Mad VMAs 2023: Οι μεγάλοι νικητές και τα highlights από την πιο MAD μουσική βραδιά

Τσακιρίδου Χριστίνα
Mad VMAs 2023: Οι μεγάλοι νικητές και τα highlights από την πιο MAD μουσική βραδιά

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα Mad VMAs 2023 και οι αγαπημένοι μας καλλιτέχνες «έβαλαν φωτιά» στη σκηνή. Τα ανατρεπτικά acts και οι μεγάλοι νικητές.

Τα Mad Video Music Awards 2023 επέστρεψαν τη Δευτέρα 19 Ιουνίου στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do με παρουσιαστή όπως πάντα τον Θέμη Γεωργαντά. Ο διαχρονικός ελληνικός μουσικός θεσμός συμπλήρωσε φέτος 20 χρόνια παρουσίας, έντονων συγκινήσεων, εντυπωσιακών απονομών και ανατρεπτικών καλλιτεχνικών συνεργασιών.

Αρκετές celebrities έδωσαν από νωρίς το απόγευμα το παρών στο μπλε χαλί της διοργάνωσης και μαγνήτισαν τα φωτογραφικά φλας με τις ενδυματολογικές τους επιλογές. Φέτος στη σκηνή των VMAs είδαμε πολλά ντουέτα-έκπληξη και συνεργασίες που θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένες στη μνήμη μας, όπως το act της Έλενας Παπαρίζου με την Ελένη Φουρέιρα, το μεγάλο comeback της Κατερίνας Κούκα με την Μαρίνα Σάττι και η εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού με την Δέσποινα Βανδή.

O Σάκης Ρουβάς τιμήθηκε με το βραβείο Μad Icon για τα 20 χρόνια παρουσίας του στον θεσμό αφού πρωτοεμφανίστηκε στη σκηνή των MAD Vmas το 2003 στο Θέατρο Πέτρας.

Λίγο πριν την έναρξη των βραβείων ο συμπαρουσιαστής της βραδιάς, Fipsterr (Φίλιππος Ιωάννου) φωτογραφήθηκε στα παρασκήνια με τις μανούλες Μαίρη Συνατσάκη και Ελένη Φουρέιρα οι οποίες πραγματοποίησαν την πρώτη τους μεγάλη δημόσια εμφάνιση μετά τον τοκετό.

foureira_synatsaki.jpg

Τα highlights της πιο MAD βραδιάς

Η Έλενα Παπαρίζου και η Ελένη Φουρέιρα ένωσαν τις δυνάμεις τους και τραγούδησαν μαζί μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους (Fuego, Κάτσε Καλά, El Telephone, Mambo, Καραμέλα, My Number One) «βάζοντας φωτιά» στο κλειστό του Tae-Kwon-Do.

Επική στιγμή της βραδιάς ο χορός των δύο stars υπό τον ρυθμό του «My number one» που μας θύμισε τη μεγάλη νίκη της Έλενας Παπαρίζου το 2004 στη Eurovision.

Οι χρήστες του Ελληνικού Twitter αποθέωσαν τις δύο τραγουδίστριες και θυμήθηκαν το αντίστοιχα επικό ντουέτο Shakira- Jennifer Lopez.

O Σάκης Ρουβάς ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε ένα από τα all time favourite τραγούδια του, το «Εμένα Θες», λίγο πριν παραλάβει το τιμητικό βραβείο ΜAD Icon.

H Kατερίνα Κούκα έκανε μια εμφάνιση-έκπληξη στη σκηνή των MAD VΜΑs σε μια διασκευή του «Ρίξε Στο Κορμί Μου Σπίρτο» σε συνεργασία με την Μαρίνα Σάττι.

Η φετινή διοργάνωση είχε ένα εντελώς διαφορετικό φινάλε από αυτά που έχουμε συνηθίσει. Ο Γιάννης Πλούταρχος ανέβηκε για πρώτη φορά στη σκηνή των μουσικών βραβείων μαζί με τον γιο του, Γιώργο Κακοσαίο και ερμήνευσαν «Το Βέλος», κάνοντας το πιο αισθαντικό closing.

https://www.instagram.com/reel/CttcxGJIIgv/

Η Καλομοίρα μίλησε αποκλειστικά στο Queen.gr και ανέφερε:

«Eίμαι πολύ χαρούμενη που γύρισα στην Ελλάδα. Ευχαριστώ πολύ όλο τον κόσμο, που ήταν no1 το κομμάτι μου «Στόχος» sto Spotιfy. Εύχομαι να χορέψουμε όλο το καλοκαίρι μαζί».

Όσον αφορά τα καλοκαιρινά της σχέδια, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι θα επισκεφθεί τα νησιά με την οικογένειά της και φυσικά το χωριό της στη Λακωνία.

MAD VMAs 2023: Οι νικητές ανά κατηγορία

H Ελένη Φουρέιρα ήταν η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς αφού έφυγε από το κλειστό γήπεδο του Παλαιού Φαλήρου με 3 βραβεία. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός απέσπασε 2 βραβεία όπως η Έλενα Παπαρίζου, η Αναστασία και ο Sidarta.

https://www.instagram.com/p/CtsTJ7ttb_h/

Καλύτερος Άνδρας Καλλιτέχνης | Adult Λαϊκό: Κωνσταντίνος Αργυρός

Καλύτερο Άλμπουμ: 22 (Κωνσταντίνος Αργυρός)

Καλύτερη Γυναίκα Καλλιτέχνης | Adult Λαϊκό: Έλενα Παπαρίζου

Καλύτερο Λαϊκό Χορευτικό Τραγούδι: Λίγο Λίγο (Αναστασία)

Καλύτερος Άνδρας Καλλιτέχνης | Pop: Γιώργος Σαμπάνης

Καλύτερη Γυναίκα Καλλιτέχνης | Pop: Ελένη Φουρέιρα

Καλύτερο Λαϊκό Τραγούδι: Κάνε μας τη Χάρη (Γιώργος Κακοσαίος)

Καλύτερο Urban Τραγούδι: Ακόμη (Sidarta)

Καλύτερη Μπαλάντα: Αν (Χρήστος Μάστορας)

https://www.instagram.com/p/CtsJqx3oPy9/

Η Φουρέιρα αποκάλυψε τη σύνδεση της εγκυμοσύνης της με τα Mad Music Awards 2023

Καλύτερο Pop Τραγούδι: Τηλέφωνο (Josephine)

Βίντεο της Χρονιάς: El Telephone (Ελένη Φουρέιρα, FY, Mente Fuerte, Trannos, Bobito & Ayman)

Καλύτερος Πρωτοεμφανιζόμενος Καλλιτέχνης: Sidarta

Καλύτερο Ντουέτο: Κάτσε Καλά (Έλενα Παπαρίζου, Marseaux & Joanne)

Τραγούδι της Χρονιάς (Viral): El Telephone (Ελένη Φουρέιρα, FY, Mente Fuerte, Trannos, Bobito & Ayman)

Καλύτερο Συγκρότημα: Μέλισσες

Τραγούδι της Χρονιάς (Airplay): Αμαρτίες (Αναστασία)

Viral Hero: Dat Lilly

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Photos: Lefteris Partsalis

Πηγή κεντρικής: Lefteris Partsalis