Αποκριάτικο update: Πούμπουρας σε ρόλο Μπισμπίκη, Οικονομάκου αλά Marilyn και το νέο look Κορομηλά

Αποκριάτικο update: Πούμπουρας σε ρόλο Μπισμπίκη, Οικονομάκου αλά Marilyn και το νέο look Κορομηλά

To τρολάρισμα στον Βασίλη Μπισμπίκη για τον χορό του στην Δέσποινα Βανδή που έγινε talk of the town από τον Σάββα Πούμπουρα και η γυναικεία τριάδα - φωτιά με την Αθηνά Οικονομάκου ως πρωταγωνίστρια. 

Οι εκδηλώσεις για τις Απόκριες συνεχίζονται σε όλη την Ελλάδα και σήμερα και η χθεσινή μέρα αλλά και νύχτα, ήταν για τους περισσότερους, νύχτα με γλέντι, χορό και πάρτι μέχρι το πρωί.

Από τις πιο fun στιγμές που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στα social media, είναι το απίστευτο τρολάρισμα που έκανε ο Σάββας Πούμπουρας χορεύοντας αλά Βασίλης Μπισμπίκης, ενώ μία άλλη απίθανη γυναικεία τριάδα με αρχηγό την Αθηνά Οικονομάκου έκανε την έκπληξη με την μεταμφίεση της και το χορό. Homemade αποκριάτικο look που ξεχώρισε ήταν εκείνο της Ρούλας Κορομηλά.

poumpouras.JPG

Το ζειμπέκικο του Σάββα παίρνει το πρώτο βραβείο

Οι Απόκριες έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό τον σαρκασμό και στις καρναβαλικές εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα, εκτός από τα πολιτικά πρόσωπα και αρκετά της εγχώριας showbiz πρωταγωνίστησαν με τον τρόπο τους.

Ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, Σάββας Πούμπουρας έκανε την πιο εύστοχη μεταμφίεση - δεν ήταν και δύσκολη - αλλά και την καλύτερη αναπαράσταση του ζειμπέκικου του Βασίλη Μπισμπίκη στο κέντρο που εμφανίζεται η αγαπημένη του Δέσποινα Βανδή και ήταν το θέμα των ημερών. Πραγματικά, καταπληκτικός. Είχε αντιγράψει ακριβώς την κίνησή του, ενώ ακουγόταν και το τραγούδι της Δέσποινας «Ένα τσιγάρο διαδρομή».

«Μπισμπίκης για Μπολσόι» και τρολάρισμα δίχως τέλος στο Twitter για τις αγκαλιές Δέσποινας - Βασίλη

Η Αθηνά Οικονομάκου από την άλλη πλευρά, επέλεξε μία πιο safe λύση βάζοντας μία ξανθιά περούκα αλά Marilyn Monroe και μόλις τελείωσε η παράσταση «Η τρελή του Σαγιό» στην οποία πρωταγωνιστεί, πήρε τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο και δεν άφησαν τη νύχτα τους να πάει χαμένη. Αρχικά σε ξέφρενο πάρτι σε γνωστό club της Αθήνας, με παρέα έκπληξη, την Μαριάντα Πιερίδη με τον σύζυγό της Δημήτρη Κατριβέση και την Μαρία Αντωνά με τον σύντροφό της Άρη Σοιλέδη. Τα κορίτσια τα έδωσαν όλα στον χορό.

Η Αθηνά βέβαια συνέχισε μετά με άλλη παρέα στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο Νίκος Βέρτης.

Μεταμφίεση της τελευταίας στιγμής αλλά με πολλή αγάπη έκανε η Ρούλα Κορομηλά, η οποία άφησε στην ανιψιά της και κόρη του αδελφού της Θανάση να πειραματιστεί πάνω της για να την βάψει σε αποκριάτικο στυλ. Εντάξει, το αποτέλεσμα είναι αστείο, αλλά αυτές οι στιγμές θείας - ανιψιάς είναι ανεκτίμητες.

https://www.instagram.com/p/CpIcFpbrsc3