Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη εξηγεί γιατί δεν ήθελε να δει το MasterChef αλλά κάνει πρόβλεψη του νικητή

Πατούλια Κατερίνα
Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη εξηγεί γιατί δεν ήθελε να δει το MasterChef αλλά κάνει πρόβλεψη του νικητή

Η πρώτη Ελληνίδα MasterChef, η MasterChef του 2021, το αγαπημένο μαργαριτάρι των πιστών fans του MasterChef, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη μιλάει στο Queen.gr, εξηγεί γιατί δεν ήθελε να δει το φετινό MasterChef και κάνει και μια ειλικρινή πρόβλεψη για το αποτέλεσμα του αυριανού τελικού.

Αν πρέπει να σκεφτείς μια πεντάδα παικτών συνώνυμων με το MasterChef, η πρώτη Ελληνίδα νικήτρια, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη θα βρεθεί σίγουρα στο μυαλό σου. Κάπως έτσι, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του MasterChef 7, ανάμεσα στην Μαρία Μπέη και τον Νίκο Τράκα, μιλήσαμε με τη Μαργαρίτα, πήραμε «κλίμα» από τη Σαντορίνη στην οποία βρίσκεται το φετινό καλοκαίρι η Νικολαΐδη και μάθαμε τι συνέβη τα τελευταία δύο χρόνια στη ζωή του τηλεοπτικού μαργαριταριού μετά τη μεγάλη της νίκη.

Η ζωή της πρώτης Ελληνίδας MasterChef δύο χρόνια μετά τη νίκη

«Πέρασαν δύο χρόνια ε; Άλλαξε η ζωή μου εννοείται. Τα τελευταία δύο χρόνια ήμουν εκτός κουζίνας γιατί ήθελα να δω πώς θα προχωρήσω. Τώρα που μπήκα ξανά σε κουζίνα εστιατορίου, είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Ο τίτλος με βοήθησε πολύ και οικονομικά και γενικά. Υπήρξε ένα μεγάλο μπαμ στην αρχή και ήθελα να το ζήσω. Έζησα και την αναγνωσιμότητα και σίγουρα δεν σου συμβαίνει κάθε μέρα να παίρνεις έναν τέτοιο τίτλο. Κατάλαβα όμως πως θέλω να μπω στην κουζίνα πάλι γιατί είναι ωραίες οι διακρίσεις, τα μπαλόνια και οι πανηγυρισμοί αλλά η επιστροφή στην κουζίνα είναι πιο σημαντική»!

Γιατί η Μαργαρίτα δεν ήθελε να δει το φετινό MasterChef:

«Το φετινό MasterChef με την επιστροφή των παικτών από παλαιότερες σεζόν,δεν ήθελα να το βλέπω. Κι αυτό γιατί με τις επιστροφές αυτές, ήθελα να ήμουν κι εγώ εκεί, ένιωθα μια μεγάλη νοσταλγία. Ενημερωνόμουν και έβλεπα βίντεο και ήξερα τι κάνουν οι συμπαίκτες μου».

https://www.instagram.com/p/CP8R_IEgHVi

Στην πρόβλεψη του φετινού νικητή και στο αν θα έχουμε δεύτερη γυναίκα νικήτρια στον διαγωνισμό μαγειρικής, η Μαργαρίτα ψηφίζει Μπέη:

«Φαίνεται πως για εκεί πηγαίνει, να έχουμε μια ακόμα Ελληνίδα MasterChef. Η Μαρία μπήκε δυναμικά αυτή τη δεύτερη φορά. Την πρώτη φορά έφτασε ως τους τρεις και τώρα είναι στον τελικό και γιατί να μην το πάρει. Μετά από τόσα αγόρια, δεν είναι κακό να παίρνουν σειρά και οι γυναίκες. Είναι άξιος ο Νίκος Τράκας και σημασία έχει τώρα ποιος θα πάει καλύτερα στις δοκιμασίες του τελικού γιατί πάντα υπάρχουν και ατυχίες. Οι δοκιμασίες του τελικού είναι πολύ δύσκολες και αγχωτικές», τονίζει η Μαργαρίτα και ταυτόχρονα θυμάται την δική της πιο δύσκολη στιγμή στο MasterChef:

«Θυμάμαι τα πάντα από το MasterChef, θυμάμαι και τις δοκιμασίες του τελικού, ήταν η μόνη φορά στο παιχνίδι που είχα άγχος. Δεν αγχώθηκα στην αποχώρησή μου αλλά αγχώθηκα στον τελικό και δεν τον έζησα έτσι ακριβώς όπως ήθελα».

Η Μαργαρίτα εξομολογείται πως διατηρεί επαφές με συμπαίκτες της, η Βίλλη Σεργή, πρώην συμπαίκτριά της είναι πια σαν αδερφή της και τονίζει πως με τους τρεις κριτές δεν έχει στενή επαφή αλλά μιλάει όποτε θα επισκεφτεί κάποιο από τα εστιατόριά τους.

«Μιλάμε αλλά δεν θέλω να τους ενοχλώ», λέει η Μαργαρίτα με την δική της ξεχωριστή ειλικρίνεια.

Κι αν έπρεπε να δώσει μια συμβουλή στον φετινό νικητή, του οποίου το όνομα θα το μάθουμε αύριο βράδυ (14/6/2023), η Μαργαρίτα τονίζει:

«Να το ζήσει ο νικητής. Είναι ωραίο να κερδίζεις. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα», λέει η Νικολαΐδη, η οποία έκλεισε την κουβέντα της μαζί μας τονίζοντας πως δεν ξέρει αν θα επιστρέψει στην τηλεόραση, την οποία εκτιμά ως εμπειρία αλλά δεν δέχτηκε κάποια πρόταση που να θεωρεί πως της ταιριάζει.

Όσο για την προσωπική της ζωή, η Μαργαρίτα παραμένει ευτυχισμένη μαζί με τον αγαπημένο της Χρήστο, περιμένει να τελειώσει η σεζόν αυτή και δεν αποκλείει να κάνει σύντομα το επόμενο βήμα στη σχέση της.

Την Μαργαρίτα θα την βρεις στην κουζίνα του Canaves Oia Suites στην Οία της Σαντορίνης.