Λίγο πριν τον τελικό του φετινού Masterchef θυμόμαστε τους δύο περσινούς φιναλίστ

Γεωργία Βλαχοπούλου
Λίγο πριν τον τελικό του φετινού Masterchef θυμόμαστε τους δύο περσινούς φιναλίστ

Κατακτώντας την 3η θέση ο Αλέξανδρος θυμήθηκε τον περσινό νικητή που τον είχε αποκλείσει στις οντισιόν την πρώτη φορά που δοκίμασε να μπει στον διαγωνισμό.

O Αλέξανδρος Αντωνελάκης κατέλαβε την 3η θέση στον φετινό διαγωνισμό του Masterchef, αφού η προσπάθεια της Μαρίας Μπέη κέρδισε στις λεπτομέρειες και έτσι εκείνη με τον Νίκο Τράκα είναι οι δύο φιναλίστ του τελικού.

https://www.instagram.com/p/Cs4aifYvmpj

Ο ίδιος δήλωσε στην κάμερα του διαγωνισμού ότι αισθάνεται πολύ ικανοποιημένος με τη θέση που κατέλαβε αλλά και τη συνολική πορεία του στον φετινό διαγωνισμό, μιας και πέρσι δεν είχε καταφέρει να περάσει στο σπίτι του Masterchef αφού αποκλείστηκε από τον περσινό νικητή Παναγιώτη Κουμουνδούρο.

Μετά τον μίνι τελικό με την Μπέη στο MasterChef ο Αλέξανδρος έχει ήδη στην αγκαλιά του την κόρη του

Ο περσινός νικητής του Masterchef

O Παναγιώτης Κουμουνδούρος κερδίζοντας το Masterchef πέρσι είχε δηλώσει πως θέλει να κάνει ένα μεγάλο ταξίδι, το οποίο και πραγματοποίησε πηγαίνοντας στην Τοσκάνη.

https://www.instagram.com/p/CfjM7G1s7n9

Παράλληλα, είχε δηλώσει πως με τα 50.000 ευρώ που κέρδισε ήθελε να ανοίξει το δικό του μαγαζί. Παρ' όλα, αυτά ο ίδιος συνεργάστηκε φέτος με την πρωινή εκπομπή Breakfast @ Star, μαγειρεύοντας πρώτη φορά σε τηλεοπτική εκπομπή, αποδεικνύοντας ότι και αυτό μπορεί να το κάνει εξίσου καλά. Ταυτόχρονα, πραγματοποιεί διάφορες συνεργασίες μαγειρικής, όπως με το live cooking που έκανε στο φετινό Chocofest, παρέα με τον φίλο του από τον διαγωνισμό, Γρηγόρη Γιαννόπουλο με τον οποίο διατηρούν και πολύ καλές φιλικές σχέσεις και εκτός παιχνιδιού.

Ο Παναγιώτης, ωστόσο μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ανέφερε σχετικά με το έπαθλο των 50.000:

«Όπως τα πήρα, έτσι τα έδωσα στη μάνα μου που έχει έναν λογαριασμό στον οποίο εγώ δεν έχω πρόσβαση. Τα έχω αφήσει εκεί, γιατί σίγουρα έχω κάποια πλάνα για το μέλλον που θέλω να γίνουν», ενώ στο ενδεχόμενο να κάνει δική του τηλεοπτική εκπομπή μαγειρικής ανέφερε με χιουμοριστικό τρόπο πως όσο υπάρχει ο Άκης Πετρετζίκης με την εκπομπή του δεν γίνεται να κάνει κάποιος άλλος αντίστοιχει εκπομπή, αφού «είναι ο πρώτος σε αυτό που κάνει».

https://www.instagram.com/p/CloRmEqsuJh

H φιναλίστ, Καλλιόπη Μπεζαντέ

Η Καλλιόπη Μπεζαντέ από την άλλη, η οποία ήταν η αντίπαλος του Παναγιώτη Κουμουνδούρου στον τελικό, έχει ανοίξει τη δική της καντίνα, την οποία ονόμασε «της Πόπης» και προσφέρει street food γεύσεις ενώ προτού την ανοίξει είχε εκδόσει, με τη βοήθεια του Ηλία Μαμαλάκη, το αντίστοιχο βιβλίο με όλες τις συνταγές των street food γεύσεων.

Παράλληλα, η Καλλιόπη ξεκίνησε και τον χορό παρακολουθώντας μαθήματα λάτιν.

https://www.instagram.com/p/CgR9zt1s0HA