H Κατερίνα Λάσπα έχει το απόλυτο κορμί με μαγιό ακόμη και μετά από δύο γέννες

H Κατερίνα Λάσπα έχει το απόλυτο κορμί με μαγιό ακόμη και μετά από δύο γέννες

Η Κατερίνα Λάσπα φόρεσε ολόσωμο μαγιό και απόλαυσε τις βουτιές της χαρίζοντάς μας #bodygoals εικόνες.

Η Κατερίνα Λάσπα είναι αναμφίβολα μια από τις πιο εντυπωσιακές και fit γυναίκες της εγχώριας showbiz. Η παρουσιάστρια έχει καταφέρει να διατηρεί σταθερές τις καλλίγραμμες αναλογίες της, ακόμη και μετά από δύο εγκυμοσύνες.

Η 48χρονη έχει αποκτήσει δύο κόρες, καρπό του έρωτα με τον σύζυγό της, Νεκτάριο Νικολόπουλο. Μια ματιά στις φωτογραφίες που η ίδια αναρτά στο Ιnstagram φορώντας το μπικίνι της, η γυμναστική είναι η καλύτερή της φίλη. Βέβαια, και η ίδια έχει παραδεχτεί πως ακολουθεί ένα πολύ υγιεινό πρόγραμμα διατροφής και γυμνάζεται τακτικά.

Η νέα φωτογραφία της Κατερίνας Λάσπα με μαγιό έφερε το καλοκαίρι στις οθόνες μας

Πριν λίγες ώρες η Κατερίνα Λάσπα φόρεσε το printed ολόσωμο μαγιό της και πόζαρε στον φακό, δημοσιεύοντας αργότερα την λήψη στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/Cs9iVk0tkI-

Το γραμμωμένο κορμί της δεν έμεινε ασχολίαστο από τους fans, με τους ακολούθους της να την αποθεώνουν στα σχόλια του post.

sxolia1.png

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της Κατερίνας Λάσπα με μαγιό.

Tα fitness μυστικά της Κατερίνας Λάσπα

Η Κατερίνα Λάσπα είχε μιλήσει στο περιοδικό YOU και είχε αποκαλύψει τα fitness μυστικά της.

«Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο», ισχυρίζεται η 48χρονη.

https://www.instagram.com/p/Cqd0CstNo4n

Το πρόγραμμα εκγύμνασης της παρουσιάστριας περιλαμβάνει αερόβια προπόνηση 3-4 φορές την εβδομάδα, 50 λεπτά βαράκια αλλά και άρση βαρών. Μία φορά την εβδομάδα η Κατερίνα Λάσπα κάνει TRX ή crossfit και στον ελεύθερο χρόνο της παίζει beach volley. Στο σπίτι της συνηθίζει να κάνει στατικό ποδήλατο και διάδρομο.

«Καλή η γυμναστική, οι άρσεις, οι διατάσεις, οι κοιλιακοί αλλά δεν φτάνουν, λέει η Κατερίνα. «Μπορεί με το crossfit να καίγεται πολύ λίπος, αλλά το αποτέλεσμα οφείλεται κατά 80% στη διατροφή. Είμαι πολύ προσεκτική με το φαγητό, έχω μάθει να το βλέπω σαν δουλειά. Ευτυχώς εδώ και χρόνια έχω αποκτήσει σωστές διατροφικές συνήθειες. Όλα εξαρτώνται από τις ποσότητες και την ποιότητα της τροφής που παίρνεις», έχει δηλώσει η Κατερίνα Λάσπα στο παρελθόν.

Η Μαίρη Συνατσάκη γιορτάζει τους 5 πρώτους μήνες ως μαμά και μιλάει για τους μύθους που κατέρριψε

Για την διατροφή της η Κατερίνα Λάσπα είχε εξομολογηθεί πως δεν παραλείπει ποτέ το πρωινό και το εναλλάσσει με: Φαγόπυρο ή Κουάκερ το οποίο φτιάχνει με νερό κι όχι με γάλα - με 10 αμύγδαλα, cranberries και μαύρες σταφίδες, ή 2 αυγά με 2 παξιμαδάκια και 1 ποτήρι φυσικό χυμό.

Οι μερίδες της σε ποσότητα είναι μία χούφτα πρωτεΐνη (κρέας, κοτόπουλο, ψάρι) μία χούφτα υδατάνθρακας (κινόα ή ρύζι ή πατάτα) και πράσινη σαλάτα. Ως βραδινό γεύμα επιλέγει κυρίως σαλάτες.

https://www.instagram.com/p/Cst6iySAL31

Η απάντηση της Κατερίνας Λάσπα στις φήμες χωρισμού από τον σύζυγό της

laspa_nikolopoulos.jpg

Καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα και της εκπομπής «Πρωινό» ήταν πριν λίγες ημέρες η Κατερίνα Λάσπα. Η παρουσιάστρια μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τις φήμες χωρισμού από τον σύζυγό της, Νεκτάριο Νικολόπουλο τονίζοντας: «Κατά καιρούς έχουν γραφτεί πολλά. Είμαστε αντισυμβατικές περιπτώσεις. Λίγο ο Νεκτάριος που είναι ιδιαίτερος και η δουλειά του, λίγο κι εγώ που είμαι έτσι όπως είμαι… Το θέμα είναι πως είμαστε πολύ τυχεροί. Περπατάμε μαζί 15 χρόνια. Αποκτήσαμε μαζί δύο υγιέστατα υπέροχα πλάσματα. Οπότε τι συζήτηση να κάνω;».

Και πρόσθεσε: «Δεν ισχύουν αυτά που γράφονται, δυσκολίες υπάρχουν και πάντα υπήρχαν πολύ μεγάλες. Πάντα όμως και υπάρχει ένας τρόπος γιατί επικοινωνούμε».

Πηγή κεντρικής: cat_laspa