Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φόρεσε μαγιό και απέδειξε πως είναι ακόμη πιο fit μετά τη γέννα

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φόρεσε μαγιό και απέδειξε πως είναι ακόμη πιο fit μετά τη γέννα

H παρουσιάστρια έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και ποζάρει με αυτοπεποίθηση στον φακό, χαρίζοντάς μας τις ωραιότερες #bikinibody φωτογραφίες.

Τέσσερις μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Η γνωστή παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και απολαμβάνουν καθημερινά τρυφερές στιγμές με το νεογέννητο, προετοιμάζοντας παράλληλα την βάπτιση του γιου τους η οποία θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φόρεσε το πρώτο μαγιό της σεζόν

Πριν λίγες ώρες η 35χρονη φόρεσε ένα neon πράσινο μαγιό και το αγαπημένο της λευκό πουκάμισο για να απολαύσει τον καυτό ήλιο στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Η παρουσιάστρια έχει επανέλθει στις αναλογίες που είχε πριν την εγκυμοσύνη και η χαρά της δεν κρύβεται.

https://www.instagram.com/p/CrgUYtTohGB

Όπως η ίδια αποκάλυψε πρόσφατα κατά τη διάρκεια της κύησης πήρε 30 ολόκληρα κιλά, τα οποία και έχασε ακολουθώντας εξειδικευμένη διατροφή σε συνδυασμό με αερόβια άσκηση.

Μια ματιά στις πρόσφατες αναρτήσεις της παρουσιάστριας αρκεί για να διαπιστώσεις πως είναι πιο fit από ποτέ και διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της εγχώριας showbiz.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε ότι από 90 κιλά που ζύγιζε την ημέρα που γέννησε πλέον ζυγίζει 60 κιλά.

kila_spyropoulou.webp

Όπως η ίδια ανέφερε της μένουν μόλις 4 κιλά για να φτάσει ξανά στο επιθυμητό για εκείνη βάρος.

Η νέα αλλαγή στην εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και οι φωτογραφίες γεμάτες αυτοπεποίθηση

Οι throwback φωτογραφίες της εγκυμονούσας Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με μαγιό

Tο περσινό καλοκαίρι η παρουσιάστρια έκανε άφοβα τις πρώτες εμφανίσεις με μαγιό ωστόσο αργότερα ξεκίνησε να κρύβει επιμελώς την κοιλίτσα της, αποφεύγοντας να αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της.

Όταν πια η 35χρονη παραδέχθηκε το ευτυχές γεγονός, φόρεσε τα κομψά ολόσωμα μαγιό της και πόζαρε χαρούμενη στον φακό, χαρίζοντάς μας υπέροχες εικόνες.

Πηγή κεντρικής: konstantinaspyropoulou