Το υπέροχο σπίτι στο οποίο η Μπέττυ Μαγγίρα και οι κόρες της λένε «Ποιος είναι πρωινιάτικα;»

Το υπέροχο σπίτι στο οποίο η Μπέττυ Μαγγίρα και οι κόρες της λένε «Ποιος είναι πρωινιάτικα;»

Η Μπέττυ Μαγγίρα είναι η πιο τρυφερή μαμά της showbiz. Οι υπέροχες φωτογραφίες με την Ανδριάνα και την Καλλινίκη και το classy σπίτι τους.

Η Μπέττυ Μαγγίρα μπορεί να βρίσκεται καθημερινά μπροστά από τις κάμερες ωστόσο έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» ζει μία ήρεμη ζωή μαζί με τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη και τις δύο κόρες τους, Ανδριάνα και Καλλινίκη.

Η παρουσιάστρια του OPEN και ο πρώην πολίστας μετρούν 20 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας (εκ των οποίων τα 14 ως παντρεμένοι) και αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz. Οι δυο τους έχουν ενεργή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν είναι λίγες οι φορές που ποστάρουν στιγμιότυπα από την καθημερινότητα μέσα στο σπίτι τους.

Οι ωραιότερες φωτογραφίες με τις κόρες της, Ανδριάνα και Καλλινίκη

Μπορεί η Μπέττυ Μαγγίρα να είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές και πολυτάλαντες κυρίες της εγχώριας showbiz ωστόσο ο πιο σημαντικός τίτλος στο βιογραφικό της είναι αυτός της μαμάς.

Η παρουσιάστρια έχει αποκτήσει δύο κόρες, την 13χρονη Ανδριάνα και την 8χρονη Καλλινίκη οι οποίες είναι ό,τι πιο πολύτιμο στη ζωή της. Μια ματιά στις κοινές τους φωτογραφίες αρκεί για να διαπιστώσεις πως τα δύο κορίτσια είναι το mini me της μαμάς τους και έχουν κληρονομήσει τον σωματότυπο και τα χρώματά της.

https://www.instagram.com/p/CdS3CCCMLm9/

Πριν λίγο καιρό η 48χρονη έκανε μια αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής της αναφέροντας πως 45 μέρες μετά την γέννησή της κόρης της, η μικρή αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με την υγεία της το οποίο την σόκαρε.

«Έκανε πυρετό και οι γιατροί έψαχναν να δουν τι είναι. Πέντε μέρες έμεινα στο νοσοκομείο. Έχασα το φως μου γιατί ήταν βρέφος. Να κλαίω συνέχεια. Ήμουν λεχώνα ακόμη και όταν βγήκα από το νοσοκομείο, κατέρρευσα. Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Ήταν σα να μην έδινε εντολή ο εγκέφαλος. Μου πήρε καιρό να συνέλθω. Ήταν σοκαριστικό», ανέφερε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της παρουσιάστριας με τις κόρες της.

Ξυρισμένα, ροζ, μοβ: Η κόρη της Μαγγίρα έχει τα πιο ωραία άφρο μαλλιά & έχει κάνει άπειρες αλλαγές

Το σπίτι όπου η παρουσιάστρια ζει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία

Η 48χρονη απολαμβάνει στο έπακρο τις οικογενειακές στιγμές με τον σύζυγο και τις κόρες της και μοιράζεται συχνά στο Instagram μερικές από τις αγαπημένες γωνίες του χώρου που στεγάζει την ευτυχία τους.

https://www.instagram.com/p/CIQLDl8gpJY/

Tο άνετο σαλόνι της διαθέτει ένα μεγάλο ξύλινο τραπέζι, γκρι καναπέ-γωνία και μια λευκή, ψηλή βιβλιοθήκη. Το θερμό φως (στις αποχρώσεις του κίτρινου) επικρατεί στον χώρο ενώ τα ιδιαίτερα φωτιστικά αποτελούν αδυναμία της παρουσιάστριας. Η Μπέττυ Μαγγίρα έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς αρκετές selfie φωτογραφίες της ή στιγμιότυπα με τις μικρές της.

https://www.instagram.com/p/BF6EKI9Icor/

Το ξύλινο πάτωμα δένει αρμονικά με τα υπόλοιπα στοιχεία και αποτελεί αγαπημένο spot της παρουσιάστριας και των παιδιών της. Οι πίνακες ζωγραφικής που κοσμούν το σπίτι έχουν έντονα χρώματα και προσθέτουν ζεστασιά. Η εντυπωσιακή γκαρνταρόμπα της παρουσιάστριας και οι καθρέπτες όπου φωτογραφίζεται στεγάζονται λίγο πιο δίπλα ενώ η κουζίνα παραμένει σημείο συνάντησης για την αγαπημένη οικογένεια.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το εντυπωσιακό σπίτι.

Πηγή κεντρικής: betty_maggira