Πόσο δύσκολα πέρασε η Μαρία Μπέη μόνη με τον Νίκο Τράκα στο σπίτι του MasterChef: Το Τικ Τοκ μίλησε

Πόσο δύσκολα πέρασε η Μαρία Μπέη μόνη με τον Νίκο Τράκα στο σπίτι του MasterChef: Το Τικ Τοκ μίλησε

Με μάτια δακρυσμένα και έχοντας πέσει στο (συναιασθηματικό) φαγητό. Η Μαρία Μπέη τρολάρει τις δύσκολες στιγμές στο σπίτι του MasterChef μόνη με τον Νίκο Τράκα.

Στις 14 Ιουνίου 2023 θα μάθουμε σε live μετάδοση ποιος θα είναι ο φετινός MasterChef. Μαρία Μπέη και Νίκος Τράκας, Νίκος Τράκας και Μαρία Μπέη διεκδικούν τον τίτλο του καλύτερου μάγειρα και του επάθλου των 50.000 ευρώ και οδεύουμε πριν την επόμενη δοκιμασία με βοηθούς τους πρώην συμπαίκτες τους.

Επέστρεψε ο Πορφύρης, ενθουσιάστηκε το Twitter:

Γνωρίζουμε ήδη πως η Μαρία Μπέη θα μαγειρέψει με τον Γιώργο Πορφύρη και τον Άγγελο στην τρίτη δοκιμασία του τελικού του MasterChef στο στούντιο πλέον του ριάλιτι μαγειρικής.

Οι 4 τελευταίοι παίκτες των ημιτελικών, δηλαδή ο Γιώργος, ο Άγγελος, ο Αλέξανδρος και η Μαρία Λαζαρίδου, επιστρέφουν για να βοηθήσουν τους δύο φιναλίστ. Οι παίκτες που θα βοηθήσουν τον νικητή θα μοιραστούν και πέντε χιλιάδες ευρώ.

https://www.instagram.com/p/CtLkOzHOibJ

Τράκας και Μπέη κάνουν τις επιλογές τους και τελικά σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, η Μαρία έχει τον Γιώργο για βοηθό της μαζί με έναν ακόμη παίκτη. Και αυτός είναι ο Άγγελος.

Με τον Νίκο να ενώνεται με τον Αλέξανδρο με τον οποίο έχουν χημεία και τη Μαρία Λαζαρίδου.

Πάντως, την επιστροφή Πορφύρη, ήθελε περισσότερο από όλους η Μαρία Μπέη, η οποία δεν δίστασε να πει πως θα ήθελε να μαγειρεύει κόντρα στον Γιώργο στον φετινό τελικό του MasterChef.

Το επίσημο Twitter της παραγωγής του MasterChef, έστειλε μήνυμα tweet στον Γιώργο που γρήγορα έγινε viral.

Ο Γιώργος πάντως στις δηλώσεις του για το φετινό MasterChef στην κάμερα της εκπομπής OPEN Weekend και την δημοσιογράφο Βίκυ Δέτσικα είπε χαρακτηριστικά.

«Έφτασα μέχρι την πεντάδα, κάναμε άλλη μία προσπάθεια φέτος στο MasterChef. Εννοείται πως ήταν πολύ πιο δύσκολο, από την πρώτη φορά, πολύ πιο πιεστική η διαδικασία.

Πέρα από τους παλιούς παίκτες, που γνωριζόμασταν οι περισσότεροι, είχαμε πολύ πιο διαφορετική σχέση με τα υπόλοιπα παιδιά. Δηλαδή ήμασταν πιο ανοιχτοί και φιλικοί».

Πώς πέρασε η Μαρία μόνη με τον Τράκα στο σπίτι του MasterChef;

Πάντως, τώρα που οι παίκτες έχουν βγει πια από το σπίτι του MasterChef και έχουν επιστρέψει στα σπίτια και τους αγαπημένους τους, ένα ερώτημα καυτό μας απαντήθηκε από το επίσημο account του MasterChef στο Tik Tok.

Πώς πέρασε η Μαρία Μπέη μόνη στο σπίτι του MasterChef με τον Νίκο Τράκα; Το τρολ βίντεο, δείχνει τη Μαρία με μαύρα μάτια από το κλάμα και με την φιναλίστ του τελικού να το έχει ρίξει στο φαγητό ακούγοντας το Κοριτσάκι σου της Δέσποινας Βανδή.

«Όταν έχεις μείνει μόνη με τον Τράκα στο σπίτι του #MasterChefGR», έγραφε χαρακτηριστικά η λεζάντα του βίντεο.

Μπροστά στις κάμερες πάντως, οι δύο φιναλίστ έχουν ποζάρει αγκαλιά θέλοντας να δείξουν στο κοινό πως οδεύουν προς την ανάδειξη του νικητή ως συναγωνιστές και όχι σαν ανταγωνιστές.

Στα σχόλια πάντως το κοινό εύχεται καλή υπομονή στη Μαρία!

Ο Τράκας αγκαλιά με τη Μπέη στον τελικό του MasterChef και το Twitter μιλά για ψέμα