Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι έτοιμη να γίνει μαμά: Το σχόλιο για τον «πρώην» της Κωνσταντίνο Βασάλο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι έτοιμη να γίνει μαμά: Το σχόλιο για τον «πρώην» της Κωνσταντίνο Βασάλο

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν μία από τις καλεσμένες του Fipster στο τελευταίο του βίντεο στο Youtube έκανε κάποιες αποκαλύψεις για την ζωή της που δεν γνωρίζαμε.

Το καινούργιο του βίντεο δημοσίευσε στο Youtube o γνωστός σε όλους πλέον Fipster. Καλεσμένες του αυτή τη φορά για μια συζήτηση μεταξύ φίλων ήταν η Βάλια Χατζηθεοδώρου, η Γαρυφαλλιά Καλλιφώνη και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Το concept ήταν να λένε ο καθένας την γνώμη του σε ερωτήσει που είχε στείλει το κονό στον Youtuber.

H συζήτηση για τους πρώην

Σε κάποιο σημείο του βίντεο τα κορίτσια με βάση το σχόλιο ενός follower έπρεπε να απαντήσουν στον Fipster αν έχουν μετανιώσει για κάτι που έχουν πει ή έχουν κάνει δημόσια. Τον λόγο πήρε η Γαρυφαλλιά, η οποία απάντησε πως έχει μετανιώσει για το γεγονός πως είχε προβάλλει πολύ την προηγούμενη σχέση της και μάλιστα αυτό, όπως ανέφερε δεν βοήθησε ούτε την ίδια ούτε και την σχέση της με τον πρώην της. Και η Βάλια Χατζηθεοδώρου συμφώνησε ως προς αυτό με τη σειρά της.

Στην συνέχεια η Ευρυδίκη Βαλαβάνη γύρισε προς τον Fipster ρωτώντας τον αυτός ποια σχέση έχει αποκαλύψει δημόσια κι εκείνος χαριστολογώντας είπε τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Η απάντηση της πρώην παίκτριας του Survivor ήταν κάπως χιουμοριστικά σαρκαστική αφού η απάντησή της ήταν: «Έχουμε δείξει την ίδια σχέση».

Ταυτόχρονα εξήγησε πως δεν έχει μετανιώσει για πράγματα που έχει δείξει δημόσια αλλά πλέον έχει καταλάβει πως δεν «είναι ανάγκη να τα δείχνουμε όλα». Όπως επισήμανε μάλιστα, δεν πρέπει να έχει συμβεί κάτι σοβαρό για να αλλάξει ένας άνθρωπος τον τρόπο που λειτουργεί. Για παράδειγμα η ίδια όσον αφορά τα media, έχει σταματήσει να προβάλλει ή να απαντάει για την προσωπική της ζωή αφού όπως είπε «θέλει να κρατήσει κάποια πράγματα πιο προσωπικά».

Βέβαια, αυτή η κουβέντα ξεκίνησε με τη Γαρυφαλλιά και τη Βάλια να μιλούν για προηγούμενες σχέσεις τους που είχαν προβληθεί δημόσια, οπότε σε συνδυασμό με το ότι η ίδια νωρίτερα είχε αποκαλύψει πως τον τελευταίο χρόνο δεν ένιωθε καλά ψυχολογικά, βιώνοντας μια κατάθλιψη, έκανε το κοινό να σκεφτεί πως μάλλον για να αναφέρεται σε αυτό το σημείο στον Κωνσταντίνο Βασάλο είναι «πρώην» της. Άλλωστε, οι φήμες περί χωρισμού του ζευγαριού τον τελευταίο χρόνο αλλά και για νέα σχέση της Ευρυδίκης Βαλαβανη έχουν φουντώσει, χωρίς ωστόσο ακόμα ένας από τους δύο να έχει επιβεβαιώσει κάτι.

Το αιχμηρό σχόλιο για το Survivor All Star

Επόμενη ερώτηση από follower που είχαν να απαντήσουν τα τρία κορίτσια και ο Youtuber ήταν το ποια είναι η άποψή τους για το Survivor. Εκεί η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης έδειξε αρχικά την άρνησή της να απαντήσει για το συγκεκριμένο θέμα, κάνοντας μάλιστα την κίνηση ότι «ξερνάει». Ο Fipster για να ηρεμήσουν τα πνεύματα απάντησε για τον εαυτό του πως το θεωρεί πολύ βαρετό, ωστόσο έκατσε φέτος να το δει για τον φίλο του Κωνσταντίνο Βασάλο.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παίρνοντας με τη σειρά της το λόγο προχώρησε σε αρκετά αιχμηρές δηλώσεις μιλώντας για το Survivor All Star. Αρχικά χαρακτήρισε το παιχνίδι με μία λέξη: «Ανθρωποφαγία» ενώ συμπλήρωσε «Ξεπουλάνε την ψυχή τους για τα 5000 ευρώ. Και οι παίκτες και η παραγωγή. Γι' αυτό έφυγα, η αξιοπρέπειά μου είναι πάνω από τα 5000».

evridiki_valavani_326474458_199156589362530_6538450843387966586_n.jpg

Η μητρότητα

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τέλος, μίλησε και για τη μητρότητα. Με αφορμή το σχόλιο μιας follower αναφέρθηκε στο αν νιώθει πίεση που ακόμα δεν έχει κάνει παιδί ενώ έχουν όλες οι φίλες της, μιας και αυτό ήταν το πρόβλημα το οποίο είχε η follower. Η ίδια απάντησε λέγοντας:

«Όλες οι κολητές μου έχουν παιδιά. Κι εγώ ένιωθα πίεση με τον εαυτό μου όμως πιο παλιά. Έλεγα εγώ αφού θέλω (παιδιά) γιατί ακόμα δεν έχω αλλά μετά από ένα σημείο το προσπερνάς, λες δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να έρθει, θα έρθει όταν θα είναι να έρθει»,

ενώ στην συνέχεια της συζήτησης συμπλήρωσε: «Εγώ πάντως είμαι έτοιμη (να κάνω παιδί)».

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη μετά και την συμμετοχή της στο Survivor έχει ανανεωθεί εμφανισιακά κάνοντας πολύ γυμναστική ενώ δείχνει πως έχει αναθεωρήσει και συνειδητοποιήσει αρκετά πράγματα για την ζωή της, κάτι που όπως έχουν σχολιάσει αρκετοί την κάνει να δείχνει πιο ήρεμη.