«Αλίκη μοντέλο»! Τα επικά σχόλια στη δίδυμη αδερφή της Μαίρης Συνατσάκη στο νέο κοινό βίντεο

«Αλίκη μοντέλο»! Τα επικά σχόλια στη δίδυμη αδερφή της Μαίρης Συνατσάκη στο νέο κοινό βίντεο

Το comeback της Αλίκης Συνατσάκη στα stories της Μαίρης, με το νέο reel, προκάλεσε ενθουσιασμό στους fans των αδερφών Boo.

Η Αλίκη Συνατσάκη δεν είναι πια μόνο μισή. Στο νέο reel των αδερφών Συνατσάκη οι φανς των Boo θαύμασαν και πάλι την Αλίκη, η οποία πήρε πια τα credits μοντέλου!

Τα σχόλια για την Αλίκη που άλλαξε και λάμπει

«Από εμένα είναι ναι!Θέλουμε να βλέπουμε πώς κάθονται τα ρούχα σε διαφορετικά σώματα».

«Τρόμαξα να γνωρίσω το Αλικάκι.... Καλέ είστε κούκλες».

«Το Αλικάκι από τότε που έγινε θεία έγινε ένα φωτεινό αστέρι, λάμπει ολόκληρη! Είστε και οι 2 ΥΠΕΡΟΧΕΣ. Όταν μεγαλώσει και το πιτσίνι να κάνετε σειρά μαμά και κόρη».

΅Μαίρη, η αδερφή σου είναι η μέση Ελληνίδα ένα νορμάλ μοντέλο».

«Μεγαλο influence το καρέ του Αλικακίου».

«Μαιρούλα σε αγαπάμε είσαι κουκλάρα αλλά με την Αλίκη ταυτιζόμαστε περισσότερο και επειδή μας αγαπάμε και εμάς, θέλουμε περισσότερα με Αλικάκι».

«Πόσο έχει αδυνατίσει η Αλίκη, είστε αξιαγάπητες και τα ρούχα και τα παπούτσια απίθανα».

Αυτά ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια, για το Αλικάκι, που έχει αδυνατίσει αισθητά, έχει αλλάξει χρώμα και μήκος στα μαλλιά και πλέον οι δίδυμες αδερφές, λατρεύουν το πόσο μοιάζουν.

https://www.instagram.com/p/Cs1dKj-RPhJ

Πριν μερικές ημέρες, οι fans της Μαίρης Συνατσάκη, στο πρώτο live της στο Instagram μετά τον ερχομό της κόρης της Ολίβιας, είχαν θαυμάσει τη δίδυμη αδερφή της Αλίκη, η οποία είχε δείξει πόσο έχει ανανεωθεί εμφανισιακά.

Βλέπεις, η αδερφή της Μαίρης, άλλαξε το χρώμα και το μήκος των μαλλιών της, υιοθετώντας ένα πιο κοντό καρέ ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είδαν και την πιο λεπτή σιλουέτα της Αλίκης, τονίζοντας πως οι δύο δίδυμες αδερφές μοιάζουν πιο πολύ από ποτέ.

Η Αλίκη έγινε θεία και τα άλλαξε όλα!

https://www.instagram.com/p/CpDS5N0IuOE

Με τον ερχομό της ανιψιάς στην στον κόσμο, η θεία Αλίκη είχε κάνει ένα ποστ ευγνωμοσύνης γράφοντας:

«Για τους μικρούς -ηλικιακά- ανθρωπους της ζωής μου, που ήρθαν για να με μάθουν πράγματα, και όχι για να τους μάθω εγώ. Με έκαναν νονά και θεία αντίστοιχα, και από τοτε ανακαλύπτω μια νέα πλευρά μου, και φυσικά μου χαρίζουν τεράστια συναισθήματα.

Πριν 3 χρόνια ο μπέμπης Γιώργος, το βαφτιστηρι, παιδί αδερφικών μου φίλων. Και ύστερα η μικρουλένια, η ανιψιά μου!

Υπόσχομαι να είμαι η νονά-θεία, διασκέδαση/χαρούμενα Χριστούγεννα/ ατελείωτο παιχνίδι!
Να έχουμε υγεία και να είστε τυχερά και ευλογημένα, να σας βλέπω να μεγαλώνετε, και να γίνεστε οι άνθρωποι που εσείς επιθυμείτε».

H Aλίκη είναι η πιο γλυκιά θεία και η πιο περήφανη αδερφή:

Η Αλίκη, η αδερφή της Μαίρης είναι εδώ και χρόνια συνεργάτης της στο Buyaboo, το eshop που έχουν οι δύο αδερφές και πέραν από συνεργάτες είναι οι πιο αγαπημένες δίδυμες.

Μετά τη γέννηση της Ολίβιας, η Αλίκη δεν είχε κρύψει τη χαρά της τονίζοντας:

«Είμαι φουσκωμένη από χαρά, ευτυχία, αγάπη… Πως να είμαι; Είναι το πρώτο μας παιδάκι στην οικογένεια. Κοριτσάκι. Δε νομίζω ότι υπάρχουν λόγια να το περιγράψω. Η Μαίρη και ο Ίαν είναι πολύ ευτυχισμένοι, πολύ συγκινημένοι. Είναι στο μαιευτήριο, είναι οι τρεις τους. Είναι αγκαλιά όλη την ώρα. Εγώ είναι η πρώτη φορά που γίνομαι θεία. Αισθάνομαι πάρα πολύ εντάξει, πολύ καλή θεία και είμαι έτοιμη να δώσω όλο μου το είναι… Νονά θα είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ένας πολύ καλός φίλος του Ίαν, ο Ράιαν».