Στις νέες φωτογραφίες της Σίσσυς Χρηστίδου βγαίνει ένα πολύ απλό συμπέρασμα

Στις νέες φωτογραφίες της Σίσσυς Χρηστίδου βγαίνει ένα πολύ απλό συμπέρασμα

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει μιλήσει ακομπλεξάριστα για τον αγώνα που έχει κάνει, να αποκτήσει υγιεινές διατροφικές συνήθειες. Απ' ότι φαίνεται τα κατάφερε!

Πιο ανανεωμένη από ποτέ είναι η Σίσσυ Χρηστίδουόπως φαίνεται τις τελευταίες εβδομάδες και μέσα από την επιτυχημένη της εκπομπή. Η παρουσιάστρια του Mega, που μετά από δύο γέννες έχει μοιραστεί αρκετές φορές μέσα από τα ισχυρά social της διάφορες ανησυχίες της, είχε αποκαλύψει κατά το παρελθόν πως ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής όταν θέλει να χάσει κάποια περιττά κιλά.

1685945306582-730445631-sissychristidou_347457101_211844258302754_8557805876777284133_n.jpg

@sissychristidou

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Σίσσυ Χρηστίδου έχει μιλήσει «ανοιχτά» και ακομπλεξάριστα για τον αγώνα που κάνει κατά καιρούς προκειμένου να αποκτήσει πιο υγιεινές διατροφικές συνήθειες.

Έναν άνθρωπο εμπιστεύεται για το σώμα της

Όπως είναι γνωστό, η ίδια εμπιστεύεται μόνο μία ειδικό, τη διατροφολόγο Μαρία Ψωμά, με την οποία έχει καταφέρει να πετύχει τους διατροφικούς της στόχους. Πέρα από την επαγγελματική τους σχέση η οποία ξεκίνησε το 2015, πλέον έχουν καταφέρει να είναι και πολύ καλές φίλες.

Η δεύτερη έκπληξη του τελικού του MasterChef και το γλέντι των κριτών με τσικουδιές σε Μοναστήρι

https://www.instagram.com/p/CsAyvjpoi4W

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει βάλει σε healthy πειρασμούς μέσα από τα stories της. Ένα από τα αγαπημένα της γεύματα είναι το avocado toast, που αποτελεί την ιδανική επιλογή για το πρωϊνό της.

Το μυστικό κρύβεται στην καρδιά και στο χαμόγελό της

Η αγαπημένη παρουσιάστρια του τηλεοπτικού κοινού έχει αποδείξει πολλές φορές, ότι αγαπάει το σώμα της, έχει αυτοπεποίθηση και ότι πάντα με καλή διάθεση και με πλατύ χαμόγελο καταφέρνει να πετυχαίνει όλους τους στόχους.

https://www.instagram.com/p/Cs12K0yodIJ

Ένα απλό συμπέρασμα

Η θέση μας είναι σαφέστατα ότι δε μας καθορίζουν τα κιλά μας και ότι ο κάθε άνθρωπος πρέπει να νιώθει όμορφα για τον εαυτό του όσο κι αν δείχνει η ζυγαριά. Και η Σίσσυ aka το πιο εντυπωσιακό «κοντινό» της τηλεόρασης, σε κάθε φάση της ζωής της εμπνέει κάθε γυναίκα. Η παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και πάλι» έχει κάθε λόγο να χαμογελά και έχει επίσης την ανάγκη να μοιράζεται με το κοινό όλες τις ανησυχίες ή τους στόχους της. Ένα τεράστιο like από εμάς για το πριν, το τώρα, το μετά.

Στην παρακάτω gallery μάς δείχνει την ανανεωμένη σιλουέτα της και το υπέροχο στυλ της. Αυτές, λοιπόν, είναι οι πιο πρόσφατες φωτογραφίες της:

Survivor: Ο Τάκης Καραγκούνιας επέστρεψε στην Ελλάδα