Φτάσαμε στο σημείο ο Μαρτίκας να στηρίζει τον Μπόγδανο και να δίνει spoiler για την υποψηφιότητά του

Γεωργία Βλαχοπούλου
Φτάσαμε στο σημείο ο Μαρτίκας να στηρίζει τον Μπόγδανο και να δίνει spoiler για την υποψηφιότητά του

Το Survivor πλέον «παίζεται» μακριά από τον  Άγιο Δομίνικο με τους πρώην παίκτες να παίρνουν ανοιχτά θέση στις ψηφοφορίες.

Λίγο πριν το σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star και τον τρίτο αγώνα ασυλίας, μια ανάρτηση του Σπύρου Μαρτίκα επιβεβαίωσε τα spoilers που θέλουν την Μπλε ομάδα να χάνει στον σημερινό αγώνα και από τη ψηφοφορία να προκύπτουν ως υποψήφιοι προς αποχώρηση η Στέλλα και ο Ηλίας Μπόγδανος.

Οι δύο παίκτες της Μπλε ομάδας - αν όντως ισχύουν τα spoilers - θα είναι υποψήφιοι μαζί με τον Νίκο Μπάρτζη και την Μελίνα Μεταξά των Κόκκινων, κάτι που σημαίνει ότι η συγκεκριμένη ψηφοφορία θα είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες και λόγω του σημείου που έχουμε φτάσει στο παιχνίδι, αφού έχουν μείνει 9 παίκτες, και επειδή θα είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε αν ο κόσμος θα συνεχίσει να υποστηρίζει τον Νίκο Μπάρτζη ή όχι μετά την πτώση του αγωνιστικά.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μαρτίκα και η έκκληση για στήριξη του «φίλου» του

Ο Σπύρος Μαρτίκας ήδη από το μεσημέρι ξεκίνησε την εκστρατεία του για να στηρίξει τον φίλο του Ηλία Μπόγδανο, αφού ενημερώθηκε από τα social media και την σελίδα στο Instagam που στηρίζει τον παίκτη της Μπλε ομάδας πως ο Ηλίας θα είναι ένας από τους υποψήφιους.

Πιο συγκεκριμένα ο πρώην παίκτης του Survivor έγραψε στην ανάρτησή του για τον Ηλία Μπόγδανο: «Απόψε βγαίνεις υποψήφιος. Απόψε σου δίνουμε το boost που χρειάζεσαι. Απόψε σε ψηφίζουμε ΜΑΖΙΚΑ στην πιο κρίσιμη ψηφοφορία που έχει γίνει».

354219721_639174024778071_8266357401688549966_n.jpg

Αν και τους πρώτους μήνες ο Ηλίας Μπόγδανος προσπαθούσε να «σώσει» τον «φίλο» του και στην έξω ζωή Νίκο Μπάρτζη από την τοξική παρέα που έκανε με τον Σπύρο Μαρτίκα όσο ήταν στην Κόκκινη ομάδα, τελικά όταν μετά την ένωση βρέθηκαν όλοι μαζί στους Μπλε, ο ίδιος άρχισε να κάνει πιο στενή παρέα με τον «El Professor» του Survivor, ξεχνώντας τον Μπάρτζη, με αποκορύφωμα στην αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα να δηλώνει πως έχασε το «στήριγμά» του με το κοινό πραγματικά να απορεί για την στροφή 180 μοιρών του τραγουδιστή.

Ο Ηλίας Μπόγδανος είπε ότι έχασε το στήριγμά του, τον Μαρτίκα στο Survivor και το κοινό απορεί

Παρ' όλα αυτά ο Σπύρος Μαρτίκας βγαίνοντας από το παιχνίδι είχε υποσχεθεί πως θα στηρίζει τον Ηλία Μπόγδανο και εκτός παιχνιδιού αφού τον θέλει για νικητή, και η αλήθεια είναι πως αυτό κάνει τόσο ο ίδιος όσο και η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία έκανε ένα αντίστοιχο story στο Instagram της για να στηρίξει τον παίκτη των Μπλε.

Screenshot-(259).png

To φετινό Survivor παίζεται στον Άγιο Δομίνικο ή στο Instagram;

O Σπύρος Μαρτίκας δεν είναι ο μόνος που στηρίζει εκτός παιχνιδιού ανοιχτά κάποιον από τους παίκτες που έχουν παραμείνει μέσα στο παιχνίδι.

Σχεδόν μετά από κάθε συμβούλιο του νησιού ο Τριαντάφυλλος, παρότι δεν ήταν φέτος ένας από τους παίκτες του All Star, στηρίζει τον Νίκο Μπάρτζη με συνεχόμενα stories στο Instagram. To ίδιο κάνει και για την ψηφοφορία αυτής της εβδομάδας.

Αλλά και ο Στάθης Σχίζας βγαίνοντας από το παιχνίδι είχε στηρίξει σε μια από τις φορές που είχε βγει υποψήφιος τον Νίκο Μπάρτζη αφού είχαν δεθεί τόσο μέσα στο παιχνίδι που ο ένας ήταν σαν «αδερφός» για τον άλλο.

Κι άλλοι πρώην παίκτες όμως παρακολουθούν το παιχνίδι όπως ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, που μπορεί να μην μπήκε στο φετινό Survivor αλλά η στήριξή του στην Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι ξεκάθαρη αν ρίξεις μια ματιά στα stories του την ώρα που προβάλλονται τα επεισόδια.

Όμως πέρα από τις ψηφοφορίες και την θέση που παίρνουν δημόσια πρώην παίκτες του Survivor μην ξεχνάμε πως οι περισσότεροι από αυτούς που αποβλήθηκαν από το παιχνίδι, βγαίνοντας πήραν το «αίμα» τους πίσω αφού στα social media τους άφησαν να εννοηθούν πολύ σοβαρά και αρνητικά πράγματα για την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης.

Ένας από αυτούς τους παίκτες ήταν και ο Ηλίας Γκότσης, ο οποίος είχε αποβλήθηκε επειδή είχε επικοινωνήσει με τον «έξω» κόσμο και είχε φροντίσει να βρίσκει φαεί από ντόπιους. Ο Ηλίας, σε βίντεο που έκανε λίγε ώρες αφότου έφτασε στην Ελλάδα άφησε «μπηχτές» και προς την παραγωγή και προς κάποιους συμπαίκτες του. Μάλιστα, είχε σχολιαστεί το γεγονός ότι έκανε unfollow τόσο την Εύη Σαλταφερίδου αλλά και τον Ηλία Μπόγδανο.

Και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, όμως για αρκετό διάστημα απ' όταν αποχώρησε από το παιχνίδιέκανε αναρτήσεις σχολιάζοντας αρνητικά τα όσα γίνονταν στο παιχνίδι με τις παραβάσεις των παικτών.

asimina.jpg

Και βέβαια μην ξεχνάμε την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα, οι οποίες ήταν οι πρώτες που αποβλήθηκαν από το παιχνίδι με την αιτιολογία της επικοινωνίας με τον «έξω» κόσμο και οι πρώτες που σχολίασαν τα όσα έγιναν με posts στα social media τους αφού δεν τους δόθηκε η ευκαιρία να πουν τη δική τους θέση στο παιχνίδι.

https://www.instagram.com/p/CofPFspsIap

Με τούτα και με εκείνα δηλαδή, όπως καταλαβαίνουμε είχαν και συνεχίζουν να έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον από το πραγματικό Survivor οι αντιδράσεις και τα σχόλια των πρώην παικτών του. Αφενώς σε όσους αποβλήθηκαν δεν δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να πουν την δική τους εκδοχή πριν αποβληθούν και όσο ήταν στο παιχνίδι κι αυτό είναι κάτι που το κοινό ήθελε να έχει δει, αφετέρου το γεγονός πως πρώην παίκτες όπως ο Μαρτίκας και ο Ντάφυ έρχονται σε διαδικτυακή κόντρα στηρίζοντας τον «αγαπημένο» τους παίκτη είναι σαν να παρακολουθείς τον Μέσι και τον Ρονάλντο να υποστηρίζουν θερμά διαφορετικές ομάδες στον τελικό του Champions league. Και να μην ήσουν φανατικός του ποδοσφαίρου θα καθόσουν να δεις τον συγκεκριμένο τελικό μόνο και μόνο για να δεις ποιος από τους δύο αστέρες του ποδοσφαίρου θα «κερδίσει» το στοίχημα.