Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε βραδινή έξοδο με μαύρο φόρεμα και μπότες πάνω από το γόνατο

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε βραδινή έξοδο με μαύρο φόρεμα και μπότες πάνω από το γόνατο

Photo: NDP Photo Agency

Η Κωνσταντίνα έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση με το αγαπημένο της μαύρο μικρό φόρεμα.

Μέσα στις ημέρες του Πάσχα όλοι κάνουμε και κάποιες βραδινές εξόδους για ποτάκι και χορό. Το ίδιο αποφάσισε να κάνει και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που βγήκε να διασκεδάσει σε γνωστό νυχτερινό κέντρο μαζί με τον σύζυγό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Η Κωνσταντίνα που έγινα μανούλα πριν λίγους μήνες διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, αφού θα είναι και το πρώτο Πάσχα που θα κάνει μαζί με το παιδάκι της και την οικογένεια της. Λίγο πριν τις διακοπές του Πάσχα βρήκε, λοιπόν, λίγο χρόνο για να βγει στη νυχτερινή Αθήνα και να απολαύσει το πρόγραμμα γνωστού μαγαζιού μαζί με την παρέα της.

Ήταν, φυσικά, για άλλη μια φορά εντυπωσιακή με ολόμαυρο look, που τόνιζε όλα τα δυνατά της σημεία.

Τα καλύτερα αθλητικά looks με φόρμες και κολάν για το τριήμερο του Πάσχα

spuropoulou_mauro_forema-(4).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Το total black look με μπότες πάνω από το γόνατο, που εντυπωσίασε.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αγαπά τα βασικά χρώματα και το μαύρο είναι μια επιλογή που κάνει συχνά για τις βραδινές της εμφανίσεις. Έτσι και αυτή τη φορά πόνταρε στη διαχρονική κομψότητα του total black με ένα σύνολο, που έκλεψε τα βλέμματα. Πιο συγκεκριμένα την είδαμε με ένα mini φόρεμα με ιδιαίτερη γραμμή. Εφαρμοστό κάτω μέρος, turtleneck λαιμό και ντραπέ στο στήθος, που δίνει ένα αέρα στο όλο shape αναδεικνύοντας το μπούστο. Τα puffy μανίκια κάνουν ακόμη πιο ιδιαίτερο το συγκεκριμένο φόρεμα και εξισορροπούν τους όγκους.

spuropoulou_mauro_forema-(3).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Από κάτω η Κωνσταντίνα επέλεξε να φορέσει ένα ημιδιάφανο, μαύρο καλσόν και ψηλές μπότες σε μαύρο suede, με χοντρό άνετο τακούνι, που φθάνουν πάνω από το γόνατο, μέχρι το μηρό. Ένα πολύ sexy και θηλυκό combo, που έχει πάρει πλέον την εικόνα του κλασικού. Η Κωνσταντίνα, όμως, φρόντισε παράλληλα να σπάσει λίγο το ολόμαυρο look της με κάποιες λαμπερές λεπτομέρειες.

spuropoulou_mauro_forema-(2).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Αυτές ήταν η μικρή total sparkly τσάντα της από τον οίκο Prada, αλλά και το παλτό που φόρεσε από πάνω, το οποίο μπορεί να ήταν επίσης σε μαύρη απόχρωση, αλλά είχε ένα ιδιαίτερο zebra αποτέλεσμα στην υφή του. Το συγκεκριμένο πανωφόρι έδενε σφιχτά στη μέση με μία ασορτί ζώνη, τονίζοντας κατάλληλα τη σιλουέτα. Ένα ιδανικό look για τις γιορτινές, πασχαλινές, βραδινές εξόδους μας με κλασικό κομμάτια της ντουλάπας μας και το απαραίτητο ενημερωμένο twist που θέλουμε για τις εμφανίσεις μας.