Ο Τράκας αγκαλιά με τη Μπέη στον τελικό του MasterChef και το Twitter μιλά για ψέμα

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Τράκας αγκαλιά με τη Μπέη στον τελικό του MasterChef και το Twitter μιλά για ψέμα

Η 1η από τις 5 δοκιμασίες του τελικού του MasterChef έδειξε από τα λόγια των κριτών μικρό προβάδισμα του Νίκου Τράκα, λόγω ενός λάθους της Μαρίας Μπέη. 

Μη σε μπερδεύει η κεντρική φωτογραφία του θέματός μας με τη Μαρία Μπέη και τον Νίκο Τράκα ως αγαπημένα φιλαράκια του MasterChef. H πρώτη δοκιμασία του τελικού ήταν μεν σε καλύτερο κλίμα, αλλά δεν έλειψαν οι σπόντες. Την παράσταση έκλεψαν ο Γάλλος σεφ, ενώ σήμερα τις εντυπώσεις μάλλον τις κερδίζει η Μαρία.

https://www.instagram.com/p/CtGhGe5KJbm

Ο «Δεν καταλαβαίνω γρι» Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Γάλλος σεφ

Χθες για πρώτη φορά είχαμε ένα ήπιων τόνων επεισόδιο στο MasterChef αφού είμαστε πια στην πρώτη από τις πέντε δοκιμασίες του τελικού. Και Νίκος Τράκας και Μαρία Μπέη λόγω του άγχους τους δεν είπαν και πολλά μεταξύ τους.

https://www.instagram.com/p/CtHrDElIJDI

Η Μαρία είχε διάθεση για κουβέντα, αλλά ο Νίκος ήταν πάλι ορθός, κοφτός και απόλυτος. Εντάξει, κάποια στιγμή της είπε ότι την αγαπά. Αφού μας είχε πει και πάλι με το γνωστό του ύφος πόσο σίγουρος είναι για τη νίκη του.

Αλλαγές και εκπλήξεις λίγο πριν τον τελικό του MasterChef: Οι δοκιμασίες για Μπέη και Τράκα

https://www.instagram.com/p/CtHsDJmoo2G

Η πρώτη δοκιμασία έγινε σε μεγάλο ξενοδοχείο στο Λασίθι της Κρήτης και ο Γάλλος σεφ Amaury Bouhours κέρδισε τις εντυπώσεις των τηλεθεατών. Ευγενικός, φιλικός με τους παίκτες και με πολύ καλά λόγια όταν αντέγραψαν το πιάτο του. Ο μόνος που τον καταλάβαινε ήταν ο Πάνος Ιωαννίδης, γιατί ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δήλωσε χαριτωμένα ότι δεν καταλαβαίνει «γρι».

Μόνο εκείνος είχε δικαίωμα ψήφου - σφραγίστηκε σε φάκελο -, αλλά από τα σχόλια καταλάβαμε ότι το προβάδισμα το έχει ο Νίκος Τράκας, επειδή η Μαρία είχε μία αστοχία στη σάλτσα.

Πόντο - πόντο θα πάμε μέχρι την ανακοίνωση του live.

Το κοινό χθες σε γενικές γραμμές απογοητεύτηκε με το επεισόδιο που ήταν πολύ χαμηλών τόνων, σε σχέση με τα προηγούμενα, για αυτό και ασχολήθηκε με τον ευγενή «Ζαμέ Κορωπί» Γάλλο σεφ, το ύφος του Κοντιζά που κρύωνε, αλλά και αυτή τη φωτό Τράκα και Μπέη όπου είναι αγκαλιασμένοι.

Το κοινό δεν πείστηκε για την «Αγάπη από νάυλον», αλλά εμείς πιστεύουμε ότι ήταν μία ωραία στιγμή. Δεν χρειάζεται να ζούμε μόνο από τις κόντρες.

Σήμερα η 2η δοκιμασία γίνεται όπως αποκλειστικά σου έγραψα χθες στην Μονή Τοπλού.

https://www.instagram.com/p/CtHz1YhIWCS

Η δεύτερη έκπληξη του τελικού του MasterChef και το γλέντι των κριτών με τσικουδιές σε Μοναστήρι