Tο minimal νέο σπίτι της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου έχει μια λεπτομέρεια που «αξίζει»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Tο minimal νέο σπίτι της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου έχει μια λεπτομέρεια που «αξίζει»

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μετά τον ερχομό του γιου τους μένουν στην Αθήνα και η influencer μάς έδειξε όλες τις λεπτομέρειες του νέου σπιτιού.

H Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ζουν την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία μαζί με τον σχεδόν 6 μηνών γιο τους στο σπίτι τους στην Αθήνα. Το ζευγάρι αμέσως μόλις γέννησε η influencer και επιχειρηματίας αποφάσισε να μείνει μόνιμα στην Αθήνα κι όχι στη Θεσσαλονίκη απ' όπου η ίδια κατάγεται, μετακομίζοντας σε ένα νεόκτιστο διαμέρισμα.

Το minimal σπίτι τους

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν σταμάτησε να μας δείχνει σε stories του στο Instagram κάθε λεπτομέρεια που πρόσθεταν στο νέο τους σπίτι ενώ όταν ολοκληρώθηκαν οι εργασίες και η διακόσμηση μας έδειξε το τελικό αποτέλεσμα. Όπως θα δεις και στην gallery που ακολουθεί, το νέο τους σπίτι με την Ιωάννα Τούνη έχει έναν minimal χαρακτήρα με ένα αρκετά ευρύχωρο σαλόνι, μεγάλα παράθυρα που κάνουν τον χώρο πιο φωτεινό αλλά και μια μεγάλη μοντέρνα κουζίνα. Μάλιστα, οι αποχρώσεις που έχει επιλέξει το ζευγάρι για το σπίτι τους είναι κυρίως του λευκού με κάποιες μαύρες πινελιές. Αντίστοιχα και το δωμάτιο του μικρού «νουνίτο», όπως λένε τον γιο τους μέχρι να βαφτιστεί ακολουθεί τον ίδιο minimal χαρακτήρα όπως το υπόλοιπο σπίτι.

Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά

Μπορεί η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου να επέλεξαν να κυριαρχεί στο σπίτι τους το λευκό χρώμα, ωστόσο έχουν προσθέσει μια πολύ έξυπνη διακοσμητική πινελιά. Έχουν βάλει κρυφό φωτισμό τόσο στο ταβάνι του σαλονιού τους όσο και στην κρεβατοκάμαρά τους, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να αλλάζει χρώμα. Έτσι, το σαλόνι τους παίρνει ένα απαλό φούξια χρώμα όταν ανοίγουν τον κρυφό φωτισμό και η κρεβατοκάμαρά τους ένα απαλό πορτοκαλί.

Η Ιωάννα Τούνη πριν λίγο καιρό σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στο κα΄ναλι της στο Youtube μίλησε με πολύ ειλικρίνεια για την πρώτη της εμπειρία ως μαμά αλλά και για τον δύσκολο τοκετό που είχε .

Μεταξύ άλλων στο βίντεο ανέφερε: «Αυτό που έζησα νιώθω ότι δεν ήταν φυσιολογικό. Δεν ξέρω τι κάνετε οι υπόλοιπες γυναίκες εκεί μέσα, εγώ σίγουρα δεν πέρασα καλά. Είχα και δύσκολη εγκυμοσύνη. Μπήκα να γεννήσω με πρόκληση. Μπήκα να γεννήσω με πρόκληση βράδυ, το μωράκι είχε πάρει κανονικά θέση, οπότε όλα ήταν φυσιολογικά. Μετά από 23 ώρες προσπάθειας που γεννούσα, αλλά δε γεννούσα, προσπαθούσα, δεν πήγαινε καθόλου καλά όλο αυτό. Μου κάνανε πολλές δόσεις επισκληρίδιους, γιατί υπήρχαν πάρα πολλοί πόνοι. Μετά από 23 ώρες που προσπάθησα πάρα πολύ, γιατί ήθελα να γεννηθεί φυσιολογικά το μωράκι, ανέβασα πολύ πυρετό, ο οποίος δεν έπεφτε με αντιπυρετικά κτλ. Σε κάποια φάση, μου λέει ο γιατρός ότι άρχισαν οι παλμοί του μωρού να είναι λίγο ανησυχητικοί και πρέπει να μπούμε για καισαρική γιατί το μωρό δεν κατεβαίνει με τίποτα».