Η Ελένη Φουρέιρα δεν βρίσκει κανένα λόγο να κρύψει το σώμα της μετά την εγκυμοσύνη -Είμαστε μαζί της

Η Ελένη Φουρέιρα δεν βρίσκει κανένα λόγο να κρύψει το σώμα της μετά την εγκυμοσύνη -Είμαστε μαζί της

Όλα τα looks της Ελένης που γιορτάζει το σώμα της σαν νέα μανούλα.  

Η εγκυμοσύνη και η απόκτηση ενός παιδιού είναι σίγουρα μια καθοριστική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας. Μια στιγμή γεμάτη χαρά και πρωτόγνωρα συναισθήματα, αλλά και με μεγάλες αλλαγές στη ζωή, την καθημερινότητα και το σώμα μιας νέας μαμάς. Ανάμεσα, λοιπόν, στις Ελληνίδες celebrities που μπήκαν φέτος στο club των μαμάδων ήταν και η Ελένη Φουρέιρα, η οποία απέκτησε το πρώτο της παιδάκι μαζί με το σύντροφο της Αλμπέρτο Μποτία. Εδώ και λίγους μήνες η Ελένη μοιράζεται με τους followers τη σχέση της με το νέο μέλος της οικογένειας τους, αφού από τη νπρώτη στιγμή ανέβασε η ίδια μια φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο.

https://www.instagram.com/p/Coh37ZeK-Ay
1285_ALBERTO_BOTIA_2432023.jpg

Photo: NDP Photo Agency

Post pregnancy style από την Ελένη Φουρέιρα.

Ήδη από τα posts που έκανε η Ελένη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, είχαμε καταλάβει ότι δεν πρόκειται για άλλη μια συνηθισμένη περίπτωση pregnancy style. Σαν άλλη Rihanna η Ελένη δεν έκρυψε ποτέ τις αλλαγές στο σώμα της και μας έδειξε περήφανα την κοιλίτσα της, ενώ το όλο styling παρέμενε ακραίο και μοναδικό, έτσι ακριβώς όπως της αρέσει να ντύνεται. Έτσι άνοιξε το δρόμο και για άλλες γυναίκες που μπορεί να είχαν αμφιβολίες για το πώς «πρέπει» να ντύνονται ή να φαίνονται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους.

Ιωάννα Μαλέσκου: Με total black αποδεικνύει ότι μπορούμε να φορέσουμε μαύρο και στην εγκυμοσύνη

https://www.instagram.com/p/CrL1_vktWQN

Γιατί οι γυναίκες έχουμε την ατυχία να κρινόμαστε διαρκώς για το σώμα και την εμφάνιση μας, πολλές φορές χωρίς να λαμβάνουν κάποιοι υπόψη τους την όλη διαδικασία της τεράστιας αυτής αλλαγής που βιώνουμε. Η Ελένη, όμως, κατάφερε να παραμείνει ο εαυτός της μέχρι σήμρα, χωρίς να θεωρήσει ότι πρέπει να κρύψει το σώμα της και το πώς έχει γίνει μετά την εγκυμοσύνη. Γιατί -ναι!- το φυσιολογικό μετά από μία εγκυμοσύνη είναι μια γυναίκα να έχει κοιλίτσα, ραγάδες ή τη χαρακτηριστική linea nigra.

Έτσι τη βλέπουμε να ποζάρει με looks και items που θα φορούσε ακόμη και αν δεν είχε γίνει μανούλα, τονίζοντας το στήθος της και βγάζοντας με υπερηφάνια έξω την κοιλίτσα της, χωρίς κανένα κόμπλεξ. Τι να πει κανείς για το sexy κατακόκκινο σύνολο από δέρμα, με το οποίο πόζαρε πριν λίγες μέρες. Με ανοιχτή πλάτη και ένα παντελόνι που τονίζει τους γοφούς η Ελένη είναι η πιο hot Ελληνίδα μαμά του Instagram και είμαστε μαζί της, φυσικά.

https://www.instagram.com/p/Cq0oNMONCAh