Σάββας Πούμπουρας- Αρετή Θεοχαρίδη: Το cozy σπίτι και οι φωτογραφίες με την κόρη τους

Σάββας Πούμπουρας- Αρετή Θεοχαρίδη: Το cozy σπίτι και οι φωτογραφίες με την κόρη τους

Ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη απολαμβάνουν την καθημερινότητα με την 3,5 ετών κόρη τους σε ένα υπέροχο σπίτι στα βόρεια προάστια. Το φωτογραφικό άλμπουμ μπαμπά-κόρης.

Ο Σάββας Πούμπουρας έγινε ευρέως γνωστός στο κοινό πριν αρκετά χρόνια και αγαπήθηκε ιδιαίτερα μέσα από την εκπομπή «Πλάκα κάνεις». Φέτος έχουμε την ευκαιρία να τον απολαμβάνουμε καθημερινά στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη, όπου δείχνει απόλυτα ευτυχισμένος με τον νέο του τηλεοπτικό ρόλο.

Ο 42χρονος βιώνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία στο πλευρό της συζύγου του, Αρετής Θεοχαρίδη. Το love story τους μετρά αρκετά χρόνια αφού γνωρίστηκαν το 2003 και έγιναν ζευγάρι το 2011. Σήμερα έχουν δημιουργήσει μια αξιοζήλευτη οικογένεια, με την 3χρονη κόρη τους Κύνθια να τους ολοκληρώνει σαν ζευγάρι και να αποτελεί την μεγαλύτερη αδυναμία τους.

Το urban σπίτι του ζευγαριού στα βόρεια προάστια

Το ζευγάρι μένει εδώ και αρκετά χρόνια στα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στα Μελίσσια. Το σπίτι τους έχει urban-boho vibes, με κάθε γωνιά να εκπέμπει θετική αύρα και στυλ. Ο γνωστός παρουσιαστής και η σύζυγός του το έχουν διαμορφώσει έτσι ώστε η μικρή Κύνθια να μπορεί να παίζει άφοβα στο σαλόνι και στα υπόλοιπα δωμάτια.

https://www.instagram.com/p/CYKf1JrK-Cs

Στο σαλόνι πρωταγωνιστούν μερικά πρωτότυπα φωτιστικά, ένα τζάκι ιδανικό για τις κρύες ημέρες του χειμώνα και ένας μεγάλος γωνιακός καναπές. Minimal διακοσμητικά, λαμπάκια και μαξιλάρια συμπληρώνουν τη διακόσμηση του χώρου δίνοντας μια αίσθηση ζεστασιάς.

Κλέλια Πανταζή: «Το προξενιό του γιου μου με την κόρη του Πούμπουρα έχει γίνει από την κοιλιά»

https://www.instagram.com/p/CJRkuk3gV9K

Αν υπάρχει ένα και μόνο δωμάτιο στο οποίο ο παρουσιαστής θα μπορούσε να μείνει για πάντα αυτό είναι αναμφίβολα η κουζίνα. Καθημερινά ο Σάββας μοιράζεται εύκολες και λαχταριστές συνταγές με τους χιλιάδες Instagram-ικούς φίλους του, τις οποίες φτιάχνει συχνά live μέσα από την κουζίνα του σπιτιού του.

https://www.instagram.com/p/Cpm9XztKzeQ

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές ακόμη φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι του ζευγαριού.

Ο θρησκευτικός γάμος και η βάπτιση της κόρης τους

Στις 10 Ιουλίου 2021 το ζευγάρι πραγματοποίησε τον θρησκευτικό γάμο του στις Σπέτσες και βάπτισε την μονάκριβη κόρη τους, Κύνθια. Αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες του ζευγαριού παρευρέθηκαν στην ωραιότερη στιγμή της κοινής τους πορείας. Ο παρουσιαστής και η εκλεκτή της καρδιάς του είχαν ήδη παντρευτεί με πολιτικό γάμο το 2017, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο People ο παρουσιαστής του Mega είχε αναφέρει για την καρμική γνωριμία με την σύζυγό του:

«Με την Αρετή γνωριστήκαμε το 2003, μέσω κοινής παρέας. Πάντα ήμασταν φίλοι και είχαμε μια πολύ όμορφη σχέση. Αν με ρωτούσες πιο παλιά, θα σου έλεγα πως δεν θα σκεφτόμουν με τίποτα να είμαι με την Αρετή. Το ίδιο θα σου απαντούσε κι εκείνη για μένα. Φαντάσου πως, όταν ήμασταν φίλοι, είχαμε ο καθένας την προσωπική του ζωή και μιλούσαμε για αυτά. Ποτέ δεν υπήρχε κάποια ερωτική κατάσταση μεταξύ μας. Κάποια στιγμή, πριν από έξι χρόνια, ξεκινήσαμε να κάνουμε περισσότερη παρέα κι επειδή αγαπάμε πολύ ο ένας τον άλλο, όλο αυτό μας βγήκε αυθόρμητα. Μεταξύ μας υπήρχε πάντα αγάπη και αμοιβαία κατανόηση. Η Αρετή με εμπιστεύτηκε περισσότερο, γιατί ήταν παρούσα στη ζωή μου και έβλεπε πώς συμπεριφερόμουν στις σχέσεις μου. Ποτέ δεν υπήρξε μεταξύ μας θέμα εμπιστοσύνης. Από την αρχή κιόλας της σχέσης μας αφήσαμε έξω τους εγωισμούς. Διαφορετικά δεν έχει νόημα να είσαι με έναν άνθρωπο».

Οι ωραιότερες φωτογραφίες με την κόρη τους

Ο γνωστός παρουσιαστής δημοσιεύει αρκετά συχνά φωτογραφίες με την 3,5 ετών Κύνθια και στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες.

Πηγή κεντρικής: savas_poumpouras