Η Μαριαλένα κατάφερε να «χρίσει» την Σταυρούλα απόλυτη «queen» του φετινού Survivor

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Μαριαλένα κατάφερε να «χρίσει» την Σταυρούλα απόλυτη «queen» του φετινού Survivor

Η Μαριαλένα με τη φετινή της συμμετοχή στο Survivor All Star «γκρέμισε» όσα έχτισε το 2021 και το κοινό, πλέον, υποστηρίζει μόνο την Σταυρούλα.

Στο φετινό Survivor All Star είναι αλήθεια πως στο γυναικείο κομμάτι οι συμμετοχές ήταν αρκετά δυνατές. Ωστόσο, μετά την αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου, οι δυο καλύτερες παίκτριες αγωνιστικά για το ριάλιτι ήταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Και οι δύο παίκτριες κατάφεραν να τερματίσουν την πρώτη τους φορά στο Survivor μέσα στην 5άδα. Παρ' όλα αυτά η φετινή συμπεριφορά της Μαριαλένας σε συνδυασμό με την «κοιλιά» που έκανε αγωνιστικά, έστρεψαν το κοινό του Survivor All Star προς την Σταυρούλα, την οποία πλέον οι περισσότεροι βλέπουν στον τελικό στο Γαλάτσι.

Τα «φάουλ» της Μαριαλένας

Αν και ξεκίνησε πιο «low profile» όσο βρισκόταν στην Μπλε ομάδα η Μαριαλένα, δεν συνέχισε με τον ίδιο τρόπο όταν βρέθηκε μαζί με τον Σάκη στην Κόκκινη, ύστερα από την αναδιάρθρωση των ομάδων.

Αυτό ήταν κάτι που σχολίασαν τόσο οι παίκτες όσο και το τηλεοπτικό κοινό αφού η παίκτρια, ξαφνικά άρχισε και να σχολιάζει άλλους παίκτες αλλά και να γκρινιάζει για διάφορα πράγματα στην καλύβα με τους περισσότερους να υποστηρίζουν ότι όλο αυτό γίνεται λόγω της «προστασίας» που αισθάνεται από τον Σάκη.

marialenaScreenshot-(153).png

Από τις χαρακτηριστικές στιγμές που το κοινό «απογοητεύτηκε» με την παίκτρια ήταν όταν πίεσε τον Νίκο Μπάρτζη να παίξει ενώ εκείνος φοβόταν για το πόδι του. Κανείς ποτέ δεν κατάλαβε γιατί η παίκτρια επέμενε τόσο σε αυτό αφού η Κόκκινη ομάδα θα έπαιρνε φάουλ και θα μπορούσε να λήξει το παιχνίδι. Το αποτέλεσμα ήταν ο Νίκος Μπάρτζης να παίξει, με το κοινό να εύχεται τότε να μην τραυματιστεί και χρειαστεί να αποχωρήσει όπως έγινε το 2021.

Επόμενο «λάθος» της παίκτριας ήταν η συμπεριφορά της όταν αποχώρησε ο Νικόλας Αγόρου. Η ίδια ήταν η πρώτη που πανηγύρισε ενώ αν και χαμηλόφωνα θεώρησε «σωστό» να πει και το σύνθημα της Κόκκινης ομάδας, κάτι που δεν συνηθίζεται κατά τις αποχωρήσεις.

Στα πιο πρόσφατα, η ίδια κατηγορείται από πολλούς ότι όσο πλησιάζει το παιχνίδι στο τέλος του έχει δημιουργήσει μαζί με τον Σάκη μια «κλίκα» στην οποία έχει εισχωρήσει και ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το ότι στην τελευταία ψηφοφορία η ίδια δεν ψήφισε τον Βασάλο ενώ ήταν ο πιο αδύναμος παίκτης αλλά τον Κόρο, με τον οποίο θεωρητικά ήταν φίλοι. Παράλληλα, με το που ανακοινώθηκε ότι εκείνος τελικά αποχωρεί έβαλε τα κλάματα, χωρίς βέβαια να πείσει κανέναν.

Το ποτήρι, όμως «ξεχείλισε» για πολλούς όταν η Μαριαλένα έκανε επίθεση στη Μελίνα επειδή ανέφερε πως περίμενε να βγει υποψήφια στην τελευταία ψηφοφορία αφού απέναντί της είχε ένα ζευγάρι (τον Σάκη και τη Μαριαλένα) αλλά και δυο φίλους (τον Τάκη και το Βασάλο). Το «παράλογο» για τη Μαριαλένα αφενός ήταν ότι τους αποκάλεσε «ζευγάρι» - με το κοινό να αναρωτιέται τι μπορεί να εννοεί η παίκτρια - και αφετέρου το ότι η Μελίνα ψήφισε τον Κωνσταντίνο Βασάλο χωρίς να τους το πει. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με τη Μαριαλένα δεν μπορεί κάποιος να αλλάξει άποψη από τη μια στιγμή στην άλλη. Βέβαια, οι περισσότεροι που είδαν το επεισόδιο θυμήθηκαν την ίδια το 2021, από εκεί που είχε κόντρα με τον Σάκη τελικά να καταλήγουν παρέα, και γι' αυτό η συγκεκριμένη τοποθέτησή της στην κάμερα του ριάλιτι τους εξόργισε.

Ο λαός του Twitter μίλησε

Δεδομένων όλων των παραπάνω αλλά και του ότι η Σταυρούλα Χρυσαειδή δείχνει μια πιο συντονισμένη και δίκαιη συμπεριφορά τόσο αγωνιστικά όσο και στο θέμα του ριάλιτι, για τους χρήστες του Twitter είναι πλέον η μοναδική γυναίκα που αξίζει να βρεθεί στον τελικό του All Star και γιατί όχι να κερδίσει το έπαθλο.

Αυτά είναι μόνο κάποια από τα σχόλια που έχουν γίνει για τις δύο παίκτριες: