Στο νέο σπίτι της Ευρυδίκης Βαλαβάνη όλα αλλάζουν εκτός από τη μία και μεγάλη της αγάπη

Στο νέο σπίτι της Ευρυδίκης Βαλαβάνη όλα αλλάζουν εκτός από τη μία και μεγάλη της αγάπη

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μας δείχνει την καθημερινότητα στο σπίτι της, 

Μια περίοδο με αλλαγές διανύει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. H γνωστή αθλητικογράφος έχει εστιάσει στην ψυχική και σωματική της ευεξία, κάνοντας καθημερινά γυμναστική και δραστηριότητες που την χαλαρώνουν.

Η 36χρονη δημοσίευσε ένα βίντεο σε Instagram-story και οι πιο παρατηρητικοί μπορούν να καταλάβουν πως η Ευρυδίκη μάλλον μετακόμισε σε νέο σπίτι και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τα πρώτα πλάνα.

Το νέο σπίτι της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και οι «σταθερές» της ζωής της

Πριν από λίγες ώρες η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δημοσίευσε ένα Instagram-story όλο νόημα που προφανώς την εκφράζει αυτή την περίοδο.

1685347014683-820943962-valavani1.jpg

Η πρώην παίκτρια του Survivor έχει μεγάλη αδυναμία στη γάτα της Suki, την οποία δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ. Η τετράποδη φίλη της αθλητικογράφου έχει τον δικό της χώρο στο νέο σπίτι και η 36χρονη καμαρώνει γι' αυτό φωτογραφίζοντάς την και δημοσιεύοντας τις λήψεις στο Instagram.

valavani2.jpg

Άγνωστο παραμένει εάν Βαλαβάνη και Μόργκαν θα συγκατοικήσουν ωστόσο η δημοσιογράφος έχει πολλούς λόγους για να χαίρεται το νέο της σπίτι.

Μετά το πρόσφατο ταξίδι της στη Χαβάη και το San Francisco η πρώην παίκτρια του Survivor βρέθηκε σε κοσμικό event και παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες. Όπως ήταν αναμενόμενο η 35χρονη ρωτήθηκε για το πρόσφατο ταξίδι της στην Καλιφόρνια με τον Γρηγόρη Μόργκαν και φρόντισε να απαντήσει με απόλυτη διπλωματία.

Για τα δημοσιεύματα που την θέλουν να είναι σε σχέση με τον Γρηγόρη Μόργκαν, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δήλωσε: «Είμαι στα καλύτερα μου. Δεν φωτογράφιζα μόνο τον Γρηγόρη Μόργκαν, φωτογράφιζα και όλη την παρέα που ήταν εκεί. Πλέον νιώθω άβολα κι αμήχανα όταν τα sites γράφουν για την προσωπική μου ζωή».

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες.

Στο video που ακολουθεί θα δεις καλύτερα το νέο σπίτι της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

Το σπίτι που στέγασε τον έρωτα Βαλαβάνη- Βασάλου

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος υπήρξαν από τα πιο ερωτευμένα και αγαπημένα ζευγάρια της Eλληνικής showbiz. H 36χρονη δημοσιογράφος και ο 32χρονος personal trainer γνωρίστηκαν στο Survivor το 2017 και έγιναν ζευγάρι αμέσως μετά το τέλος του reality επιβίωσης.

https://www.instagram.com/p/CAr5dbCjGWE

Η αθλητικογράφος-influencer έχει καθημερινή παρουσία στο Instagram και δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα μέσα από το σπίτι της. Στο παρελθόν η Ευρυδίκη έχει μοιραστεί αρκετές φωτογραφίες από το διαμέρισμα όπου συγκατοικούσε με τον πρώην σύντροφό της Κωσταντίνο Βασάλο. Το ζευγάρι και τα κατοικίδιά τους έμεναν σε ένα μοντέρνο σπίτι στα Βόρεια προάστια, το οποίο είχαν διακοσμήσει σύμφωνα με το προσωπικό τους γούστο και στυλ.

https://www.instagram.com/p/CKROYUJsDoO

Όπως μπορούμε να διακρίνουμε στις αναρτήσεις του πρώην ζευγαριού οι nude και κυρίως μπεζ αποχρώσεις έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο σαλόνι τους. H ανακαίνιση που είχαν κάνει είχε φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, με το σπίτι τους να είναι ωραιότερο από ποτέ. Τα ανοιχτόχρωμα χρώματα δίνουν αίσθηση ηρεμίας στον χώρο και δένουν αρμονικά μεταξύ τους.

https://www.instagram.com/p/CI6GFMbA74D

Ο μεγάλος γκρι καναπές αποτελούσε το σημείο κατατεθέν του σαλονιού και δεν είναι λίγες οι φορές που το ζευγάρι τον επέλεγε για να φωτογραφηθεί στον φακό. Τα ξύλινα έπιπλα (τραπέζι, σκρίνιο κ.ά) σε σκούρο καφέ χρώμα δίνουν minimal vibes ενώ οι Βούδες που υπάρχουν σε διάφορα μεγέθη, οι μαύρες γλάστρες και ο καθρέφτης με ξύλινο περίγραμμα ολοκληρώνουν επιτυχώς τη διακόσμηση του χώρου.

Το χρονικό της σχέσης Βαλαβάνη-Βασάλου

Η δημοσιογράφος και ο personal trainer γνωρίστηκαν κι ερωτεύτηκαν στο Survivor το 2017 και από τότε είναι ζευγάρι. Μέχρι πριν λίγους μήνες ήταν αχώριστοι ωστόσο το τελευταίο διάστημα φούντωναν οι φήμες χωρισμού.

Το 2018 η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε δηλώσει στην εκπομπή «Το Πρωινό» ότι όσα ακούγονται κατά καιρούς για εκείνη και τον Κωνσταντίνο είναι σενάρια και τίποτα περισσότερο.

«Όχι προς Θεού, δεν έχουμε τσακωθεί. Δεν έχει υπάρξει ποτέ έντονος καβγάς. Διαφωνία μπορεί να έχουμε, αλλά το συζητάμε με διάλογο. Ο ένας και ο άλλος κάνει υποχωρήσεις. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε τσακωθεί. Στην αρχή μας ήθελαν ζευγάρι. Τώρα που είμαστε ζευγάρι θέλουν να μας χωρίσουν. Δεν θα τους κάνουμε εμείς τη χάρη όμως. Όλα είναι πολύ καλά. Και ίσως αυτό είναι που μερικούς τους πονάει», είχε δηλώσει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star η αθλητικογράφος γύρισε σελίδα στην προσωπική της ζωή και φέρεται να είναι σε σχέση με τον Γρηγόρη Μόργκαν. Μπορεί στις αρχές η Ευρυδίκη Βαλαβάνη να τηρούσε σιγή ιχθύος για τον χωρισμό από τον Κωνσταντίνο Βασάλο ωστόσο με τον τρόπο της παραδέχθηκε πως δεν είναι πια μαζί με τον personal trainer, μετακομίζοντας σε νέο σπίτι.

Πηγή κεντρικής: evridiki_valavani