Η Μαρία Μπέη βρίσκει τον Νίκο Τράκα στον τελικό του MasterChef- Η πίκρα του κοινού για τον Αλέξανδρο

Η Μαρία Μπέη βρίσκει τον Νίκο Τράκα στον τελικό του MasterChef- Η πίκρα του κοινού για τον Αλέξανδρο

Ο ημιτελικός του MasterChef μετά τις δύο δοκιμασίες, βρήκε τον Νίκο Τράκα νικητή και η μία θέση στον τελικό του παιχνιδιού καλύφθηκε. Σήμερα, θα αγωνιστεί η Μαρία Μπέη και ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης με την παίκτρια να κερδίζει τη θέση της στον τελικό.

Ήταν ένας ημιτελικός MasterChef για γερά νεύρα. Η αγωνία χτύπησε κόκκινο όταν στη μία από τις δύο δοκιμασίες με το διπλό πιάτο αντιγραφής του σεφ Γιώργου Φελεμέγκα, η Μαρία Μπέη δεν έκρυψε το άγχος που είχε και όλοι φοβήθηκαν πως η παίκτρια δεν θα κατάφερνε να στήσει πιάτο.

Ευτυχώς, μετά από 1 ώρα και 45 λεπτά, η Μπέη έδειξε πως δεν τα παρατάει και έβγαλε ένα πιάτο που είχε την έγκριση των κριτών. Είχε προηγηθεί μια πρωτότυπη διαδικασία με πιάτα εμπνευσμένα από γεύσεις παγωτών που δοκίμασαν οι παίκτες, με τον Νίκο Τράκα στην αντιγραφή πιάτου να συγκεντρώνει έναν βαθμό παραπάνω από τον Αλέξανδρο και δύο από τη Μαρία Μπέη.

Στο δημιουργικό πιάτο με τα παγωτά, ο Τράκας κατάφερε το απόλυτο, παίρνοντας δέκα και από τους τρεις κριτές και πηγαίνοντας απευθείας πια στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μαγειρικής.

Η βαθμολογία για το πιάτο αντιγραφής:

Μπέη 7,8,6,7:28/40

Αλέξανδρος 8,7,7,7:29/40

Νίκος Τράκας 8,8,7,7:30/40

Η βαθμολογία για το παγωτό:

Μπέη 9,9,9:27/30

Αλέξανδρος 8,9,8:25/30

Νίκος Τράκας 10,10,10:30/30

Συνολικά

Μπέη 55/70

Αλέξανδρος 54/70

Νίκος Τράκας 60/70

«Με τη Μπέη», φωνάζει το Twitter

https://www.instagram.com/p/Cs17ja0olZx

Παρά τη νίκη του Τράκα και την μεγαλοπρεπή είσοδο στον τελικό του MasterChef, το Twitter που ξέρει πως η Μαρία Μπέη θα είναι εκείνη που θα αντιμετωπίσει τον «τοξικό» Τράκα και στηρίζει Μπέη «δαγκωτό»!

Στο MasterChef έχουμε αλλαγές και τη μάχη των φαβορί με τον πρώτο παίκτη που περνά στον τελικό

Τα σχόλια για τη Μαρία είναι επικά, το κοινό δεν ξεχνά όσα έχει ακούσει η Μπέη από τον Τράκα, ειδικά στις τελευταίες δοκιμασίες και δίνει ψήφο εμπιστοσύνης, φωνάζοντας «Με τη Μπέη»!

H πίκρα του κοινού για τον Αλέξανδρο

Στις τελευταίες δοκιμασίες, εκείνος για τον οποίο το κοινό φωνάζει πως είναι κρίμα, είναι ο τρίτος φιναλίστ Αλέξανδρος.

ALEXANDROS1.JPG

Ο Αντωνελάκης, που με την ιστορία του είχε συγκινήσει κοινό και κριτές και το 2022, όταν έφτασε ως το bootcamp αλλά δεν μπήκε τελικά στο σπίτι, αναλώθηκε φέτος στο δίλημμα «καινούργιοι vs παλιοί» και οι παρέες που έκανε μέσα στο παιχνίδι δεν τον άφησαν να μας δείξει αυτό το γλυκό και ανθρώπινο πρόσωπό του, το οποίο θα το δούμε και όσο ο Άλεξ αγωνίζεται κόντρα και στη Μαρία Μπέη.

https://www.instagram.com/p/CcLtV57Lp0b

«Όχι στους τοξικούς»: Μετά το beef Τράκα & Μπέη στο MasterChef το Twitter έβγαλε τον τελικό νικητή

Ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης δοκίμασε φέτος για δεύτερη φορά όπου και εξήγησε πως η ιστορία που μοιράστηκε το 2022 με τους κριτές, έκανε πολύ κόσμο να του στείλει μηνύματα στήριξης. Ο ίδιος πέρυσι είχε μοιραστεί την ιστορία του ως πρώη χρήστης ναρκωτικών ουσιών:

«Ο μεγαλύτερος στόχος που έχω καταφέρει είναι η απεξάρτηση. Κάποια στιγμή, απέτυχα κι υποτροπίασα. Από το 2018 είμαι καθαρός με τη βοήθεια του ΚΕΘΕΑ και νομίζω ότι είναι ο μεγαλύτερος στόχος που πέτυχα, γιατί μπορώ να προχωρήσω την ζωή μου για να είμαι εδώ και να κάνω ό,τι μπορώ», είπε αρχικά ενώ τόνισε χαρακτηριστικά:

«Ήμουν βαθιά στη χρήση και θυμάμαι ότι τότε, συνέβη η φωτιά στο Μάτι. Έψαχναν δύο κοριτσάκια και τα βρήκαν δυστυχώς, καμμένα από την πυρκαγιά και θυμάμαι ότι έβαλα τα κλάματα, γιατί σκέφτηκα ότι κάποιοι θέλουν να ζήσουν κι η ζωή τους το πήρε κι εγώ που η ζωή μου δίνει συνέχεια ευκαιρίες, προσπαθώ να την τελειώσω. Θυμάμαι ότι τότε σηκώθηκα από τον καναπέ, είπα τέλος και πήγα στον ΚΕΘΕΑ», εξομολογήθηκε ο Αλέξανδρος το 2022, όταν έφτασε μέχρι το bootcamp.