Η ομάδα της Μαρίας Μπέη κερδίζει: Πορφύρης - Άγγελος νικητές των 5.οοο ευρώ στο MasterChef

Η ομάδα της Μαρίας Μπέη κερδίζει: Πορφύρης - Άγγελος νικητές των 5.οοο ευρώ στο MasterChef

Σε δύο ημέρες θα μάθουμε σε απευθείας μετάδοση ποιος θα είναι ο φετινός Έλληνας MasterChef. Σήμερα, είναι η ώρα της ομαδικής με τους παίκτες που έφτασαν στην εξάδα.

Είναι η εβδομάδα του μεγάλου τελικού για το φετινό MasterChef, στο οποίο, στις 14 Ιουνίου, η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας θα μάθουν ποιος είναι ο φετινός καλύτερος μάγειρας.

Μαρία- Γιώργος και Άγγελος νικητές

Η Μαρία και ο Νίκος έχουν επισκέψεις! Ο Αλέξανδρος, ο Γιώργος, η Μαρία Λαζαρίδου και ο Άγγελος επιστρέφουν για να βοηθήσουν τους φιναλίστ και οι δύο ομάδες που δημιουργούνται δεν είναι αυτές που φανταζόμασταν αρχικά. Βλέπεις, ο Άγγελος Τσιγκάκος θα βρεθεί στην ομάδα της Μαρίας Μπέη μαζί με τον Γιώργο Πορφύρη ενώ ο Αλέξανδρος θα υποστηρίξει τον Νίκο Τράκα μαζί με τη Μαρία Λαζαρίδου.

Στο τρέιλερ αυτής της δοκιμασίας ακούγεται και η ατάκα του Σωτήρη Κοντιζά περί «πιάτου αστεράτου» και φαίνεται πως μιλάμε για μεγάλη ανατροπή, μιας και αυτή θα είναι η σπάνια στιγμή που ο σεφ Κοντιζάς επαινεί την Μαρία Μπέη.

Η Μαρία θα έχει το πλεονέκτημα στη δοκιμασία αυτή και ο Γιώργος Πορφύρης με τον Άγγελο Τσιγκάκο θα φύγουν κατά 5.000 ευρώ πλουσιότεροι.

https://www.instagram.com/p/CtLkOzHOibJ

Το προμήνυμα των ομαδικών δοκιμασιών του τελικού:

Τα τελευταία δύο χρόνια, στην ομαδική δοκιμασία του τελικού όπου επιστρέφουν οι παλιοί παίκτες ως βοηθοί, έχει συμβεί και τις δύο χρονιές το εξής περίεργο:

Ο φιναλίστ του οποίου η ομάδα που έχει κερδίσει στην δοκιμασία του τελικού, είναι εκείνος που έχει πάρει το έπαθλο τελικά. Αυτό συνέβη στην περίπτωση της Μαργαρίτας Νικολαΐδη το 2021 και στην περίπτωση του Παναγιώτη Κουμουνδούρου το 2022.

Η Μαρία Μπέη κάνει την ανατροπή στο MasterChef και ο Γιώργος Πορφύρης είναι βοηθός της στον τελικό

Ο περσινός νικητής του Masterchef

O Παναγιώτης Κουμουνδούρος κερδίζοντας το Masterchef πέρσι είχε δηλώσει πως θέλει να κάνει ένα μεγάλο ταξίδι, το οποίο και πραγματοποίησε πηγαίνοντας στην Τοσκάνη.

https://www.instagram.com/p/CtPE9kvsNz4

«Όπως τα πήρα, έτσι τα έδωσα στη μάνα μου που έχει έναν λογαριασμό στον οποίο εγώ δεν έχω πρόσβαση. Τα έχω αφήσει εκεί, γιατί σίγουρα έχω κάποια πλάνα για το μέλλον που θέλω να γίνουν», είχε πρόσφατα αποκαλύψει ο περσινός νικητής για το έπαθλο και πώς το αξιοποίησε.

H φιναλίστ, Καλλιόπη Μπεζαντέ

https://www.instagram.com/p/Cslif8Ps6FB

Η Καλλιόπη Μπεζαντέ από την άλλη, η οποία ήταν η αντίπαλος του Παναγιώτη Κουμουνδούρου στον τελικό, έχει ανοίξει τη δική της καντίνα, την οποία ονόμασε «της Πόπης» και προσφέρει street food γεύσεις ενώ προτού την ανοίξει είχε εκδόσει, με τη βοήθεια του Ηλία Μαμαλάκη, το αντίστοιχο βιβλίο με όλες τις συνταγές των street food γεύσεων.