Στον Σασμό έχουμε γιορτή: Τα πλάνα με Θοδώρα και Λευτέρη πρόδωσαν τον γάμο τους;

Κατερίνα Μπούσιου
Στον Σασμό έχουμε γιορτή: Τα πλάνα με Θοδώρα και Λευτέρη πρόδωσαν τον γάμο τους;

Ευτυχώς που κάποια ζευγάρια στον Σασμό θα ζήσουν ευτυχισμένα για αυτό και θα δούμε δύο γάμους μέχρι το φινάλε στις αρχές Ιουλίου. 

Καλεσμένοι σε γάμο θα είναι οι φανς του Σασμού τις επόμενες ημέρες. Γιατί αφενός αναμένουμε τον κρυφό γάμο του Αστέρη και της Αργυρώς, αφετέρου την όμοια κατάληξη του έρωτα της Θοδώρας και του Λευτέρη που τελικά τον λένε Γιώργο.

Τα πλάνα που μόλις δημοσιεύτηκαν από ένα εορταστικό δείπνο με τους πρωταγωνιστές, ίσως και να μας πρόδωσε τον πρώτο γάμο. Πάντως σίγουρα μας «πρόδωσε» το ειδύλλιο που ήδη έχει ξεκινήσει μεταξύ δύο νεαρών ηθοποιών.

Happily ever after

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Μετά από μία σεζόν ανατροπών και δυσκολιών στον Σασμό, ο ρόλος δύο ζευγαριών της σειράς θα έχει ευτυχή κατάληξη. Ως αντίποδα σε όσα τραγικά αντιμετωπίζει λίγο πιο δίπλα τους, η Βασιλική και ο Μαθιός.

Από τις αναρτήσεις της Σάντυ Χατζηιωάννου που υποδύεται τη Τζένη και το repost της Δανάης Παππά, είδαμε αρχικά την τηλεοπτική Θοδώρα και δίπλα της τον Λευτέρη (Γιώργο Γεροντιδάκη) με επίσημο ένδυμα.

pappa_gerontidakis.jpg

Είδαμε όμως και με επίσημο ένδυμα, τον παπά Μιχάλη, τη σύζυγό του Κατερίνα, αλλά και την Μαρίνα . Μήπως είχαμε τον γάμο του ζευγαριού; Ή έστω τον αρραβώνα τους; Γιατί αυτό καταλαβαίνουμε από τα πλάνα, στα οποία οι δυό τους φαίνεται πως είναι τα τιμώμενα πρόσωπα.

Ο γάμος δεν είναι το μόνο καλό που συμβαίνει στη ζωή τους, καθώς θα μάθουν σε λίγο πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Τα spoilers των τελευταίων ημερών επιμένουν πως παράλληλα με τον γάμο αυτόν, θα έχουμε έναν πιο μυστικό και πιο κλειστό, μεταξύ της Αργυρώς και του Αστέρη.

Ετοιμάσου: Στον Σασμό έχουμε έναν κρυφό γάμο - έκπληξη και δύο ακόμη φανερούς με γλέντια και χορούς

Ο παπάς της τηλεοπτικής Άνω Ποριάς, θα είναι μόνιμα απασχολημένος μέχρι το τέλος της σειράς. Γιατί εκτός από γάμους και αρραβώνες θα βρεθεί και στη δύσκολη θέση να εμπλακεί και στο θέμα της Βασιλικής και του Μαθιού, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως ο Νικηφόρος είναι ο γιος του.

Το θρησκευτικό απόρρητο μάλλον δεν ισχύει λόγω έκτακτης ανάγκης.

Ο Μαθιός πρώτος θα αποκαλύψει στον παπά τη δολοφονία του Στεφανή και η Βασιλική επίσης θα του μιλήσει για το διαζύγιο.

Σε αυτή τη μικρή γιορτή του Σασμού, είδαμε και την Τζένη με τον Μανώλη να ζουν τον έρωτά τους. Κάτι που δεν θα δεχτεί και τόσο εύκολα και άνετα ο Νικηφόρος.

sasmos_manolis.jpg