Η Μελίνα υποψήφια στο Survivor & ο Σάκης Κατσούλης να είναι πια «οσιομάρτυρας» για το κοινό

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Μελίνα υποψήφια στο Survivor & ο Σάκης Κατσούλης να είναι πια «οσιομάρτυρας» για το κοινό

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μονοπώλησε και το χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star αλλά το πρόσημο ήταν κυρίως αρνητικό για το κοινό.

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star ήταν αρκετά διασκεδαστικό αν εξαιρέσεις την ύπαρξη της Μαριαλένας. Ας τα πάρουμε αναλυτικά όμως.

Αγώνισμα ασυλίας με έπαθλο καραόκε α λα ελληνικά

Στο χθεσινό λοιπόν επεισόδιο οι Survivors είχαν να διεκδικήσουν όχι μόνο την πρώτη ασυλία για την εβδομάδα αλλά και ένα έπαθλο το οποίο περιελάμβανε φαγητό σε μια ωραία βίλα αλλά και καραόκε α λα ελληνικά για τους παίκτες που θα το κέρδιζαν, αφού στον χώρο θα υπήρχε και μία «λουλουδού». Η ομάδα που τα κατάφερε ήταν η Μπλε με μια εξαιρετική Σταυρούλα, στέλνοντας έτσι την Κόκκινη ομάδα στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφιστεί.

Ως προς το έπαθλο η Μπλε ομάδα χάρισε στιγμές απείρου κάλλους στο τηλεοπτικό κοινό με το γλέντι που έκαναν στη βίλα ενώ ο Νίκος Μπάρτζης ήταν αυτός που τράβηξε τα βλέμματα όχι τόσο με τις φωνητικές του ικανότητες αλλά με τις «γυπαετικές» του αφού παραλίγο να παιχτεί τρυφερό ειδύλλιο με τον ίδιο και την «λουλουδού» κατά τα δικά του λεγόμενα.

Το κοινό δεν έμεινε ασυγκίνητο με το κέφι που πρόσφεραν οι παίκτες με τα σχόλια στο Twitter ήταν αρκετά.

Το παιχνίδι έχει «καταπιεί» τη Μαριαλένα;

Αν εξαιρέσουμε λοιπόν το ευχάριστο θέαμα που πρόσφερε η Μπλε ομάδα στους δέκτες μας διασκεδάζοντας με το έπαθλό της, όλο το υπόλοιπο επεισόδιο μονοπώλησε η Μαριαλένα με τα υπονοούμενά της για κάποιους συμπαίκτες της, την γκρίνια της για την ήττα αλλά και την αλλαγή στα λεγόμενά της κατά την ψηφοφορία. Μάλιστα, κάποια από τα σχόλια του κοινού αφορούσαν τον Σάκη Κατσούλη, τον οποίο χαρακτήρισαν ως «οσιομάρτυρας» με βάση τη συχνή «μουρμούρα» της συντρόφου του το τελευταίο διάστημα.

Το σχόλιο της Μαριαλένας για τον Βασάλο

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Στην έναρξη του επεισοδίου είδαμε το βράδυ την ώρα που όλοι κοιμούνταν να επιστρέφουν στην καλύβα από κάπου που είχαν πάει ο Κωνσταντίνος Βασάλος με την Σταυρούλα Χρυσαειδή. Οι δυο τους γνωρίζαμε ότι κάνουν κάποιες φορές παρέα, ωστόσο αυτή την φορά ο Κωνσταντίνος Βασάλος κρατούσε και κάτι στο χέρι του, το οποίο για τους περισσότερους έμοιαζε με κινητό. Παρ' όλα αυτά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι ήταν.

Η Μαριαλένα, την επόμενη μέρα σχολίασε το γεγονός αυτό λέγοντας: «Εύχομαι πραγματικά ο κόσμος να έβλεπε τη συμβαίνει και off κάμερα, τα οποία εμείς τα βιώνουμε εμείς αλλά από τη στιγμή που είναι off δεν έχουμε και αποδείξεις». Η ίδια ανέφερε πως ο «φίλος» της γύρισε ξημερώματα με «κάποιον» από τους Μπλε, ενώ τόνισε πως ουσιαστικά αν γνωρίζαμε κάποια πράγματα που γίνονται θα είχαμε άλλη άποψη για κάποιους παίκτες.

Βλέποντας αυτή την αντίδραση το κοινό αρχικά, στάθηκε στο γεγονός πως η ίδια σχολιάζει τον «φίλο» της Κωνσταντίνο «χαλώντας» του μάλιστα και την εικόνα προς τα έξω ενώ αν ήθελε να υπονοήσει πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει τρόπο επικοινωνίας με τους «έξω» και γι' αυτό έλειπε από την καλύβα, ίσως τότε είχε επωφεληθεί και η ίδια από αυτό αφού κάποτε είχε σχολιαστεί το γεγονός ότι κι αυτή απομακρύνεται με τον συμπαίκτη της τα βράδια.

Το αγώνισμα και ο εκνευρισμός της

Επόμενη αντίδραση της Μαριαλένας που ενόχλησε το τηλεοπτικό κοινό ήταν η συμπεριφορά της κατά το αγώνισμα επάθλου. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια δεν ήταν σε καλή μέρα και οι ήττες της μάλλον της προκάλεσαν τέτοιον εκνευρισμό που μέχρι και ο Σάκης Κατσούλης βρήκε τον μπελά του αφού τα «άκουσε» επειδή προσπαθούσε να την συμβουλέψει.

Το συμβούλιο του νησιού και η ψήφος στην Μελίνα

Στο συμβούλιο του νησιού η Κόκκινη ομάδα έπρεπε να ψηφίσει κάποιον παίκτη ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση για την εβδομάδα. Οι επιλογές δεν ήταν πολλές αφού οι παίκτες της ομάδας είναι μόνο τέσσερις.

Από την κάλπη βγήκε πρώτη υποψήφια η Μελίνα κάτι που ήταν και δεν ήταν αναμενόμενο, αφού καθοριστικό ρόλο έπαιξε η ψήφος της Μαριαλένας. Η παίκτρια των Κόκκινων που την προηγούμενη εβδομάδα είχε ψηφίσει πρώτο προς αποχώρηση τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τώρα ψήφισε τη Μελίνα λέγοντας πως έκρινε αγωνιστικά από την παρουσία του Κωνσταντίνου αυτή τη βδομάδα η οποία ήταν η αλήθεια πως ήταν ανοδική.

Βέβαια, όπως πρόσεξε το κοινό και ο Νίκος Μπάρτζης μάλλον η ίδια τη «γύρισε τη μπιφτέκα» αφού όπως φαίνεται «διέγραψε» στο μυαλό της την πιο επιτυχημένη πορεία της Μελίνας στο παιχνίδι ενώ αναίρεσε και τα λεγόμενά της περί γυναικείας αλληλεγγύης και πως δεν θα ψηφίσει γυναίκα σαν πρώτη επιλογή. Και δυστυχώς η προσπάθεια του Σάκη να προστατέψει την ίδια δικαιολογώντας την επιλογή της στην ψηφοφορία δεν φαίνεται να έπεισε πολλούς.

Τα σχόλια του κοινού

Το κοινό ήδη εδώ και αρκετό καιρό δείχνει πως έχει «κουραστεί» με τη Μαριαλένα και τις αντιδράσεις της, αρχικά όταν χάνει σε κάποιο αγώνισμα και δεύτερον με τις αντιφάσεις στις οποίες πέφτει. Δεν γίνεται να σχολιάζεις άλλωστε τον «φίλο» σου στην κάμερα ούτε να τον ψηφίζεις πρώτο πρώτο και όποτε σε συμφέρει.