Η μαντινάδα στη βάφτιση της κόρη της Μαρίας Ηλιάκη και η τρυφερή αγκαλιά με τον Στέλιο Μανουσάκη

Η μαντινάδα στη βάφτιση της κόρη της Μαρίας Ηλιάκη και η τρυφερή αγκαλιά με τον Στέλιο Μανουσάκη
7001264

Ο στολισμός- υπερπαραγωγή για τη βάπτιση της μικρής Κατερίνας, η ξεχωριστή μαντινάδα και η γεμάτη έρωτα αγκαλιά του Στέλιου Μανουσάκη με τη Μαρία Ηλιάκη.

Ανήμερα των δεύτερων γενεθλίων της βαφτίστηκε η κόρη της Μαρίας Ηλιάκη και του γυναικολόγου Στέλιου Μανουσάκη.

Η βάπτιση της Κατερίνας Μανουσάκη

Η μικρή Κατερίνα Μανουσάκη έκανε το μπλουμ στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στην Πεύκη, πολύ κοντά στο νέο σπίτι του ζευγαριού και ακολούθησε ένα γλέντι- υπερπαραγωγή σε συνδυασμό με το πάρτι για τα δεύτερα γενέθλια της κόρης του ζευγαριού.

katerina-manousaki.jpg
6552487
stelios.manousakis_3115387558962511412.jpg

Νονά της μικρής Κατερίνας, η οποία πήρε το όνομα της μητέρας του Στέλιου, Κατερίνας, ήταν η Χριστίνα Οικονόμου, στενή φίλη της Μαρίας εδώ και πολλά χρόνια ενώ ο πολυχώρος με την πισίνα στο Χαλάνδρι έβαλε τα καλά του σε μια διακόσμηση που κυριαρχούσαν οι μαργαρίτες.

Παντού το γράμμα Κάπα και το όνομα Κατερίνα κυριαρχούσαν ενώ πλούσιος ήταν ο μπουφές και το candy bar.

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης βάφτισαν την κόρη τους - Η νονά & το πάρτυ γενεθλίων

stelios.manousakis_3114804245420707626.jpg

«Είμαι από το πρωί και κλαίω από συγκίνηση»

stelios.manousakis_3115391589445363946.jpg

«Είμαι από το πρωί και κλαίω από συγκίνηση. Είναι μια ωραία μέρα για την οικογένειά μας σήμερα. Βαφτίσαμε το Κατερινάκι μας το πρωί, ήρθαμε εδώ να το γιορτάσουμε. Ήρθαν πολλοί αγαπημένοι μας άνθρωποι από Ελλάδα, Ελβετία, Κρήτη. Είναι ωραία, είναι και τα γενέθλιά της, διπλή χαρά. Η Κατερίνα είναι μέσα και παίζει, είναι λίγο αγχωμένη λόγω κόσμου.

stelios.manousakis_3115376620930833712.jpg

Σκεφτόμουν τι να βάλω στη βάφτιση. Έλεγα να είμαι πιο επίσημη και τελικά έραψα το νανούρισμα που λέω στην κόρη μου όταν την κοιμίζω. Το όνομα Κατερίνα είναι από την πεθερά μου. Δεν έδωσα το όνομα της μητέρας μου γιατί σκέφτηκα ότι η μαμά μου δεν ζει για να το χαρεί, οπότε ας το ακούσει η άλλη γιαγιά και να χαρεί. Θα ήθελα να είναι εδώ αλλά δυστυχώς δεν είναι. Η κόρη μου μοιάζει στον μπαμπά της αλλά έχει την τσαχπινιά, το μπρίο μου, την πολυλογία μου και την ομορφιά μου. Κάτσε τώρα βαφτίσαμε το πρώτο, δεν ξέρω για δεύτερο. Θα δούμε. Έκλαψε πολύ στη βάφτιση», εξομολογήθηκε η Μαρία Ηλιάκη στις κάμερες.

Και όταν πήγε η κουβέντα στον Νίκο Μουτσινά, η Μαρία δεν θέλησε να χαλάσει τη χαρά της και απάντησε κοφτά:

«Δεν καλέστηκε στη βάφτιση και ξέρετε πολύ καλά γιατί. Δεν είναι ωραίες ερωτήσεις αυτές».

Στη βάπτιση εμφανίστηκε πάντως ο Νίκος Ζωϊδάκης που με την μαντινάδα του άναψε το κέφι:

«Από την Κρήτη έρχομαι και έχω πολύ μεράκι, απόψε που βαφτίζουμε το πρώτο Μανουσάκη, η βάπτιση που έγινε θα γράψει ιστορία, την Κατερίνα βάπτισαν ο Στέλιος και η Μαρία, να σας ζήσει», είπε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής λυράρης.

(Θυμήσου το παράπονο της Ηλιάκη από τον Μουτσινά εδώ)

Μια από τις πιο τρυφερές στιγμές ανάμεσα στη Μαρία και τον Στέλιο, ήταν η στιγμή που χόρευαν υπό τους ήχους της λίρας, άφησαν τον χορό και αγκαλιάστηκαν τρυφερά.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν η Κατρίνα Τσάνταλη, η Φαίη Σκορδά και ο Άρης Καβατζίκης. Δες όλο το στολισμό της βάπτισης της μικρής Κατερίνας παρακάτω:

Πάντως, εκτός από τη μαμά του Στέλιου Μανουσάκη, υπερήφανος στη βάπτιση ήταν και ο μπαμπάς του Νικόλαος, του οποίου τα βήματα στην ιατρική ακολούθησε και ο σύζυγος της Μαρίας. Ο υπερήφανος παππούς δημοσίευσε μια φωτογραφία με τα τρία του παιδιά, τον Στέλιο και τις δύο αδερφές του, οι οποίες είναι εδώ και χρόνια καλές φίλες της Μαρίας.

manousakis.JPG