Στη νέα φωτογραφία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με μαγιό είναι ξεκάθαρη μια μεγάλη της αγάπη

Στη νέα φωτογραφία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με μαγιό είναι ξεκάθαρη μια μεγάλη της αγάπη

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μας δείχνει νέα πλάνα από την παραλία, τα κιλά της εγκυμοσύνης που έχασε σε μικρό χρονικό διάστημα και το funky αξεσουάρ.

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της βιώνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που τον περασμένο Ιανουάριο έγινε για πρώτη φορά μαμά, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι που θα πάρει το όνομα Βλάσσης. Ο καρπός τους έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά της και ο ερχομός του σηματοδοτεί το πιο όμορφο κεφάλαιο για εκείνη αφού η μητρότητα ήταν κάτι που ήθελε πολύ.

«Σπίτι μου, σπιτάκι μου» λέει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην τοποθεσία νότια προάστια

Εδώ και έξι μήνες, η 35χρονη παρουσιάστρια μοιράζεται μέσα από το ισχυρό προφίλ της στο Instagram στιγμές από τη νέα καθημερινότητα, ενώ στις πληροφορίες που επικοινωνεί με τους followers της είναι και η προσπάθεια να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης. Ένα project όχι δύσκολο για την Κωνσταντίνα η οποία ξέρει να πετυχαίνει τους στόχους της. Και μιλώντας για στόχους, η επιστροφή της στην αγαπημένη της τηλεόραση είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη και όπως αναφέρουν τα πιο πρόσφατα ρεπορτάζ, στην εξίσωση του Open μπαίνει πλέον και το όνομά της. Αξίζει βεβαίως να αναφερθεί πως η τηλεοπτική της επιστροφή ή μη, θα εξαρτηθεί από τις ευρύτερες εξελίξεις στο κανάλι. Το σίγουρο είναι πως το όνομά της είναι από τα επικρατέστερα σε αρκετά σενάρια και μένει να δούμε πού θα στεγάσει τα νέα της τηλεοπτικά όνειρα.

H νέα έξοδος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου φανέρωσε τις μεγάλες αλλαγές και τις αγάπες της ζωής της

Στα πιο πρόσφατα και ανέμελα νέα τώρα της παρουσιάστριας, το μεσημέρι της Παρασκευής (16/6) η Κωνσταντίνα ανέβασε κάποια stories στον λογαριασμό της στο Instagram από την εξόρμησή της σε παραλία. Αυτό που πολλοί πρόσεξαν ήταν το εντυπωσιακό λεοπάρ ολόσωμο μαγιό της το οποίο ανήκει σε προσιτό brand και το οποίο ταίριαξε άψογα στον σωματότυπό της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου & το story με το μαγιό

1686980071013-37626091-355047661_633311092046576_5164073588091166665_n.jpg

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πόζαρε με ρούχο που φόρεσε 1η φορά έγκυος αλλά όλοι πρόσεξαν τα παπούτσια

Η αγάπη στα αξεσουάρ

Σε άλλο story της Κωνσταντίνας από την παραλία είδαμε και το funky κολιέ της το οποίο και αποκάλυψε την ώρα που περπατάει. Και στα δύο στόρι της παρουσιάστρια, είναι ξεκάθαρη τόσο η αγάπη της στα αξεσουάρ που ολοκληρώνουν μία εμφάνιση, όσο και στα ολόσωμα μαγιό τα οποία και τίμησε ιδιαιτέρως και κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

354475954_792987335816427_6963721863496237675_n.jpg

Η μεγάλη αγάπη στα ολόσωμα μαγιό

Στην gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις κάποια από τα αγαπημένα σχέδια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με το αγαπημένο καλοκαιρινό item που λατρεύει κάθε γυναίκα.

Στο look της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου σε βάφτιση όλοι πρόσεξαν τη glam λεπτομέρεια

Να αναφέρουμε πως η Κωνσταντίνα έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της και στο προφίλ της στο Instagram έχει ειδικό highlight το οποίο είναι αφιερωμένο στην προσπάθεια απώλειας βάρους μετά τον τοκετό, με στιγμιότυπα στα οποίες φαίνονται καρέ- καρέ οι αλλαγές στο σώμα της.