Η Ευριδίκη Βαλαβάνη έφυγε για διακοπές και ο Μorgan με 2 λέξεις «μίλησε» για τη σχέση τους

Η Ευριδίκη Βαλαβάνη έφυγε για διακοπές και ο Μorgan με 2 λέξεις «μίλησε» για τη σχέση τους

Δεν είναι και τόσο complicated τα πράγματα για την Ευριδίκη, όσο δύσκολα είναι τα πράγματα για τον Κωνσταντίνο Βασάλο στο Survivor.

Δεν ξέρουμε αν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη συνδύασε τις διακοπές της με την αυριανή εκλογική αναμέτρηση, αλλά είναι σίγουρο πως τις συνδύασε με δύο σημαντικά πράγματα: Το surfing και τον στενό της φίλο Γρηγόρη Morgan.

To πόσο «στενή» είναι η φιλία τους, το εικάζουμε και από μία δική του φωτογραφία και δύο συγκεκριμένες λέξεις. Την ίδια στιγμή που ο Κωνσταντίνος Βασάλος στον Άγιο Δομίνικο, έχει να αντιμετωπίσει τις φήμες πως δύο συμπαίκτριές του ερίζουν για εκείνον.

https://www.instagram.com/p/Crnyt5lMVC1

Προς το παρόν ηρεμία και διακοπές

Η Ευριδίκη Βαλαβάνη δεν μας έχει κρύψει όλα αυτά τα χρόνια που την γνωρίζουμε την αγάπη της για τον αθλητισμό. Και για τις διακοπές επίσης. Όταν βρίσκει ευκαιρία να τα συνδυάσει αυτά τα δύο είναι το ιδανικό.

https://www.instagram.com/p/CpxqGeprSUA

Με τον στενό της φίλο Γρηγόρη Morgan αποφάσισαν να δαμάσουν τα κύματα και έφυγαν για διακοπές και δραστηριότητες σε νησί όπως μαρτυρά και το δικό της story από το καράβι το οποίο έκανε repost εκείνος.

H έκπληξη στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη από τον Γρηγόρη Μόργκαν για τα γενέθλιά της και το ιδιαίτερο tattoo

morgan.JPG

Λίγο αργότερα βέβαια εκείνος μας έδειξε και τις σανίδες του surf από τις προετοιμασίες που κάνουν. Μόνο που δύο λέξεις που χρησιμοποίησε τρυφερά, το his και το her's δείχνουν μία τρυφερή οικειότητα μεταξύ τους. Συνήθως αυτές τις λέξεις τις ανταλλάσουν τα ζευγάρια μεταξύ τους. Συνήθως.

morgan.grigoris_3106124511745082869.jpg

Στην περίπτωση της Ευριδίκης δεν γνωρίζουμε τι συμβαίνει και ούτε θα μάθουμε αν δεν τελειώσει προφανώς το Survivor: «Έχω κουραστεί με τα δημοσιεύματα. Μία γάμος, μία χωρισμός, μία παιδιά, μία εγκυμοσύνη. Ε, δεν μπορώ κι εγώ. Φτάνει. Για την εγκυμοσύνη ειδικά είναι πολύ λεπτό το ζήτημα, πολύ ευαίσθητο θέμα. Αυτό λίγο έχει κουράσει», είπε πρόσφατα η Bαλαβάνη.

https://www.instagram.com/p/CsYbvTAssob

Και όσο εκείνη αλλά και ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν αποσαφηνίζουν τι συμβαίνει μεταξύ τους (αφού εδώ και χρόνια μας έχουν μιλήσει τόσες πολλές φορές για τη σχέση τους) τα πράγματα περιπλέκονται με την Μελίνα και τη Σταυρούλα στο Survivor. Ερίζουν οι δύο συμπαίκτριές του για εκείνον ή είναι υπερβολές της Στέλλας;

Η οποία δήλωσε μάλιστα πως η Μελίνα δανείστηκε και το μαγιό του Κωνσταντίνου πρόσφατα και η οικειότητα μεταξύ τους είναι επίσης εμφανής. Αν δεν είναι τρολ όλη αυτή η ιστορία, τότε ο Κωνσταντίνος έχει μπλέξει πολύ άσχημα.