδια, μάλιστα είχε δηλώσει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της σχετικά με τη γνωριμία της με τον Σάκη Τανιμανίδη:

«Ήταν μια καρμική γνωριμία, ήταν γραφτό να είμαστε μαζί. Όταν ήρθε ο Σάκης στην εταιρεία μας, γνωριστήκαμε αμέσως. Είναι, άλλωστε, χείμαρρος. Έπειτα από αρκετό διάστημα, βρεθήκαμε ξανά για τις ανάγκες ενός project που είχα, στο οποίο τον συμβουλευτήκαμε. Ο Σάκης ισχυρίζεται ότι το έκανα επίτηδες για να τον συναντήσω. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι ήταν καθαρά επαγγελματικό. Πήρε το Instagram μου, μετά μου έστειλε μήνυμα, βρεθήκαμε, το ένα έφερε το άλλο και τώρα έχουμε δύο παιδάκια».

Χθες το απόγευμα η Χριστίνα Μπόμπα έκανε ένα throwback στο Instagram της, δημοσιεύοντας φωτογραφίες της από το πού βρισκόταν και πώς ήταν στα τέλη Μαΐου τα τελευταία 5 χρόνια και όπως φαίνεται οι αλλαγές στην εμφάνισή της παρότι η ίδια έγινε μανούλα είναι μηδαμινές.

Η εγκυμοσύνη και τα κιλά

Η Χριστίνα Μπόμπα έφερε στον κόσμο τα κορίτσια της ύστερα από εξωσωματική γονιμοποίηση. Η ίδια σε συνέντευξή της στο Hello έχει πει σχετικά με τη διαδικασία του να μείνει έγκυος:

«Πιο απαιτητικό ήταν το πριν, όταν δεν ερχόταν η εγκυμοσύνη και δεν ξέραμε γιατί. Περνούσαν οι μήνες και δεν γινόταν τίποτα. Αυτό ήταν το δύσκολο. Με την εξωσωματική τα καταφέραμε με την πρώτη προσπάθεια. Όταν έρχονται τα παιδιά, όμως, νιώθεις τέτοια χαρά και πληρότητα που δε θυμάσαι τίποτα από το διάστημα που προσπαθούσες χωρίς αποτέλεσμα»

ενώ συμπλήρωσε: «Επειδή είχαμε βάλει δύο έμβρυα, ήξερα ότι αυξάνονται οι πιθανότητες δίδυμης κύησης. Προσευχόμουν να είναι καλά και τα δύο. Στην αρχή νόμιζα ότι είμαι αγορομάνα, τώρα λατρεύω που είμαι μαμά δύο κοριτσιών».

H influencer απολαμβάνει τις στιγμές με τις κόρες της τα τελευταία 2 χρόνια ενώ όσον αφορά το θέμα της αλλαγής στο σώμα της η ίδια είναι αρκετά χαλαρή χωρίς να έχει περιττό άγχος. Η Χριστίνα Μπόμπα, όπως φαίνεται και από το throwback που έκανε έχει αγκαλιάσει τις καμπύλες της ενώ δεν φοβάται να μιλήσει με ειλικρίνεια και χιούμορ για τα κιλά που πήρε.

Άλλωστε, η ίδια απάντησε πρόσφατα πολύ άνετα και στο σχόλιο μιας follower της, η οποία ανέφερε με σιγουριά για εκείνη ότι είναι ξανά έγκυος, γράφοντάς της ότι απλά δεν έχει χάσει ακόμα όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Stigmiotypo-o8onhs-(1508).png