«Τα καλύτερά μας χρόνια» κάνουν φινάλε με μία έκπληξη για τον Άγγελο και τον θρίαμβο του Eurobasket

Κατερίνα Μπούσιου
«Τα καλύτερά μας χρόνια» κάνουν φινάλε με μία έκπληξη για τον Άγγελο και τον θρίαμβο του Eurobasket

Η τρίτη και τελευταία σεζόν της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια» έχει ένα φινάλε με εκπλήξεις και αλλαγές στη ζωή όλων των πρωταγωνιστών. 

Στα τέλη του Ιουνίου αναμένεται το φινάλε της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια», μία από τις πιο ιδιαίτερες σειρές μυθοπλασίας της ΕΡΤ, που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό. Και θα έχουμε ανατροπές και αλλαγές στη ζωή όλων των ηρώων με επίκεντρο τον Άγγελο και ένα αθλητικό γεγονός που έχει μείνει ανεξίτηλο στη μνήμη μας από τη δεκαετία του '80.

Ο Άγγελος επιστρέφει στου Γκύζη και η ζωή όλων έχει αλλάξει

Στο σημερινό διπλό επεισόδιο της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια» ο Άγγελος (Δημήτρης Φερμάς), προσπαθεί να σώσει τον άλλοτε παιδικό του φίλο Χάρη από τα ναρκωτικά, κάνοντας ριψοκίνδυνες κινήσεις και φιλοξενώντας τον στο δικό του σπίτι στο υπόγειο. Η ζωή της παρέας με τον Λούη και την Άννα διαταράσσεται, με την Κάθριν επίσης να παίρνει μία σημαντική απόφαση για να αλλάξει τη ζωή της. Η φυγή της είναι αναπόφευκτη, αλλά συνεχίζει να είναι ερωτευμένη με τον Άγγελο.

https://www.instagram.com/p/CZKg6BfLGRz

Ο Άγγελος και γιος της Κατερίνας Παπουτσάκη στη σειρά (τη ζωή του οποίου διηγείται ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος), θα γευτεί σήμερα και την πρώτη του μεγάλη επαγγελματική επιτυχία, συμμετέχοντας ως βοηθός σκηνοθέτη στην τηλεοπτική σειρά «Το Μινόρε της αυγής» που άφησε εποχή την δεκαετία του '80.

Η αλλαγή στο look και η Κατερίνα Παπουτσάκη αλά Joan Collins στον γάμο της χρονιάς

https://www.instagram.com/p/Cnb9GxwLzeO

Αυτή η συνεργασία θα αλλάξει και όλη του τη ζωή. Κάπως έτσι θα φτάσουμε σταδιακά και στο μεγάλο φινάλε της σειράς στα τέλη Ιουνίου. Ο Άγγελος δέχεται μία πολύ δελεαστική πρόταση για να πάει για σπουδές σκηνοθεσίας στο εξωτερικό και αυτή είναι μία καλή λύση για να ξεφύγει και από το προσωπικό του ερωτικό αδιέξοδο, μεταξύ Άννας και Κάθριν.

Όταν πια επιστρέψει στου Γκύζη, στην παλιά του γειτονιά, θα έχουν περάσει 4 χρόνια και θα έχουμε κάνει ένα χρονολογικό άλμα στη σειρά, στο 1987. Κανείς από την οικογένεια δεν θα είναι πια ο ίδιος.

https://www.instagram.com/p/CqVR0xNIhmI

Θα ζούμε τον θρίαμβο στο Eurobasket το 1987, η Νανά (Τζένη Θεωνά ) και ο Δημήτρης θα έχουν καταφέρει να βρουν μία ισορροπία στη σχέση τους μετά το συναινετικό διαζύγιό τους, ο αδελφός του Αντώνης θα καταφέρει να έχει μαζί του και τους δύο του γιους και οι τηλεοπτικοί του γονείς (Μελέτης Ηλίας και Κατερίνα Παπουτσάκη) θα βλέπουν τα παιδιά τους να έχουν βάλει μία τάξη στη ζωή τους.