Μετά τον μίνι τελικό με την Μπέη στο MasterChef ο Αλέξανδρος έχει ήδη στην αγκαλιά του την κόρη του

Κατερίνα Μπούσιου
Μετά τον μίνι τελικό με την Μπέη στο MasterChef ο Αλέξανδρος έχει ήδη στην αγκαλιά του την κόρη του

Έφυγε σαν να ήταν νικητής ο Αλέξανδρος μία ανάσα πριν τον τελικό του MasterChef, αλλά δεν μπόρεσε να κερδίσει την ασυγκράτητη χθες Μαρία Μπέη που είναι ήδη φιναλίστ και για πολλούς στο Twitter η νικήτρια του διαγωνισμού. 

Μία διπλή δύσκολη δοκιμασία για τον Αλέξανδρο και τη Μαρία και ένα fair play που συγκίνησε το κοινό είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο. Ήταν καλύτερα και από τελικός. Με δάκρυα η Μαρία Μπέη προκρίθηκε ως φιναλίστ, με τον Αλέξανδρο να αποθεώνεται στο Twitter. Η αναφορά στην κόρη του και τα στιγμιότυπα μαζί της.

Ήρωας της ζωής και ένας παίκτης που όλοι θα θυμούνται

Ο Αλέξανδρος δεν ήταν εξαρχής ο αγαπημένος παίκτης του κοινού στο MasterChef. Το αντίθετο μάλιστα. Τα αρχικά ειρωνικά του σχόλια και η διάθεσή του να μπει σε κόντρες, ήταν σε αντιδιαστολή με όσα μας είχε δείξει στην οντισιόν, μιλώντας για τον μεγάλο αγώνα που έκανε στη ζωή του για να ξεφύγει από το σκοτάδι, στο φως.

Η Μαρία Μπέη βρίσκει τον Νίκο Τράκα στον τελικό του MasterChef- Η πίκρα του κοινού για τον Αλέξανδρο

Από τη στιγμή που έφυγε η Στέλλα που τον επηρέαζε αρκετά, είδαμε το πραγματικό του προφίλ. Καλοσυνάτος, εργατικός, πολύ καλός σεφ και άνθρωπος που δεν δημιουργούσε προβλήματα. Παρά το beef με τον Πορφύρη. Με τον οποίο τα «βρήκε» στο τέλος.

Με την Μαρία Μπέη ο χθεσινός του αγώνας ήταν υπόδειγμα.

Παρόλο που ήταν φίλος με τον Νίκο Τράκα, της φέρθηκε με καλοσύνη, είχε χιούμορ, την αγκάλιασε, ειδικά όταν την είδε να κλαίει ασταμάτητα με την ανακοίνωση της βαθμολογίας και στις δύο προσπάθειες που την έφερε πρώτη και πλέον φιναλίστ του τελικού.

https://www.instagram.com/p/Cs4U1OIv_bY

Ήταν σαν ένας μικρός τελικός αυτός για τους τηλεθεατές και πράγματι οι περισσότεροι στο Twitter, αφού για μία ακόμη φορά σχολίασαν την ειρωνεία του Τράκα και την απογοήτευσή του που θα έχει αντίπαλο τη Μπέη στον τελικό, θεώρησαν ότι αν η Μαρία θα ήταν με τον Αλέξανδρο ως φιναλίστ, η τηλεθέαση θα πήγαινε στα ύψη.

Η διπλή δοκιμασία και ειδικά η πρώτη έφερε μεγάλο άγχος και στους δύο παίκτες χθες και ο Αλέξανδρος το μόνο που σκεφτόταν και το εξέφρασε μάλιστα, ήταν η στιγμή που θα αγκάλιαζε ξανά την 9χρονη κόρη του την οποία είχε να τη δει έξι μήνες, όσο κράτησαν οι οντισιόν και όσο παρέμεινε στον διαγωνισμό.

https://www.instagram.com/p/CG91aLhjGgl

Στο προφίλ του στο Instagram, ανεβάζει διαρκώς φωτογραφίες μαζί της.

https://www.instagram.com/p/BCSI6K1MGl7

Λίγο πριν φύγει είχε μιλήσει για την λαχτάρα του να κάνουν ξανά τις καθημερινές τους συνήθειες: «Έχω λείψει από σημαντικά πράγματα. Όπως το να παίρνω την κόρη μου από το σχολείο, γιατί είναι πολύ σημαντικό. Είναι πολύ σημαντικό και για εμένα και για εκείνη αυτό. Το ίδιο και από τις υπόλοιπες δραστηριότητες της. Στην γιορτή της επίσης δεν ήμουν εκεί. Είναι δύσκολο να είσαι γονιός, πολύ δύσκολο».

Μπέη και Τράκας την Δευτέρα, ξεκινούν τις δοκιμασίες του τελικού και ταξιδεύουν στην Κρήτη όπως σου είχαμε ήδη αποκαλύψει.