Το σπίτι της Μαρίας Μπακοδήμου στην Εκάλη είναι μοντέρνο με vintage λεπτομέρειες

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το σπίτι της Μαρίας Μπακοδήμου στην Εκάλη είναι μοντέρνο με vintage λεπτομέρειες

Η παρουσιάστρια διατηρεί μια από τις ωραιότερες μονοκατοικίες στα Βόρεια προάστια.

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι μια από τις πιο αγαπητές και δημοφιλείς παρουσιάστριες της Ελληνικής τηλεόρασης. Η πορεία της στον χώρο μετρά αρκετά χρόνια ενώ αρκετές από τις εκπομπές της έχουν μείνει ανεξίτηλα χαραγμένες στην μνήμη του τηλεοπτικού κοινού.

Η ερχόμενη σεζόν θα την βρει στον ΣΚΑΪ αφού όπως σου γράψαμε και πριν λίγες ημέρες στο queen.gr (θα διαβάσεις περισσότερα εδώ) η παρουσιάστρια θα κάνει εκπομπή το Σαββατοκύριακο, (η ώρα είναι υπό συζήτηση ακόμη) αλλά και ένα late night show.

Το σπίτι της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά είναι όπως θα έλεγε και η ίδια «συγκλό»

H μονοκατοικία της Μαρίας Μπακοδήμου έχει άποψη όπως κι εκείνη

Η Μαρία Μπακοδήμου ζει τα τελευταία χρόνια με τους δύο γιους της, Νικήτα και Άρη Αργυρόπουλο, σε μία υπέροχη μονοκατοικία στην Εκάλη. Η δημοφιλής παρουσιάστρια έχει διακοσμήσει τον χώρο σύμφωνα με το προσωπικό της γούστο και στυλ και δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύει στιγμιότυπα στα social media μέσα από το σπίτι της.

https://www.instagram.com/p/CW4_KO0AJw8

Το σπίτι της Μαρίας Μπακοδήμου διαθέτει ένα κλασσικό σαλόνι σε σκούρες αποχρώσεις ενώ αρκετά vintage αντικείμενα ολοκληρώνουν επιτυχώς την διακόσμηση. Η μεγάλη εσωτερική σκάλα, τα αγαπημένα βιβλία της παρουσιάστριας και τα κάδρα με φωτογραφίες δίνουν μια νοσταλγική πινελιά στον χώρο. Τα φυτά εσωτερικού χώρου δίνουν αέρα αισιοδοξίας και μας δίνουν έμπνευση σε θέματα deco.

https://www.instagram.com/p/B-XAEhUAUhT

Η κουζίνα είναι ιδιαίτερα φωτεινή και αποτελεί ένα από τα αγαπημένα spots της Μαρίας Μπακοδήμου αφού μαγειρεύει αρκετά συχνά, ποστάροντας αργότερα τις δημιουργίες της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/Bg_PMtSAeMa

Η εντυπωσιακή μονοκατοικία διαθέτει μεγάλο, καταπράσινο κήπο με πισίνα, στην οποία η παρουσιάστρια και οι γιοι της απολαμβάνουν τις βουτιές τους. Η Μαρία Μπακοδήμου τρέφει μεγάλη αδυναμία στο τετράποδο κατοικίδιό της με το οποίο χαλαρώνει στον κήπο, διαβάζοντας τα αγαπημένα της βιβλία.

Πηγή κεντρικής: mariabacodimou

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι της δημοφιλούς παρουσιάστριας.