Το «ευχαριστώ» της Μαρίας Μπέη στον Πάνο Ιωαννίδη και το σχόλιο της Μαργαρίτας Νικολαΐδη

Το «ευχαριστώ» της Μαρίας Μπέη στον Πάνο Ιωαννίδη και το σχόλιο της Μαργαρίτας Νικολαΐδη

Το μεγάλο ευχαριστώ της Μαρίας Μπέη στον μέντορά της Πάνο Ιωαννίδη μετά τη νίκη στο MasterChef και το συγκινητικό σχόλιο του Δημήτρη Μπέλλου.

Δεν έχουν περάσει πολλά εικοσιτετράωρα από τη στιγμή που η Μαρία Μπέη πήρε τον τίτλο της Ελληνίδας MasterChef, το έπαθλο των 50.000 ευρώ και το βραβείο από τα χέρια του μέντορά της Πάνου Ιωαννίδη.

Το νέο μήνυμα- ευχαριστώ της Μπέη στους κριτές του MasterChef

Μετά το πρώτο μήνυμα στο Twitter αλλά και το πρώτο μήνυμα - ευχαριστώ προς τον κόσμο που στηρίξε, η Μαρία επέστρεψε με νέα δημοσίευση στο IG, αγκαλιά με τους κριτές και με ένα καρουζέλ φωτογραφιών τη στιγμή που η Μαρία παραλαμβάνει το βραβείο από τον Πάνο Ιωαννίδη.

«Στο τέλος αυτού του παραμυθιού δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω τους ΗΡΩΕΣ του ,αλλά και όλους τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες του @masterchefgr
@scontizas ήσασταν ο άνθρωπος που με τις αυστηρές κριτικές σας με βοηθήσατε να ξεπεράσω τον ίδιο μου τον εαυτό.
@chef_koutsopoulosleonidas ήσασταν ο άνθρωπος που τις δύσκολες στιγμές με τα αστεία σας μου δίνατε το χέρι να σηκωθώ ξανά στα πόδια μου.
@ioannidispanos σεφουλη μου, το στήριγμα μου, η αδυναμία μου. Ήσασταν ο ανθρωπος που με πήρε από τα σκοτάδια και με οδήγησε στην κορυφή. Ο άνθρωπος που μου έδωσε τότε το δεύτερο ΝΑΙ, μου έδωσε την ποδιά και με έκανε να αγαπήσω οσο τίποτα την μαγειρική. Ο πρώτος μου μέντορας, ευχαριστώ που πιστέψατε σε εμένα περισσότερο απ’οτι πίστευα εγω στον ίδιο μου τον εαυτό. Σας αγαπώ πολύ και ευχαριστώ για όλα!!
Εύχομαι και στους τρεις σας ότι καλύτερο , πάντα επιτυχίες σε ότι κι αν κάνετε και να χαίρεστε τις οικογένειες σας.
Μαρία Μπέη», έγραψε η Μαρία χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/Ctl4FEYtMwd/

Κάπου εκεί δεν άργησε να έρθει το σχόλιο του αγαπημένου της Δημήτρη Μπέλλου, που πραγματικά συγκίνησε το κοινό:

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη εξηγεί γιατί δεν ήθελε να δει το MasterChef αλλά κάνει πρόβλεψη του νικητή

«Περήφανος για ό,τι κατάφερες και όσα έχεις να καταφέρεις… και πίστεψε με, έχεις ακόμη πάρα πολλά! Πραγματικά το άξιζες και αξίζεις ακόμα περισσότερα! Δε θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος», έγραψε ο Δημήτρης.

mariabei.jpg

Και εννοείται πως τη δημοσίευση της δεύτερης δημοσίευσης της Μπέη, σχολίασε με ένα μπράβο και η πρώτη Ελληνίδα MasterChef, Μαργαρίτα Νικολαΐδη, η οποία στο Queen.gr είχε προβλέψει τη νίκη της Μαρίας.

margarita.jpg

Η Μαργαρίτα έκανε και μια νέα δημοσίευση στο Instagram μετά από πολύ καιρό μέσα στην κουζίνα του εστιατορίου που μαγειρεύει στη Σαντορίνη και σου θυμίζουμε τι είπε για την Μαρία Μπέη:

https://www.instagram.com/p/Ctegt3iMEz9/

Στην πρόβλεψη του φετινού νικητή και στο αν θα έχουμε δεύτερη γυναίκα νικήτρια στον διαγωνισμό μαγειρικής, η Μαργαρίτα είχε ψηφίσει Μπέη:

«Φαίνεται πως για εκεί πηγαίνει, να έχουμε μια ακόμα Ελληνίδα MasterChef. Η Μαρία μπήκε δυναμικά αυτή τη δεύτερη φορά. Την πρώτη φορά έφτασε ως τους τρεις και τώρα είναι στον τελικό και γιατί να μην το πάρει. Μετά από τόσα αγόρια, δεν είναι κακό να παίρνουν σειρά και οι γυναίκες. Είναι άξιος ο Νίκος Τράκας και σημασία έχει τώρα ποιος θα πάει καλύτερα στις δοκιμασίες του τελικού γιατί πάντα υπάρχουν και ατυχίες. Οι δοκιμασίες του τελικού είναι πολύ δύσκολες και αγχωτικές», τόνισε η Μαργαρίτα.

Εννοείται πως κάτω από το ποστ της Μαργαρίτας, υπήρξαν και σχόλια όπως τα εξής:

«Είσαι και θα είσαι η MasterChef της καρδιάς μας»,

«Μόνο εσύ άξιζες τον τίτλο της πρώτης γυναίκας master chef! Καμιά άλλη δεν σε φτάνει ούτε στο μικρό σου δαχτυλάκι, από πολλές απόψεις»!

«Α ρε μαργαρίτα ήσουν η αγαπημένη μας νικήτρια ο καλύτερος τελικός η πιο όμορφη στιγμή στο παιχνίδι» αλλά και «Η Ελληνίδα MasterChef είναι μία»!

Το πρώτο ποστ της Μαρίας μετά τη νίκη:

Μια εικόνα χίλιες λέξεις λένε, μα πίσω από αυτήν την εικόνα κρύβονται όλα μου τα συναισθήματα. Το πάθος μου, η δύναμη ψυχής, τα δάκρυα χαράς, οι δύσκολες στιγμές… Ωστόσο από όλα αυτά ένα συναίσθημα με έκανε να κρατηθώ στην πορεία μου, μια δύναμη… Αυτή η δύναμη που ασκούσατε με την αληθινή αγάπη σας στο πρόσωπο μου, η δύναμη που με κάνατε να ξεπεράσω τα πάντα, τους φόβους μου, τις ανασφάλειες μου, τον ίδιο μου τον εαυτό! Η στήριξή σας ήταν είναι και θα είναι για πάντα χαραγμένη στην μνήμη μου. Εύχομαι η αγάπη που μου προσφέρατε να σας δοθεί απλόχερα πίσω. Είσαστε μοναδικοί, ο καθένας και η καθεμία ξεχωριστά… μην το ξεχνάτε αυτό! Σήμερα λοιπόν 2 ημέρες μετά, δεν μπορώ να πιστέψω ότι τα κατάφερα !Νιώθω γεμάτη και ευτυχισμένη. Κρατώ για 1000ή φορά το τρόπαιο μου, μα δεν είναι αυτό που με γεμίζει, το μεγαλύτερο έπαθλο για εμένα ήταν και θα είναι η στήριξη σας σε αυτό ταξίδι. ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Μαρία Μπέη».

https://www.instagram.com/p/Ctj78Eatb8g/