Η Ελένη Φουρέιρα «ξαναγεννήθηκε»: Η φωτογραφία με τον γιο της και το νέο look με κόκκινα μαλλιά

Η Ελένη Φουρέιρα «ξαναγεννήθηκε»: Η φωτογραφία με τον γιο της και το νέο look με κόκκινα μαλλιά

Αυτοκόλλητη με τον 2 μηνών γιο της είναι η Ελένη Φουρέιρα, η οποία επιστρέφει στη μουσική με το REBORN tour το καλοκαίρι. Η αλλαγή στο look που μας μπέρδεψε. 

Η Ελένη Φουρέιρα βιώνει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Τον Φεβρουάριο, η δημοφιλής τραγουδίστρια έγινε μαμά για πρώτη φορά φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, ενώ το καλοκαίρι επιστρέφει on stage με μια μεγάλη περιοδεία, που έχει τίτλο REBORN TOUR και αποτυπώνει αυτό που βιώνει τους τελευταίους μήνες: μια αναγέννηση.

Η 35χρονη δημοσίευσε χθες (7/4) την αφίσα της περιοδείας με τον πρώτο σταθμό, ενώ πριν λίγες ώρες φωτογραφήθηκε με τον γιο της σε μια πολύ τρυφερή πόζα. Τι χρώμα έχουν τα μαλλιά του μικρούλη και πώς είναι η Ελένη Φουρέιρα με κόκκινα μαλλιά; Ναι, η τραγουδίστρια άλλαξε hair look, αλλά... κάπως μας έχει μπερδέψει.

Η Ελένη Φουρέιρα είναι το mood μας στο γυμναστήριο μετά τη γέννηση του γιου της

Το νέο κόκκινο hair look της Ελένης Φουρέιρα αποκαλύφθηκε

Όπως μπορείς να δεις στην πρώτη αφίσα που κυκλοφόρησε στα social media με την ανακοίνωση του πρώτου σταθμού της περιοδείας της Ελένης Φουρέιρα, η τραγουδίστρια έχει κόκκινα μαλλιά. Η 35χρονη έχει μεσαίου μήκους μαλλιά, αλλά σε ένα πολύ φλογερό, δυναμικό, θηλυκό κι επαναστατικό κόκκινο.

https://www.instagram.com/p/CqvWbIotPGY

Όχι τυχαία, βέβαια, καθώς θέλει να κάνει αίσθηση με την επιστροφή της στη μουσική, μια επιστροφή που οι πιστοί fans της Ελένης περιμένουν με μεγάλη αγωνία. Χαρακτηριστικά είναι τα σχόλια κάτω από το post που η ίδια έκανε, ενημερώνοντας τους followers της ότι ξεκινά την περιοδεία της από την Αθήνα, στις 27 Μαΐου. Οι θαυμαστές της έχουν σχολιάσει ότι ανυπομονούν να τη δουν on stage, ενώ δεν είναι λίγοι κι εκείνοι που της λένε με χιούμορ πότε ακριβώς να προγραμματίσει συναυλίες σε συγκεκριμένα μέρη, ώστε να μην τη χάσουν με τίποτα.

Και η ίδια η Ελένη Φουρέιρα, όμως, ανυπομονεί να βρεθεί on stage και μπροστά στους fans της για να διασκεδάσουν όλοι μαζί. Η τραγουδίστρια σε Insta Story video που ανήρτησε, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Επιτέλους, η πρώτη μου συναυλία μετά από τόσο καιρό. Λοιπόν, 27 Μαΐου, στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας θα γίνει πανικός. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη και πραγματικά μετά από τόσο καιρό μού έχετε λείψει πάρα μα πάρα πολύ. Έρχονται κι άλλες ημερομηνίες, κι άλλα μέρη που θα πάμε -σε πολύ λίγες μέρες… Σας αγαπώωωω κι ανυπομονώωω».

Στο βίντεο αυτό φαίνεται η Ελένη να έχει καστανά μαλλιά, όπως και στις υπόλοιπες φωτογραφίες της στο Instagram. Το look με τα κόκκινα μαλλιά μάς το είχε δείξει ξανά όταν είχε κάνει την πρώτη ανάρτηση με την αφίσα της περιοδείας της, στις 18 Μαρτίου και γράφοντας «coming soon». Αυτό σημαίνει-κατά πάσα πιθανότητα- ότι η Φουρέιρα δεν έβαψε τα μαλλιά της ποτέ κόκκινα, αλλά πως χρησιμοποίησε σπρέι βαφής για τις ανάγκες της φωτογράφισης. Το τι συμβαίνει, βέβαια, και αν θα είναι μόνιμο το κόκκινο χρώμα... μένει να το δούμε on stage.

https://www.instagram.com/p/Cp77kBWqU0Z

Καλή επαγγελματίας αλλά και μια πολύ αφοσιωμένη μαμά η Φουρέιρα

Και μπορεί η Ελένη Φουρέιρα να είναι σε πυρετό προετοιμασιών για το REBORN TOUR της, όμως προσπαθεί να είναι και όσο περισσότερο μπορεί δίπλα στον μονάκριβο γιο της. Σήμερα το μεσημέρι, μάλιστα, η τραγουδίστρια πόζαρε με τον γιο της- καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία- κρατώντας τον στην αγκαλιά της, σε μάρσιπο.

Ο μικρούλης, όπως βλέπεις, είναι κατάξανθος κι έχει ξαπλώσει στο στήθος της μαμάς του, δείχνοντας πως εκεί είναι η ασφάλειά του. Όπως ισχύει για όλους μας, άλλωστε.

baby_f.jpg