Η Σίσσυ Χρηστίδου αδυνάτισε και ο αδερφός της την αποθέωσε

Η Σίσσυ Χρηστίδου αδυνάτισε και ο αδερφός της την αποθέωσε

H Σίσσυ Χρηστίδου ποζάρει ανανεωμένη και ο αδερφός της την αποθεώνει.

Αντίστροφα μετρά η Σίσσυ Χρηστίδου για τις καλοκαιρινές διακοπές με τους γιους της και όλα δείχνουν πως πολύ σύντομα θα εμφανιστεί στις παραλίες άκρως ανανεωμένη. Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» αποφάσισε πρόσφατα να επισκεφθεί τη διατροφολόγο της και να ακολουθήσει εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής θέλοντας να χάσει μερικά κιλά.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η 42χρονη έχει μιλήσει ακομπλεξάριστα για τον αγώνα της με τα περιττά κιλά και την απόφασή της να αποκτήσει πιο υγιεινές διατροφικές συνήθειες.

Το σχόλιο του αδερφού της, Γιάννη Χρηστίδη

Πριν από λίγα 24ωρα η παρουσιάστρια δημοσίευσε στο Instagram ένα καρουζέλ φωτογραφιών στο οποίο ποζάρει με ένα λευκό maxi φόρεμα που κολακεύει τις αναλογίες της.

https://www.instagram.com/p/CtJzzG8o2Xc

Ο αδερφός της Σίσσυς, Γιάννης Χρηστίδης έσπευσε να σχολιάσει τη φωτογραφία της αδερφής του, γράφοντας με χιούμορ: «Μωρή θεάρα».

sissy1.jpg

Στο σχόλιό του απάντησε μια follower-θαυμάστριά του η οποία έγραψε: «Έχει καλά γονίδια το σόι σας».

Η παρουσιάστρια του MEGA έχει σχέση λατρείας με τον αδερφό και τη νύφη της και τους επισκέπτεται στη Θεσσαλονίκη όσο πιο συχνά μπορεί.

Στις νέες φωτογραφίες της Σίσσυς Χρηστίδου βγαίνει ένα πολύ απλό συμπέρασμα

To ξέσπασμα για τις δηλώσεις του Σπύρου Πνευματικού

Σάλος έχει προκληθεί τα τελευταία 24ωρα μετά την απαράδεκτη δήλωση του πρώην βουλευτή της ΝΔ, Σπύρου Πνευματικού για τους καρκινοπαθείς που βρίσκονται στο τελικό στάδιο.

Τις εξελίξεις για το θέμα σχολίασαν σήμερα στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» με τη Σίσσυ Χρηστίδου να ξεσπά. Η παρουσιάστρια έχει χάσει τη μητέρα της από καρκίνο και είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη με τη συγκεκριμένη ασθένεια.

«Για προσωπικούς λόγους μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να διαχειριστώ ψύχραιμα αυτή τη δήλωση. Πάρα πολύ. Φαντάζομαι ότι δεν αφορά μόνο εμένα αυτό. Αφορά όλο τον κόσμο. Είναι σε κάθε σπίτι, σε κάθε οικογένεια και είναι και στην ανθρώπινη φύση. Δε χρειάζεται να το έχεις βιώσει για να νιώσεις αναγούλα με αυτή τη δήλωση. Είναι πολύ εύκολο να σου συμβεί αυτό. Είμαι ένας άνθρωπος που σοκαρίστηκε ακραία από αυτή τη δήλωση… Ακούσαμε τα λόγια του, δε μεταφέρθηκαν, αν εννοούσε κάτι άλλο γιατί δε μας λέει τι εννοούσε;», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Και πρόσθεσε: «Η κάθε μέρα που κερδίζεις με τον άνθρωπό σου που ξέρεις ότι χάνεις, ξέρεις ότι φεύγει από τα χέρια σου, αλλά σου δίνει η ιατρική και η επιστήμη άλλη μια μέρα, και η μέρα αυτή αξιολογείται αυτή τη στιγμή με χρήματα τα οποία δουλεύοντας σε όλη σου τη ζωή, τα δίνεις σε αυτό το κράτος με την ελπίδα ότι θα σου δώσει άλλη μια μέρα».

Πηγή κεντρικής: sissychristidou