Η Χριστίνα Μπόμπα έδειξε πως είναι μια μαμά «σε απόγνωση» και οι followers αντέδρασαν

Η Χριστίνα Μπόμπα έδειξε πως είναι μια μαμά «σε απόγνωση» και οι followers αντέδρασαν

H Χριστίνα Μπόμπα μοιράστηκε ένα χιουμοριστικό βίντεο ωστόσο δεν πήρε το αναμενόμενο feedback από τους διαδικτυακούς της φίλους.

O Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ανακοίνωσαν πρόσφατα ότι πραγματοποιούν ολική ανακαίνιση στο σπίτι τους στην Αθήνα το οποίο και αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν για λίγο καιρό, μέχρι να ολοκληρωθούν οι οικοδομικές εργασίες.

Το ερωτευμένο ζευγάρι ζει εδώ και λίγες ημέρες εκτός Αττικής μαζί με τα Τανιμανιδάκια (Αριάνα και Φιλίππα) και συγκεκριμένα στην όμορφη Αντίπαρο, όπου θα παραθερίζουν τους επόμενους μήνες, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα.

Η γνωστή influencer δεν σταματά να δημοσιεύει υπέροχα στιγμιότυπα από τη ζωή στο νησί με τις κόρες της, οι οποίες δείχνουν πιο ευτυχισμένες από ποτέ στο εξοχικό σπίτι της οικογένειας Τανιμανίδη.

H Χριστίνα Μπόμπα απάντησε με ένα σχόλιο στο αν είναι έγκυος ξανά

Το χιουμοριστικό post και τα αρνητικά σχόλια

Από την ημέρα που η «Chrismpo» έγινε μητέρα προσπαθεί να συνδυάζει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις με την ανατροφή των διδύμων με αποτέλεσμα ο προσωπικός χρόνος που της απομένει να είναι εξαιρετικά περιορισμένος.

Πριν λίγες ώρες η 34χρονη θέλησε να μας δείξει με έναν άκρως χιουμοριστικό τρόπο τι συμβαίνει όταν οι νέες μαμάδες βρίσκουν λίγο χρόνο για να χαλαρώσουν.

https://www.instagram.com/p/CsZCzeyKkeR

Οι followers της 34χρονης πήραν λίγο πιο σοβαρά απ' ότι θα έπρεπε το χιουμοριστικό βίντεο και άφησαν κακόβουλα σχόλια κάτω από το post.

sxolio2.jpg

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Χριστίνα Μπόμπα έκανε πλάκα και δεν θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να δέχεται αυτά τα σχόλια για μια fun ανάρτηση.

sxolio3.jpg

Η Χριστίνα Μπόμπα έβαλε τέλος στις φήμες εγκυμοσύνης

Η influencer μοιράζεται καθημερινά στιγμιότυπα από την ζωή της στο Instagram και ανήμερα της γιορτής της μητέρας δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία. Η 34χρονη πόζαρε στον φακό με τη μαμά και τις κόρες της και οι followers τους χάρισαν πολύ κολακευτικά σχόλια.

https://www.instagram.com/p/CsTgV5eKjfF

Aρκετοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να σχολιάσουν ότι η 34χρονη έχει λίγο κοιλίτσα και αναρωτήθηκαν αν κυοφορεί το τρίτο της παιδί. Τον τελευταίο 1,5 χρόνο η «Chrismpo» δέχεται απλόχερα τη βοήθεια της μαμάς και της πεθεράς της, οι οποίες βοηθούν στις δουλειές του σπιτιού και προσέχουν αποκλειστικά τα Τανιμανιδάκια όταν οι γονείς τους χρειάζεται να λείψουν εκτός της πρωτεύουσας.

mpompa10.jpg

Η απάντηση της Χριστίνας Μπόμπα δεν άργησε να έρθει με την influencer να βάζει τέλος στις φήμες εγκυμοσύνης τονίζοντας: «Αχ απλώς δεν έχω χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης. Δεν είσαι η μόνη που το γράφεις».

Πηγή κεντρικής: chrismpo

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.