Η φωτογραφία της Άννας Βίσση με την κόρη και τις τρεις ανιψιές της είναι «Όλα τα λεφτά»

Η φωτογραφία της Άννας Βίσση με την κόρη και τις τρεις ανιψιές της είναι «Όλα τα λεφτά»
Instagram

Η Σοφία Καρβέλα ποζάρει με τις κούκλες ξαδερφές της Βέρα, Αντριάννα, Σοφία, και μαζί με την Άννα μοιάζουν όλες σαν αδερφές. 

«Εκατομμύρια φορές κι αν προσπαθήσεις», τη σχέση που έχει η Άννα Βίσση με την οικογένειά της δεν θα την ξαναζήσεις στην εγχώρια showbiz. Και για ακόμα μια φορά, αυτή η υπέροχη σχέση φάνηκε στην παρουσίαση της συλλογής μαγιό της Σοφίας Καρβέλα όπου είδαμε τα μέλη της οικογένειας να στηρίζουν με αγάπη τη νεαρή κοπέλα στο νέο της βήμα.

H Σοφία Καρβέλα λέει «Εμείς μια ζωή θ' αγαπιόμαστε» στον μπαμπά της Νίκο Καρβέλα

Ειδικότερα, στο πλευρό της 39χρονης βρέθηκε η απόλυτη Ελληνίδα σταρ μαμά της και μαζί με τους Νίκο Καρβέλα, Αννίτα Πάνια, Έλενα Φερεντίνου, επιβεβαίωσαν για ακόμα μια φορά τον κανόνα του «Όσο έχω φωνή θα σε αγαπάω».

Στο event που πραγματοποιήθηκε στο Athens Island Riviera στο οποίο οι καλεσμένοι θαύμασαν τα σχέδια της Σοφίας -τα οποία σχεδίασε για λογαριασμό του brand Meyia της Melina Giamalaki, είδαμε ανάμεσα σε άλλες επώνυμες κυρίες τις Μαρίνα Βερνίκου, Κατερίνα Καινούργιου, Ναταλία Δραγούμη και Ισμήνη Παπαβλασοπούλου οι οποίες και εμφανίστηκαν με σχέδια της συλλογής.

Από το talk of the town γεγονός δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι ξαδερφές της Σοφίας, Βέρα, Αντριάννα και Σοφία Μπούφη οι οποίες και είναι κόρες της Νίκης Βίσση.

Στο νέο ξεκίνημα της Σοφίας Καρβέλα, η στήριξη της οικογένειάς της ήταν τέτοια που μας εμπνέει

350354893_576260844620824_5885025636901121748_n.jpg

Η Άννα Βίσση δεν θα μπορούσε να μη ποζάρει με τις αγαπημένες της «daughter and nieces» και όπως είδες κι εσύ παραπάνω η εν λόγω φωτογραφία που αναρτήθηκε στο προφίλ της «απόλυτης» είναι «όλα τα λεφτά». Οι τρεις αδερφές Μπούφη μοιάζουν τόσο πολύ μεταξύ τους, όσο και η Άννα με την κόρη της.

Αυτή είναι η 35χρονη ανιψιά της Άννας Βίσση που της μοιάζει σε εμφάνιση και ταλέντο

Η 35χρονη ανιψιά της Άννας Βίσση που της μοιάζει σε εμφάνιση και ταλέντο

H Βέρα Μπούφη γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1988 στην Αθήνα και είναι κόρη της Νίκης Βίσση. Η 35χρονη έχει κληρονομήσει το καλλιτεχνικό DNA της μαμάς αλλά και της θείας της, Άννας Βίσση γι' αυτό και ασχολήθηκε με τη μουσική από τα παιδικά της χρόνια.

Η νεαρή καλλιτέχνης φοίτησε στο Μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο Παλλήνης. Εκεί παρακολούθησε μαθήματα πιάνου, κιθάρας, κρουστών και βυζαντινής μουσικής αλλά και μαθήματα αρμονίας, σολφέζ, ιστορία μουσικής και τέχνης και dictee.

Τελειώνοντας το λύκειο έδωσε εξετάσεις και εισάχθηκε στη σχολή Μουσικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το 2006 η Βέρα έκανε τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι καθώς συμμετείχε στις συναυλίες της Άννας Βίσση.

Έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό το 2014 μέσα από τη συμμετοχή της στο «The Voice of Greece» όπου βρισκόταν στην ομάδα του Αντώνη Ρέμου. Μετά το μουσικό διαγωνισμό η 35χρονη κυκλοφόρησε δικά της τραγούδια, εμφανίστηκε σε μεγάλα νυχτερινά κέντρα και στο πλευρό της θείας της, Άννας Βίσση. Τα τελευταία χρόνια έχει κάνει στροφή στην καριέρα της και εργάζεται ως manager/art director.

Η υπέροχη σχέση με τη θεία της, Άννα Βίσση

Η Άννα Βίσση και η αδελφή της Νίκη είναι αυτοκόλλητες, αφού εκτός από τον συγγενικό δεσμό τους, είναι ο πιο στενός της συνεργάτης και ο μόνος άνθρωπος τον οποίο εμπιστεύεται απόλυτα. Όταν γεννήθηκαν οι κόρες της Νίκης (Βέρα, Σοφία και Ανδριάννα) η Ελληνίδα σταρ τις μεγάλωσε σαν δικά της παιδιά και έγινε κολλητή με τις ανιψιές της.

https://www.instagram.com/p/CpHIlN2I-tz

Όπως είναι γνωστό, στην πρωτότοκη, Βέρα Μπούφη, η τραγουδίστρια στάθηκε δίπλα της ως ο καλύτερος σύμβουλος όταν ξεκίνησε να ασχολείται ενεργά με το τραγούδι. Την ίδια δυνατή σχέση έχει όμως με την μικρότερη Σοφία Μπούφη, η οποία εργάζεται τα τελευταία χρόνια σε θεατρικές παραγωγές. Όσο για τη μεσαία Αντριάννα; Αν και έχει και εκείνη υπέροχη φωνή ανήκει στην ομάδα επικοινωνίας της θείας της όπου έχει το managment μαζί με τη μαμά της Νίκη Βίσση.

Μήνυμα ελήφθη: Τι πραγματικά ήθελε να μας πει η Βανδή όταν πήγε στη Βίσση με τον Μπισμπίκη

https://www.instagram.com/p/CjvoD-Kst6y

Η Βέρα και η μητέρα της δίνουν πολύ συχνά το παρών στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση και περνούν χρόνο μαζί της στο καμαρίνι.

https://www.instagram.com/p/CXHayhxs2iw

Οι αδερφές Μπούφη κάνουν πολύ συχνά ταξίδια στην Νέα Υόρκη, για να δουν την ξαδέλφη τους, Σοφία Καρβέλα με την οποία έχουν μεγαλώσει μαζί και είναι πολύ δεμένες.

Η φιλία με την Ελευθερία Ελευθερίου

Στο Survivor, πριν από αρκετές εβδομάδες, οι παίκτες που κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας δέχθηκαν μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα και κάπου εκεί είδαμε ένα γνωστό όνομα στην οθόνη του κινητού που κρατούσε η Ελευθερία Ελευθερίου.

vera.jpg

Ο λόγος για τη Βέρα Μπούφη. Η νεαρή κοπέλα είναι μια από τις καλύτερες φίλες της Ελευθερίας Ελευθερίου με τις δυο τους να έχουν κοινά καλλιτεχνικά βήματα.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της Βέρας Μπούφη.