Η Μαρία Μπακοδήμου κάνει πιλάτες και το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού ήταν το πιο εύστοχο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Μαρία Μπακοδήμου κάνει πιλάτες και το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού ήταν το πιο εύστοχο
ndpphoto@gmail.com

Η Μαρία Μπακοδήμου διατηρεί το καλλίγραμο σώμα της κάνοντας πιλάτες και η νέα φωτογραφία που δημοσίευσε μάς άφησε με ανοιχτό το στόμα.

Η Μαρία Μπακοδήμου έχει μια αρκετά εντυπωσιακή εμφάνιση και σύμμαχός της σε αυτό φαίνεται πως τα τελευταία χρόνια είναι η γυμναστική σε συνδυασμό με την σωστή διατροφή.

H αγάπη της για το πιλάτες

Η Μαρία Μπακοδήμου, όπως έχει αναφέρει σε συνέντευξή της όσο ήταν στην Τουρκία για τα γυρίσματα του Power of love, που ήταν παρουσιάστρια τις χρονιές 2018 και 2019, ξεκίνησε να κάνει pilates και από τότε δεν το σταμάτησε ποτέ.

Πιο συγκεκριμένα είχε πει το 2020 στην συνέντευξή της στο youweekly.gr:«Στην Τουρκία πήγαινα γυμναστήριο, άρχισα να κάνω pilates και το λάτρεψα. Δυστυχώς όμως τώρα με τον κορωνοϊό δεν πηγαίνω γυμναστήριο γιατί φοβάμαι», ενώ συμπλήρωσε σχετικά με τις αλλαγές στην διατροφή της που την βοηθούν μέχρι και σήμερα να διατηρεί την καλλίγραμμη σιλουέτα της:

«Πάντα στην ζωή μου κάνω δίαιτα, μην κοιτάς που ήμουν έγκυος και είχα παραπανίσια κιλά όταν ο κόσμος με γνώρισε στο Πρωινό. Τελευταία βέβαια ξεκίνησα μια υγιεινή διατροφή - κάνω ενίοτε και τις παρασπονδίες μου - και έχω βελτιώσει την ποιότητά του καθημερινού μου φαγητού. Δεν τρώω άσπρο αλεύρι, ζάχαρη και επεξεργασμένα φαγητά, εννοείται όμως ότι παίρνω και πολλά συμπληρώματα με βιταμίνες».

Άλλωστε, η fit γραμμή της φαίνεται και στις εμφανίσεις της στην εκπομπή «Γεια σου» κάθε Σαββατοκύριακο, όπου η ίδια επιλέγει συχνά να φορέσει κάποιο mini φόρεμα με ιδιαίτερο σχέδιο αναδεικνύοντας με πολύ σωστό τρόπο τα καλλίγραμμα πόδια της.

Το post με την ιδιαίτερη πόζα στο pilates και το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε σήμερα ένα στιγμιότυπο από την ώρα που κάνει pilates, ωστόσο η πόζα που είχε πάρει ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, θα λέγαμε «εξωπραγματική» εκτός αν είσαι ο Λευτέρης Πετρούνιας και για τον λόγο η ανάρτησή της γέμισε από σχόλια.

https://www.instagram.com/p/CtqYmWFgLJC/

Το πιο ωραίο σχόλιο, όμως έκανε η Ναταλία Γερμανού η οποία έγραψε στην ανάρτηση της Μαρίας Μπακοδήμου: «Αίλουρος» και δεν έχει κι άδικο αφού χρειάζεται αρκετή ευλυγισία για να κάνεις αυτή την πόζα.

Screenshot-(286).png