Ο Σάββας Πούμπουρας μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για το ενδεχόμενο να γίνει ξανά μπαμπάς

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Σάββας Πούμπουρας μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για το ενδεχόμενο να γίνει ξανά μπαμπάς

Ο παρουσιαστής περιέγραψε την καθημερινότητα με την σύζυγό του, Αρετή Θεοχαρίδη και την 3χρονη κόρη τους, Κύνθια.

Μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του διανύει ο Σάββας Πούμπουρας, τόσο σε επαγγελματικό αλλά και προσωπικό επίπεδο. Ο παρουσιαστής βρίσκεται για 2η συνεχή χρονιά στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη, ένα πόστο που δείχνει να υποστηρίζει απόλυτα.

Ο 41χρονος βιώνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία στο πλευρό της συζύγου του, Αρετής Θεοχαρίδη. Το love story τους μετρά αρκετά χρόνια αφού γνωρίστηκαν το 2003 και έγιναν ζευγάρι το 2011. Σήμερα έχουν δημιουργήσει μια αξιοζήλευτη οικογένεια, με την 3χρονη κόρη τους Κύνθια να τους ολοκληρώνει σαν ζευγάρι.

Ο Σάββας Πούμπουρας αποκάλυψε εάν θέλει να αποκτήσει δεύτερο παιδί

Μια συζήτηση ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και τους συνεργάτες της αποτέλεσε αφορμή για την τοποθέτηση του Σάββα Πούμπουρα σχετικά με τη σχέση των ζευγαριών που απέκτησαν πρόσφατα παιδί.

«Να κοιμίσουμε το παιδί νωρίς, να πιούμε το ποτάκι μας στο σπίτι, να έχουμε χρόνο για μας. Είναι σημαντικό να έχει χρόνο το ζευγάρι για ταινία, για κουβέντα... Ποτάκι, ταινία, σεξ, αυτά πρέπει να τα έχεις στο πρόγραμμα. Δεν πρέπει να τα αφήνεις», εξομολογήθηκε ο παρουσιαστής.

Η πρώτη συνάντηση της Έλλης Κοκκίνου με τον Σάββα Πούμπουρα μετά την τρομακτική φάρσα που της έστησε

Η Ελένη Μενεγάκη εξέφρασε τον θαυμασμό της για την ισορροπημένη σχέση Πούμπουρα- Θεοχαρίδη και τόλμησε να ρωτήσει εάν εκείνος και η σύζυγός του σκέφτονται το ενδεχόμενο να αποκτήσουν δεύτερο παιδί στο άμεσο μέλλον.

«Ελπίζω η γυναίκα μου να μη βλέπει αυτή τη συζήτηση», είπε ο Σάββας Πούμπουρας με χιουμοριστική διάθεση και συμπλήρωσε: «Θα σας είμαι ειλικρινής, αυτή η συζήτηση υπάρχει πάντα στο ζευγάρι, μετά το πρώτο έρχεται... Θέλω να κάνω παιδί όχι απαραίτητα για να έχει το παιδί μου αδερφάκι αλλά επειδή το θέλουμε σαν γονείς να μεγαλώσουμε την οικογένεια. Ακούω πολλούς φίλους μου που λένε πρέπει να κάνουμε παιδί, να έχει αδερφάκι...».

Στη συνέχεια εξήγησε πως δεν είναι καθόλου αρνητικός στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο ωστόσο όχι ακόμη. Όπως υποννόησε το παιδί δεν χρειάζεται μόνο αγάπη αλλά ένα σύνολο ιδανικών συνθηκών.

https://www.instagram.com/p/CSG0B3-KhZJ

Ο θρησκευτικός γάμος και η βάπτιση της κόρης τους

Στις 10 Ιουλίου 2021 το ζευγάρι πραγματοποίησε τον θρησκευτικό γάμο του στις Σπέτσες και βάπτισε την μονάκριβη κόρη τους, Κύνθια. Αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες του ζευγαριού έδωσαν το «παρών» στην ωραιότερη στιγμή της κοινής τους πορείας. Ο παρουσιαστής και η εκλεκτή της καρδιάς του είχαν ήδη παντρευτεί με πολιτικό γάμο το 2017, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το urban σπίτι τους στα Μελίσσια

https://www.instagram.com/p/CYKf1JrK-Cs

Το ζευγάρι μένει εδώ και αρκετά χρόνια στα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στα Μελίσσια. Το σπίτι τους έχει urban vibes, με κάθε γωνιά να εκπέμπει θετική αύρα και στυλ. Ο γνωστός παρουσιαστής και η σύζυγός του το έχουν διαμορφώσει έτσι ώστε η μικρή Κύνθια να μπορεί να παίζει άφοβα στο σαλόνι ή στα υπόλοιπα δωμάτια.

Πηγή κεντρικής: savvas_poumpouras