Η Κατερίνα Παπουτσάκη έκανε μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή της & τα «Καλύτερά της Χρόνια» είναι γεγονός

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έκανε μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή της & τα «Καλύτερά της Χρόνια» είναι γεγονός
Instagram

Το τέλος της σειρά, η αρχή μιας νέας ζωής και η αλλαγή στα μαλλιά.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (19/6) η Κατερίνα Παπουτσάκη. Με αφορμή το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια» που θα προβληθεί απόψε, η ηθοποιός έκανε διάφορες αποκαλύψεις ενώ ανάμεσα σε άλλα είπε πως στο φινάλε θα δούμε και τον γιο της, Μάξιμο.

«Τα τρία χρόνια σειράς ήταν φανταστικά, ήταν υπέροχα, ήταν μαγικά. Γίναμε μια φοβερή παρέα. Τα θυμάμαι τα χρόνια αυτά με αγάπη. Ήταν 3 εβδομάδες που κλαίγαμε λόγω του τέλους… Ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον το πόσο ταιριάξαμε μεταξύ μας. Δεν είναι δεδομένο ότι θα είσαι σε μια δουλειά και τα πράγματα θα κυλήσουν ονειρικά και θα ταιριάξεις. Προφανώς έχουν τα πάνω και τα κάτω τους οι σχέσεις, αλλά στον πυρήνα του ήταν όλο πολύ όμορφο…», είπε σχετικά με το τέλος της σειράς η μαμά δύο αγοριών η οποία πλέον αποχωρίστηκε τα μακριά μαλλιά της τα οποία και σκούρυνε.

https://www.instagram.com/p/CtrzjVmIkzw/

Για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν τα Μέσα το διαζύγιό της, είπε: «Έχω αισθανθεί πολύ καλή διαχείριση από τα Μέσα και στο κομμάτι του χωρισμού μου. Γενικά δεν έχω παράπονο. Αισθάνομαι ότι είναι μια χαρά αυτό το κομμάτι. Έχω μεγαλώσει με το να ξέρουν οι άνθρωποι τη ζωή μου. Αυτό συνέβαινε από όταν ήμουν 20 χρονών, δεν ξέρω πώς είναι να μη συμβαίνει αυτό. Και επειδή το έχω μάθει με τον πολύ άσχημο και παρεμβατικό τρόπο, γι’ αυτό λέω ότι τώρα είμαι ΟΚ. Καμία σχέση το τώρα με το τότε».

«Τα καλύτερά μας χρόνια» κάνουν φινάλε με μία έκπληξη για τον Άγγελο και τον θρίαμβο του Eurobasket

Το κεφάλαιο breathwork

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, γνωστή ηθοποιός μίλησε και για τη δική της εμπειρία με το Breathwork περιγράφοντας πόσο της άλλαξε τη ζωή. Όπως τόνισε, στο παρελθόν δεν βοηθούσε τον εαυτό της ενώ η συγκεκριμένη προσέγγιση αναπνοής τη βοήθησε να ξεπεράσει τυχόν κρίσεις πανικού.

Τι είναι το breathwork

To Breathwork είναι μια σωματική προσέγγιση που χρησιμοποιεί την Συνειδητή Συνδεδεμένη Αναπνοή σε συνδυασμό με πολλές άλλες αναπνευστικές τεχνικές με στόχο να συμβάλλει:

  • στην επανασύνδεση μας με τις αισθήσεις και τα συναισθήματά μας
  • στην διερεύνηση περιοριστικών πεποιθήσεων
  • στην εναρμόνιση μεταξύ σώματος, μυαλού και πνεύματος
  • στην ασφαλή διαχείριση ή απελευθέρωση των τραυμάτων που φέρουμε και των συμπτωμάτων που απορρέουν αυτά, πχ εξαρτήσεις, κρίσεις πανικού ή οργής, κατάθλιψη, φοβίες, άσθμα, αϋπνία κλπ.

Oι Ελληνίδες celebrities που πόζαραν με μαγιό και έφεραν το καλοκαίρι στις οθόνες μας

Η ανάρτηση πριν από λίγες ημέρες

«BREATHWORK🐯 Έχω τη βαθιά ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου , γιατί όταν κάποιος νιώθει ότι ευεργετείται, χρειάζεται να το μοιράζεται .🌟🌟🌟
Δεν θα πω πολλά. Θα πω μόνο, ότι σε μια ζόρικη φάση στη ζωή μου, και με μοναδικό εργαλείο την ΑΝΑΣΑ μου, ανακαλύπτω τη δύναμη μου και βαδίζω σε μονοπάτια αποκαλυπτικά, μαθαίνοντας να αγαπάω περισσότερο την Κατερίνα, να μην ταυτίζομαι συναισθηματικά με ανθρώπους και καταστάσεις που δημιουργούν τοξικά συναισθήματα, αλλά και να αντιμετωπίζω τις δυσκολίες με ψυχραιμία και ΑΓΑΠΗ 🌸
Και πόσο τυχερή και συγκινημένη μπορεί να είμαι , που σε αυτό το ταξίδι στο ΦΩΣ ,με καθοδηγεί η αγαπημένη μου φίλη @thomaisandroutsou .Απέραντη ευγνωμοσύνη και τεράστια αγκαλιά 🤍 ΥΓ: στη φωτο, με τα ματάκια πρησμένα από το κλάμα και μούρη ξαλαφρωμένη , αμέσως μετά τη θεραπεία 🐯 ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΕ παιδιά !!!!!!! και … αλήθεια …..όλα θα πάνε καλά 😉», είχε γράψει η Κατερίνα πριν από λίγες ημέρες.

https://www.instagram.com/p/Cs_bUjNoI-w/

Η Θωμαΐς Ανδρούτσου εγκατέλειψε την υποκριτική και ασχολείται με την τεχνική breathwork

Σε συνέντευξή της στο «Πάμε Δανάη» είχε εξομολογηθεί: «Ο διαλογισμός λειτουργεί μέσα από την αναπνοή, αλλά αυτό είναι κάτι πιο συγκεκριμένο. Παίρνω με αυτόν τον τρόπο πληροφορίες από το υποσυνείδητο και αλλάζει τον προγραμματισμό μου από την παιδική μου ηλικία. Καταλαβαίνω την πραγματική μου ιστορία και στόχος είναι να με αγαπώ με απόλυτη αποδοχή σε όλα μου τα κομμάτια».

https://www.instagram.com/p/BeYGyzcjbVg/

Στην εν λόγω συνέντευξη στις αρχές του 2023, η καλλιτέχνης αναφέρθηκε και στην κακή ψυχολογική περίοδο που βίωνε, αλλά και τη στιγμή που οι κρίσεις πανικού της χτύπησαν την πόρτα. «Ζοριζόμουν ψυχολογικά, δεν ένιωθα καλά. Ήμουν στριμωγμένη και στο χρόνο και στις γενικότερες συνθήκες, δεν είχα χαρά. Πιέστηκα από διάφορες καταστάσεις και πάθαινα κρίσεις πανικού. Οι κρίσεις πανικού είναι δώρο, γιατί έρχονται να μας δείξουν πως κάτι μας πιέζει».