Αλλαγές και εκπλήξεις λίγο πριν τον τελικό του MasterChef: Οι δοκιμασίες για Μπέη και Τράκα

Κατερίνα Μπούσιου
Αλλαγές και εκπλήξεις λίγο πριν τον τελικό του MasterChef: Οι δοκιμασίες για Μπέη και Τράκα

Ο μαγειρικός δρόμος προς τον τελικό του MasterChef στις 14 Ιουνίου δεν είναι καθόλου εύκολος και υπάρχει λόγος για αυτό. 

Κάθε χρονιά φαίνεται πως είναι διαφορετική στο MasterChef και η φετινή εκτός από τις επιστροφές των παλιών παικτών, θα έχει αλλαγές και στον τρόπο που θα αναδειχθεί ο νικητής ή η νικήτρια του 7ου κύκλου. Ο βαθμός δυσκολίας μεγαλώνει.

https://www.instagram.com/p/Cs4bT-6qwkA

Οι 5 μεγάλες δοκιμασίες του τελικού για Μπέη και Τράκα

Από την αρχή της σεζόν του MasterChef οι τρεις κριτές του (Κοντιζάς, Ιωαννίδης και Κουτσόπουλος ) μας είχαν πει ξεκάθαρα πως θα έχουμε αρκετές αλλαγές στις διαδικασίες, στις ατομικές και ομαδικές δοκιμασίες.

Φέτος εκτός από τις επιστροφές των παλιών παικτών, είχαμε ατομικά έπαθλα και προνόμια για τους νικητές του τέστ δημιουργικότητας - και εδώ ήταν η έξυπνη κίνηση της παραγωγής - που δημιούργησαν επιλογές στρατηγικής στους παίκτες έναντι των αντιπάλων τους.

Δεν τελειώσαμε ακόμη με τις αλλαγές.

Και αυτές αφορούν πια στον τελικό του MasterChef μεταξύ της Μαρίας Μπέη και του Νίκου Τράκα.

Η συγκινητική ανάρτηση του Δημήτρη Μπέλλου για τη Μαρία Μπέη και ο MasterChef έρωτάς τους

Καταρχάς δεν έχουμε ταξίδι στο εξωτερικό. Αυτά σταμάτησαν εξαιτίας της πανδημίας στους δύο προηγούμενους κύκλους.

Αλλά θα έχουμε συνολικά 5 μεγάλες δοκιμασίες για τους φιναλίστ ξεκινώντας με εκείνη στην Κρήτη που θα δούμε τη Δευτέρα.

Θα υπάρξει μία άλλη δοκιμασία που γίνεται επίσης σε ένα μοναστήρι, ιδιαίτερα δύσκολη ενώ θα έχουμε άλλες 3, με την τελευταία να ολοκληρώνεται στο στούντιο.

Είναι η κλασσική της αντιγραφής με διάσημο σεφ του εξωτερικού ως καλεσμένο, με τους δύο ημικυκλικούς πάγκους. Συνήθως εδώ έχουμε και την επιστροφή παλαιότερων παικτών για συμπαράσταση στον εξώστη προς τους δύο παίκτες.

Μαρία Μπέη VS Νίκος Τράκας: Το ζευγάρι του τελικού του MasterChef έχει ήδη διχάσει τα social media

Αυτή τη δοκιμασία θα την δούμε στο τελευταίο επεισόδιο στις 14 Ιουνίου , όπου στο τελευταίο επεισόδιο (86o για την ακρίβεια), θα έχουμε και το live με την τελική βαθμολογία και την ανακοίνωση των κριτών για το όνομα του νικητή ή της νικήτριας που θα κερδίσει το έπαθλο των 50 χιλιάδων ευρώ και τον τίτλο του MasterChef 7.

Όπως καταλαβαίνεις, με τις τόσες (και κουραστικές) δοκιμασίες, δημιουργείται μεγάλο σασπένς για το ποιος θα κερδίσει.

Στον πόντο θα κριθούν όλα. Πάντως κάποια spoilers που κυκλοφόρησαν και αναφέρουν πως θα υπάρξει και συμμετοχή του κοινού στην ψηφοφορία, είναι εντελώς αναληθή.