Δίκαια ξέσπασε ο Πορφύρης για το φετινό MasterChef λίγο πριν την επίθεση Τράκα στους κριτές

Κατερίνα Μπούσιου
Δίκαια ξέσπασε ο Πορφύρης για το φετινό MasterChef λίγο πριν την επίθεση Τράκα στους κριτές

Η νίκη της Μαρίας Μπέη στην ομαδική του τελικού του ΜasterChef και το νέο επεισόδιο με τις επιστροφές όλων των παικτών. 

Αν ένα επεισόδιο συνόψιζε το τι ήταν το φετινό MasterChef, αυτό ήταν το χθεσινό. Η επιστροφή του Πορφύρη, η νίκη της Μπέη, το ξέσπασμα, η οπισθοχώρηση του Άγγελου και το δίκαιο αποτέλεσμα «ξεσήκωσαν» το Twitter. Όπως και το ψέμα και η ειρωνεία του Νίκου Τράκα για τους κριτές.

https://www.instagram.com/p/CtZ3SLTpqaZ

«Δε βαρέθηκες Τράκα;» είπε ξανά το Twitter με το νέο υβριστικό σχόλιο μετά την ήττα του

Θα σου ξεκινήσω αντίστροφα από το τέλος, με την νίκη της Μαρίας Μπέη στη χθεσινή ομαδική του τελικού του MasterChef, (είναι η τρίτη από τις πέντε συνολικά δοκιμασίες), έχοντας στο πλευρό της ως βοηθούς τον Γιώργο Πορφύρη και τον (εντελώς αθόρυβο χθες) Άγγελο Τσιγκάκο, τους οποίους και είχε επιλέξει, αφήνοντας τον Αλέξανδρο και την Μαρία Λαζαρίδου για τον Νίκο Τράκα.

Ο δεύτερος φιναλίστ του φετινού τελικού Νίκος Τράκας, αντέδρασε όπως το φαντάζεσαι και ακόμη χειρότερα.

Πόσο δύσκολα πέρασε η Μαρία Μπέη μόνη με τον Νίκο Τράκα στο σπίτι του MasterChef: Το Τικ Τοκ μίλησε

Αφού είπε ότι για μία ακόμη φορά η Μπέη κέρδισε με επαναλήψεις μενού (καμία σχέση, γιατί ακόμη και ο αυστηρός Κοντιζάς χαρακτήρισε αστεράτο και πρωτότυπο το πιάτο της) και πως της «περνάει» για μία ακόμη φορά (αμφισβητώντας και τους κριτές) κατέληξε με το μεγαλοπρεπές, πως περιμένει την επόμενη δοκιμασία με το μενού, για να της «πέσει το σαγόνι» όπως είπε χαρακτηριστικά με θυμό, ξεσηκώνοντας το Twitter και γενικά τα social media.

Ο Τράκας είπε και ένα μικρό ψεματάκι, λέγοντας πως εκείνος πάντα μαγειρεύει με δικές του νέες ιδέες. Αν δεις τι έφτιαξε χθες και ανατρέξεις σε παλαιότερους διαγωνισμούς θα βρεις πανομοιότυπα πιάτα. Που όλα καταλήγουν στις ιδέες που δίνει στους παίκτες ο σεφ Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος όταν τους κάνει μάθημα.

Είναι όλα αυτά που γίνονται στο σπίτι και δεν βλέπουμε.

trakasnikos2.JPG

Πραγματικά ευχόμαστε αυτός να είναι ένας ρόλος και όχι ο πραγματικός του χαρακτήρας. Γιατί η συμπεριφορά και η αξιοπρέπεια στην ήττα δείχνει και την ποιότητα ενός ανθρώπου.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν χθες ο Γιώργος Πορφύρης, καταρχάς γιατί χάρηκε που βοήθησε στο να νικήσει η Μαρία. Και αλήθεια όπως είπε, δεν τον ένοιαξε που πήρε τα 5000 ευρώ του επάθλου ξεχωριστά μόνο εκείνος και ο Άγγελος ως βοηθοί, αλλά που είδε τη Μαρία συγκινημένη. Ωραίος τύπος ο Γιώργος.

porfiris.JPG

Λίγο πριν όμως τον είδαμε αρκετά στεναχωρημένο και με μεγάλες απορίες.

Το επεισόδιο γυρίστηκε όταν ο Γιώργος είχε αποχωρήσει από το παιχνίδι, είχε δει στο σπίτι του αρκετά επεισόδια με όσα είχαν πει για εκείνον οι συμπαίκτες του και πραγματικά είχε μείνει άναυδος: «Δεν περίμενα ποτέ τέτοιες εκφράσεις, βρισιές συμπεριφορές. Δράμα. Με τον Μότο έπεσα από τα σύννεφα που έβγαζε τόση κακία. Και για την Πωλίνα, καλά τη Στέλλα, τον Άγγελο. Ο Θοδωρής γιατί με έκραζε;» αναρωτήθηκε γελώντας ο Γιώργος.

Το Twitter που φυσικά είχε ζήσει από πρώτο χέρι την επίθεση στον Γιώργο όχι απλά τον υποστήριξε, αλλά θεώρησε την χθεσινή του εμφάνιση, σα να είχε κερδίσει τον τελικό. Για εμάς τον έχει κερδίσει σίγουρα με τον χαρακτήρα του.

Σήμερα έχουμε ένα από τα πιο δυνατά επεισόδια του παιχνιδιού. Με το μενού 4 σταδίων που επιλέγουν μόνοι τους οι φιναλίστ, έχοντας στον εξώστη παλιούς παίκτες, αλλά και πρόσωπα της οικογένειάς τους.

Η Μαρία Μπέη συναντά ξανά τον σύντροφό της Δημήτρη Μπέλλο και ο Νίκος Τράκας τον αδελφό του. Πριν φτάσουμε στο 86ο και τελευταίο επεισόδιο της Τετάρτης. Το grande finale.