Η Φουρέιρα αποκάλυψε τη σύνδεση της εγκυμοσύνης της με τα Mad Music Awards 2023

Η Φουρέιρα αποκάλυψε τη σύνδεση της εγκυμοσύνης της με τα Mad Music Awards 2023
ndpphoto@gmail.com

Η αφιέρωση της Ελένης Φουρέιρα στον γιο της και η αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη στα Mad Music Awards 2023.

Η βραδιά των βραβείων Mad Music Awards 2023 προχωράει και η Ελένη Φουρέιρα, στη μεγάλη της επιστροφή μετά τη γέννηση του γιου της, έχει σαρώσει τα βραβεία.

Η τραγουδίστρια έχει παραλάβει ήδη το βραβείο της Pop Artist της χρονιάς αλλά και του viral song του 2023, για το El Telephone.

Η σύνδεση των βραβείων Mad με την εγκυμοσύνη της Ελένης Φουρέιρα

Στην παραλαβή μάλιστα του βραβείου για το El Telephone, η νέα μαμά μοιράστηκε και μια ξεχωριστή λεπτομέρεια που συνδέει την εγκυμοσύνη της με τα βραβεία Mad.

Όπως εξήγησε η Ελένη, δύο μόνο ημέρες προτού τραγουδήσει το El Telephone live στη σκηνή των βραβείων Mad, έμαθε πως είναι έγκυος!

Η νέα μαμά, δεν δίστασε μάλιστα να αφιερώσει το ξεχωριστό αυτό της βραβείο στον μικρό της αντρούλη, τον γιο της όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Η συγκίνηση δεν κρύβεται

Στην πρόσφατη επιστροφή της στα live μουσικά shows, η Ελένη δεν συγκράτησε τα δάκρυά της και τόνισε χαρακτηριστικά από τη σκηνή στο κατάμεστο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας:

«Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι δεν θα κλάψω αλλά τελικά έκλαψα. Περίμενα πώς και πώς αυτή τη μέρα. Εντάξει δεν είναι πολύς ο καιρός είναι ένας χρόνος αλλά δεν φαντάζεστε πόσο πολύ μου έχετε λείψει, αλήθεια σας λέω. Εύχομαι να μην σας απογοητεύσω ποτέ», είπε συγκινημένη η Ελένη Φουρέιρα.

H 36χρονη δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της και όπως η ίδια τόνισε, είχε υποσχεθεί στον εαυτό της να μη κλάψει όμως η αγάπη και ο ενθουσιασμός του κόσμου δεν της άφησαν άλλη επιλογή.

Η μεγάλη προσπάθεια να γίνει μητέρα

Για την Ελένη Φουρέιρα το «ταξίδι» της μητρότητας δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Προσπάθησε πολύ, όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της στη Vogue, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το μωρό της.

«Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο καιρός που το προσπαθούσα. Έτυχε σ’ εμένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω να μην απογοητεύονται, γιατί εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα. Ενάμιση χρόνο πάλευα, πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς και τελικά το μωρό ήρθε φυσικά», είπε με θάρρος η Ελένη.

«Ήθελα να γίνω μια νέα, καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, ενός εαυτού που είχε την ανάγκη να δώσει πολλή αγάπη. Θα έκανα παιδί έτσι κι αλλιώς, ακόμα κι αν δεν είχα σύντροφο», τόνισε η Ελένη στη συνέχεια.

Και δεν σταμάτησε εκεί η Ελένη, η οποία εξομολογήθηκε και το δύσκολο πρώτο τρίμηνο που είχε με την αποκόλληση και την υποχρεωτική κατάκλιση: «Ο πρώτος άνθρωπος που το μοιράστηκα ήταν ο Αλμπέρτο, φυσικά. Ήταν και είναι ένας τρομερά υποστηρικτικός σύντροφος και είμαι σίγουρη ότι θα είναι φανταστικός μπαμπάς. Είναι ο ιδανικός συνοδοιπόρος και στις χαρές και στις δυσκολίες».

«Μπορώ να σου πω ότι στην αρχή της εγκυμοσύνης μου, πέρασα αρκετά δύσκολα, στις πρώτες εβδομάδες της κύησης έπαθα αποκόλληση που με ανάγκασε να ακυρώσω όλες μου τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και να μείνω στο κρεβάτι 3 μήνες. Ήταν μία δύσκολη περίοδος για μένα.