Μαγγίρα, Χατζίδου και Αλιμπέρτη με Παπίλα είναι οι νικήτριες της σεζόν χωρίς νούμερα τηλεθέασης

Κατερίνα Μπούσιου
Μαγγίρα, Χατζίδου και Αλιμπέρτη με Παπίλα είναι οι νικήτριες της σεζόν χωρίς νούμερα τηλεθέασης

Το παράξενο και το παράδοξο με τις παρουσιάτριες να κερδίζουν τις εντυπώσεις για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν χωρίς να κερδίζουν τους αντιπάλους τους, με υψηλές τηλεθεάσεις. Μπέττυ Μαγγίρα, Ελένη Χατζίδου, Σοφία Αλιμπέρη και Ελίνα Παπίλα.

Με τις εκλογές στις 21 Μαΐου να δίνουν μία μικρή παράταση στην λήξη ψυχαγωγικών εκπομπών και σειρών μυθοπλασίας, η φετινή τηλεοπτική χρονιά στον επίλογό της θα έχει αρκετούς νικητές και όχι απαραίτητα εκείνους που συγκέντρωσαν τα υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης.

Βλέποντας τις αντιδράσεις του κοινού αλλά και το ποιος ή ποια έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως η Μπέττυ Μαγγίρα, η Ελένη Χατζίδου, η Σοφία Αλιμπέρτη και η Ελίνα Παπίλα είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες τηλεοπτικές παρουσίες της χρονιάς για αρκετούς λόγους.

Φτάνει μία καλή παρουσιάστρια για μία καλή εκπομπή;

Η Σοφία Αλιμπέρτη έκανε comeback στην τηλεόραση μετά από 14 χρόνια με το «Ζήσε αλλιώς», την ελληνική μεταφορά του «Dr.Oz» και ήταν σα να μη πέρασε μία μέρα. Άνεση λόγου, καμία επιτήδευση στην συμπεριφορά, αμεσότητα με το κοινό και πολύ καλά διαβασμένη σε κάθε της εκπομπή, κέρδισε τις καρδιές του κοινού ξανά και σταδιακά κερδίζει και νούμερα τηλεθέασης.

Δεν είναι εύκολη η θεματολογία της εκπομπής και σίγουρα αφορά το τηλεοπτικό κοινό μίας μεγαλύτερης ηλικίας. Την κάνει όμως με χαρά και σου την μεταφέρει με κάθε αφορμή.

https://www.instagram.com/p/CrI_19AId1v

Η Ελίνα Παπίλα απέδειξε πως είναι μία καλή παρουσιάστρια που καταφέρνει να επιβιώνει έχοντας μία εκπομπή, δυστυχώς χωρίς στόχο και format. Κάνει μεγάλη προσπάθεια να δημιουργήσει τις συνθήκες που θα την κάνουν λίγο πιο εμπορική ως εκπομπή, αλλά δεν είναι δική της ευθύνη αυτό.

https://www.instagram.com/p/CrJsJd8o2lq

Είναι πάντα ευδιάθετη, δεν την νοιάζει η εικόνα της αλλά ο λόγος της, διαθέτει μία φυσική ευγένεια και προβάλλει την εξυπνάδα της εξίσου φυσικά. Της αξίζει κάτι καλύτερο για το μέλλον και θέλουμε να πρωταγωνιστήσει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Αλλιώς για ποια ανανέωση προσώπων στην TV μιλάμε τα τελευταία χρόνια;

Η Ελένη Χατζίδου είναι μία από τις πιο ευχάριστες και ευοίωνες για το μέλλον της πρωινής ζώνης, εκπλήξεις της χρονιάς. Πολλοί δεν περίμεναν ότι ο ρόλος της παρουσιάστριας στο Breakfast@star θα της ταίριαζε τόσο πολύ και θα υπηρετούσε το format με όρεξη και πολύ μελέτη.

https://www.instagram.com/p/CradSNEta20

Η χημεία της με τον σύζυγο Ετεοκλή Παύλου (δεύτερη έκπληξη) είναι ιδιαίτερη, κυρίως γιατί ποτέ δεν μας «επέβαλλαν» την συζυγική και οικογενειακή τους καθημερινότητα, μεταφέροντάς μας απλά για την αναπαραγωγή στα media, περιστατικά που θα τους έκαναν συχνά πρωτοσέλιδο.

Ελπίζουμε να συνεχίσουν και την επόμενη χρονιά στο Star. Γιατί με την πίστωση χρόνου μπορεί να γίνουν ακόμη πιο υπολογίσιμη δύναμη στην πρωινή ζώνη. Και το θέλουν και μπορούν.

https://www.instagram.com/p/CqNt5sBAYr3

Last but not least η Μπέττυ Μαγγίρα που ήταν και θα είναι και από την επόμενη σεζόν η παρουσιάστρια του πρωινού που πάντα θα βλέπουμε ευχάριστα. Έχει άποψη ως παρουσιάστρια, λόγο σωστό και τεκμηριωμένο, το γνωστό της χιούμορ τη στιγμή που πρέπει, σέβεται την ομάδα της και δεν καπηλεύεται τον ρόλο των συνεργατών της, ούτε κάνει υπερπροσπάθεια να μας δείξει ότι εκείνη είναι η αρχηγός.

Κυρίως δεν έχει το άγχος στο κυνήγι του αποκλειστικού (εδώ δεν την βοηθά και το κανάλι στο οποίο βρίσκεται) και όταν το έχει, δεν μας το «φωνάζει» παραπάνω από ό,τι πρέπει. Αρκετά έχουμε αντέξει φέτος τις φωνές του Γιώργου Λιάγκα, δνε θέλουμε και άλλες. Αν ήταν σε μεγαλύτερο κανάλι η Μπέττυ, θα μιλούσαμε για άλλα δεδομένα στην τηλεθέαση.

Φυσικά και δεν φτάνει μία καλή παρουσιάστρια για να θεωρείται καλή μία εκπομπή. Χρειάζεται και ένα κανάλι που θα πιστέψει σε εκείνη και δεν θα την εγκαταλείψει αβοήθητη στον ανταγωνισμό. Και για τις 4 αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα της επόμενης σεζόν. Αν έχουμε επόμενη σεζόν και για τις 4. Γιατί μόνη σίγουρη με ανανέωση συμβολαίου, θεωρείται μέχρι στιγμής μόνο η Μπέττυ Μαγγίρα.