Ο Αστέρης έκανε πρόταση γάμου στην Αργυρώ και οι φανς του Σασμού ξεκίνησαν ήδη να γιορτάζουν

Ο Αστέρης έκανε πρόταση γάμου στην Αργυρώ και οι φανς του Σασμού ξεκίνησαν ήδη να γιορτάζουν

H drama queen Καλλιόπη - Μαρία Τζομπανάκη μπορεί χθες να αναστάτωσε όλο τον Σασμό, αλλά σήμερα λυγίζει μπροστά στον μικρό Πετράκη. 

Η Μαρία Τζομπανάκη στο χθεσινό επεισόδιο, δίχασε το Twitter ως Καλλιόπη απειλώντας το μισό χωριό για τον εγγονό της. Αλλά οι φανς που την χαρακτήρισαν ως την drama queen της σειράς αποθέωσαν τον γιο της Αστέρη για την τρίτη (και τυχερή) πρόταση γάμου που κάνει στην Αργυρώ και επιτέλους θα γίνει και πράξη. Ραφτείτε.

Όμως η Καλλιόπη έχει συνάντηση κορυφής απόψε. Η πιο γλυκιά στιγμή της φετινής σεζόν.

https://www.instagram.com/p/CrLrJr-oRy2

Τους έκανε όλους άνω - κάτω

Με κωμικό πρόσημο ήταν το χθεσινό επεισόδιο του Σασμού γιατί με την υπερβολή στον ρόλο της Καλλιόπης , μόνο έτσι μπορούμε να το εκλάβουμε. Δε φτάνει που δεν δικαιολόγησε τον Αστέρη όταν της μίλησε για τον γιο του, αλλά πήγε και στη γιαγιά Ειρήνη, λέγοντας πως θα πάρει τον μικρό Πετρή στο σπίτι της.

Στη συνέχεια γύρισε το μισό χωριό απειλώντας όσους γνώριζαν την αλήθεια.

Ακόμη και σε αυτή την υπερβολή, για να μεγαλώσουν σε διάρκεια τα επεισόδια και να φτάσουμε μέχρι τα τέλη Ιουνίου, η Μαρία Τζομπανάκη ως drama queen της Άνω Ποριάς είναι εξαιρετική. Ακόμη και αν κουράζει το κοινό.

Το οποίο προς το παρόν πανηγυρίζει την πρόταση γάμου που κάνει σήμερα ο Αστέρης στην Αργυρώ και θα γίνει επιτέλους και πράξη σε λίγες ημέρες.

Μία ακόμη εξέλιξη όμως, είναι εκείνη που θα είναι από τις σημαντικότερες στιγμές της φετινής σεζόν. Η συνάντηση Καλλιόπης και του μικρού Πετράκη. Επική στιγμή για τους φανς της σειράς. Αν και όλοι διαφωνούν με το να τον πάρει και να ζήσει μαζί της.

Η φωτογραφία από αυτή τη συνάντηση διαδόθηκε μέσω Twitter και ξετρέλανε τους φανς. Γλυκιά στιγμή.

kalliopi6.JPG

Αλλά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την τρίτη σεζόν για να δούμε μετά τον γάμο πως θα λειτουργήσει η Καλλιόπη με τον Αστέρη και την Αργυρώ. Ειδικά αν μετακομίσει εκείνος οριστικά στο σπίτι των Βρουλάκηδων. Τρελά κέφια και πάλι η Καλλιόπη.