Τα σχόλια στις νέες φωτογραφίες της Χριστίνας Μπόμπα με μαγιό θύμισαν «greek καμάκι»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Τα σχόλια στις νέες φωτογραφίες της Χριστίνας Μπόμπα με μαγιό θύμισαν «greek καμάκι»

Οι νέες φωτογραφίες της Χριστίνας Μπόμπα με μαγιό προκάλεσαν «εκρήξεις» θαυμασμού αλλά και τα καλύτερα σχόλια που έχουν γραφτεί ποτέ.

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει μετακομίσει το τελευταίο διάστημα με τις κόρες της στην Αντίπαρο αφού με τον Σάκη Τανιμανίδη αποφάσισαν να κάνουν ολική ανακαίνιση στο σπίτι τους στην Αθήνα. Ο ίδιος πηγαινοέρχεται στο νησί αφού οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να είναι όλη την ώρα εκεί, ενώ η Χριστίνα Μπόμπα μπορεί να τις συνδυάσει με τη διαμονή της εκεί.

Μια από τις τελευταίες της συνεργασίες ήταν με γνωστή αλυσίδα μαγιό και για τον λόγο αυτό η ίδια δημοσίευσε κάποιες ολόσωμες φωτογραφίες της φορώντας κάποια από αυτά στην παραλία.

Αν και έχουν περάσει 2 χρόνια περίπου απ' όταν γέννησε τις δίδυμες Αριάνα και Φιλίππα, η Χριστίνα Μπόμπα είναι στα καλύτερά της και αυτό ήταν κάτι που παρατήρησαν και οι followers της των οποίων τα σχόλια, όπως θα δεις, ήταν μοναδικά.

Η απάντηση στο αν είναι έγκυος ξανά

Η Χριστίνα Μπόμπα με μπικίνι και οι fans χειροκροτούν το φυσιολογικό υγιές κορμί της νέας μαμάς

Η influencer είναι μια φυσιολογική μαμά ενώ είναι η τρανή απόδειξη πως δεν χρειάζεται να αγωνιάς για τα κιλά της εγκυμοσύνης, αφού χρειάζεται κάποιο διάστημα για να επανέλθει το σώμα. Αυτό ισχύει για όλες τις γυναίκες ασχέτως επαγγέλματος. Η ίδια, πρόσφατα παραδέχτηκε - απαντώντας με χιούμορ σε σχόλιο μιας follower που θεώρησε ότι εκείνη είναι ξανά έγκυος - πως παρότι έχει περάσει αρκετό διάστημα δεν έχει χάσει όλα τα κιλά μετά τη γέννηση των κοριτσιών της. Και αυτό είναι οκ.

Stigmiotypo-o8onhs-(1471).png