Η Μαρία Μπέη στο πρώτο της μήνυμα μετά τη νίκη στο MasterChef μίλησε για το μεγαλύτερο έπαθλο όλων

Η Μαρία Μπέη στο πρώτο της μήνυμα μετά τη νίκη στο MasterChef μίλησε για το μεγαλύτερο έπαθλο όλων

Ένα μήνυμα στο Twitter που λίγοι εντόπισαν και ένα ποστ στο Instagram, ήταν ο τρόπος που η φετινή Ελληνίδα MasterChef, Μαρία Μπέη,είπε το δικό της «ευχαριστώ» στον κόσμο.

Δύο ημέρες μετά τη μεγάλη νίκη της στο MasterChef, η Μαρία Μπέη επέστρεψε στα social media με ένα ποστ στο Instagram.

Είχε πρoηγηθεί ένα ποστ στον λογαριασμό της Μαρίας Μπέη στο Twitter, στο προφίλ εκείνο που έχει τα τελευταία χρόνια αλλά ποτέ δεν χρησιμοποιούσε.

Το προφίλ της Μαρίας στο Twitter- Εκεί έγινε το πρώτο ποστ της Μαρίας

«Λοιπον τελείωσε και πέρασα να πω μια καλησπέρα..έχω να πω ένα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΤΟ ΠΗΡΑΜΕΑλλά το μεγαλύτερο επαθλο, η αγάπη σας τόσους μηνες, καθημερινά σας διάβαζα και ευχομαι στην ζωή σας να έχετε μόνο χαρές, σαν αυτή που μου δωσατε εμένα σήμερα#MasterChefGR», έγραψε χαρακτηριστικά στη Μαρία μιλώντας για τη μεγαλύτερη δύναμη, την αγάπη του κόσμου.

Το πρώτο ποστ στο Instagram:

Δύο ημέρες μετά τη μεγάλη και ανέλπιστη νίκη της Μπέη κόντρα στον Νίκο Τράκα, η Μαρία επέστρεψε στο Instagram μιλώντας πάλι για το μεγαλύτερο έπαθλο όλων, την τεράστια αγάπη του κόσμου.

«Μια εικόνα χίλιες λέξεις λένε, μα πίσω από αυτήν την εικόνα κρύβονται όλα μου τα συναισθήματα. Το πάθος μου, η δύναμη ψυχής, τα δάκρυα χαράς, οι δύσκολες στιγμές… Ωστόσο από όλα αυτά ένα συναίσθημα με έκανε να κρατηθώ στην πορεία μου, μια δύναμη… Αυτή η δύναμη που ασκούσατε με την αληθινή αγάπη σας στο πρόσωπο μου, η δύναμη που με κάνατε να ξεπεράσω τα πάντα, τους φόβους μου, τις ανασφάλειες μου, τον ίδιο μου τον εαυτό! Η στήριξή σας ήταν είναι και θα είναι για πάντα χαραγμένη στην μνήμη μου. Εύχομαι η αγάπη που μου προσφέρατε να σας δοθεί απλόχερα πίσω. Είσαστε μοναδικοί, ο καθένας και η καθεμία ξεχωριστά… μην το ξεχνάτε αυτό!

Σήμερα λοιπόν 2 ημέρες μετά, δεν μπορώ να πιστέψω ότι τα κατάφερα !Νιώθω γεμάτη και ευτυχισμένη. Κρατώ για 1000ή φορά το τρόπαιο μου, μα δεν είναι αυτό που με γεμίζει, το μεγαλύτερο έπαθλο για εμένα ήταν και θα είναι η στήριξη σας σε αυτό ταξίδι. ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ♥️🏆🙏🏻
Μαρία Μπέη».

https://www.instagram.com/p/Ctj78Eatb8g/

Στο ποστ της Μαρίας, πρόλαβε και απάντησε ο Γιώργος Πορφύρης και ο Ηλίας Καζιόλι, με το δικό του ξεχωριστό χιούμορ ο καθένας, γράφοντας τα παρακάτω:

kazioli.jpg

Μιλώντας για τη μεγαλύτερη δοκιμασία μέσα στο παιχνίδι, η Μαρία αποκάλυψε στο Queen.gr

«Η πιο σημαντική στιγμή μου σε αυτούς τους πέντε μήνες, ήταν σίγουρα όταν μαγείρεψα με τον Αλέξανδρο και κυριολεκτικά ξεπέρασα τον εαυτό μου για να περάσω στον τελικό. Πιέστηκα πολλές φορές μέσα στον διαγωνισμό. Αρχικά με τον ψυχολογικό πόλεμο που δέχθηκα όταν μπήκα στο σπίτι του MasterChef από τους παίκτες που δεν με γνώριζαν και δεν τους είχα ενοχλήσει σε προσωπικό επίπεδο. Δεν με αντιμετώπιζαν μαγειρικά αλλά καθαρά προσωπικά.

Η μοναδική στιγμή που πραγματικά λύγισα και στεναχωρήθηκα πολύ, ήταν με το bylling που δέχθηκα για την εμφάνισή μου, για την ψεύτικη βλεφαρίδα και το eyeliner. Ήταν σεξιστικά και υπερβολικά τα σχόλια από κάποιους παίκτες. Μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Από την άλλη πλευρά δεν με ενοχλούσε καθόλου να σχολιάζουν αρνητικά τα πιάτα μου, αυτό αν θέλεις, ήταν αναμενόμενο λόγω του ανταγωνισμού. Όμως, αυτά τα εμπόδια που μου έβαζαν οι άλλοι, ήταν και αυτά που κάποια στιγμή με πείσμωσαν και έβαλα στόχο να ξεπεράσω τις δυσκολίες και να προχωρήσω μπροστά. Δεν ήταν όμως καθόλου εύκολο να βρω ξανά τη δύναμή μου».

https://www.instagram.com/p/CtfFCZ5qnde/

Η Μαρία χρωστά και ένα «ευχαριστώ» στον Γιώργο Πορφύρη και στον Ηλία Καζιόλι για τη στήριξή τους:

«Ο Γιώργος με βοήθησε από την πρώτη στιγμή. Όπως και ο Ηλίας, ο οποίος ήταν αλλαγμένος στην συμπεριφορά του απέναντί μου σε σχέση με το προηγούμενο MasterChef. Ήμουν και εγώ όμως αλλαγμένη στην συμπεριφορά μου. O χρόνος βοήθησε στο να εξελιχθούμε και οι δύο. Δώσαμε ένα ωραίο παράδειγμα με την συμπεριφορά μας, ανάμεσα στην τοξικότητα που υπήρχε από ορισμένους νέους παίκτες».

Όσο για την οικογένεια της Μαρίας, ήταν εκεί στη νίκη της και ο αδερφός της έκανε το πιο ωραίο στόρι!