«Από εμένα είναι ναι» είπαν στην Κατερίνα Ζαρίφη που πόζαρε με αέρα GNTM με το νέο της look

«Από εμένα είναι ναι» είπαν στην Κατερίνα Ζαρίφη που πόζαρε με αέρα GNTM με το νέο της look

H Κατερίνα Ζαρίφη έκανε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της και οι fans έδειξαν τον ενθουσιασμό τους.

Αγνώριστη είναι το τελευταίο διάστημα η Κατερίνα Ζαρίφη και αυτό οφείλεται στη μεγάλη απώλεια κιλών σε συνδυασμό με το νέο της hair look.

Η παρουσιάστρια ακολούθησε εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής για να χάσει βάρος και όπως θα δεις κι εσύ παρακάτω δείχνει πιο φρέσκια και λαμπερή από ποτέ. Οι διαδικτυακοί της φίλοι επαινούν την προσπάθεια και την αλλαγή στην εμφάνισή της τονίζοντας πόσο όμορφη είναι.

Πριν από λίγο καιρό η ίδια είχε μιλήσει για την απώλεια κιλών αναφέροντας: «Όταν μου λένε χάσε κιλά για την υγεία σου μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι σε ένα πράγμα, έχεις δει τις εξετάσεις αίματός μου κι έχεις δει και τις δικές σου εξετάσεις και θεωρείς ότι εσύ είσαι πιο υγιής από εμένα, επειδή είσαι πιο αδύνατος; Συμφωνώ στην περίπτωση που η παχυσαρκία είναι «άρρωστη», που δηλαδή ένας άνθρωπος δεν μπορεί να κινηθεί ή να μετακινηθεί. Εγώ πια έχασα κιλά και αυτό έγινε τυχαία, δεν το έκανα ούτε για κάποιο γκόμενο ούτε για τη δουλειά. Είχαμε τα media τα οποία ποινικοποιούσαν το γούστο, δηλαδή σου έλεγαν «Έλα τώρα δεν μπορεί να γουστάρεις τη χοντρή».

Το νέο look και τα αποθεωτικά σχόλια

Πριν από λίγες ώρες η Κατερίνα Ζαρίφη δημοσίευσε δύο νέες φωτογραφίες της στο Instagram όπου πόζαρε με ολοκαίνουριο look και με τα πιο μακριά μαλλιά που την έχουμε δει μέχρι και σήμερα.

Η ραδιοφωνική παραγωγός παρευρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (19/06) στα Mad Video Music Awards 2023 στο κλειστό γήπεδο του Παλαιού Φαλήρου και εντυπωσίασε με την ανανεωμένη εμφάνισή της. H 46χρονη εμφανίστηκε με πολύ μακριά καστανά μαλλιά κα αφέλειες, που της ταιριάζουν πολύ.

https://www.instagram.com/p/Ctr9_lSM3Ax/

Οι fans και οι φίλοι της παρουσιάστριας δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για αυτή την αλλαγή, γεμίζοντας την ανάρτησή της με κολακευτικά σχόλια.

10 φορές που η Κατερίνα Ζαρίφη πόζαρε στον φακό και παρέδωσε #bodypositivity μαθήματα

Η κολλητή της φίλη, Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν από τους πρώτους που σχολίασαν γράφοντας: «Ώπα είπα λέω».

Sxolio1.png

Λίγο αργότερα η ηθοποιός Βάσω Γουλιελμάκη πρόσθεσε: «Ωωωωωωωω τι λες τώρα!!!!».

Οι fans αποθέωσαν την παρουσιάστρια συγκρίνοντάς την με την Ραπουνζέλ ενώ ένας άλλος χρήστης έγραψε: «What the f...Rantz? Από μένα είναι ναι!!!».

sxolio2.png

Ακολούθησε ένα ακόμη post της παρουσιάστριας απευθείας από τα παρασκήνια των μουσικών βραβείων, στα οποία απένειμε βραβείο μαζί με τον Αντώνη Δημητριάδη.

https://www.instagram.com/p/Ctth9nOMRKx/

«Με την ματιά της @mariadelakou. Κορίτσι μου 🤟🏻 Mua Hair @dimitris__stamatiou», έγραψε η Κατερίνα Ζαρίφη δίνοντας τα credits στο beauty squad της.

Η δυσκολότερη περίοδος στην τηλεοπτική της πορεία

Καλεσμένη της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» ήταν πριν λίγες ημέρες η Κατερίνα Ζαρίφη η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την πιο δύσκολη τηλεοπτική της στιγμή μέχρι και σήμερα.

«Τότε με τον Νίκο Μουτσινά στο πρωινό αρχίσαμε να τρώμε ξύλο από παντού, ήταν λες και υπογράψαμε κάτι που δεν έπρεπε. Ένα κανάλι που είχε συγκεκριμένες εκπομπές επί 45 λεπτά να έχει μία φωτογραφία μου και να λένε και να λένε… ποτέ δεν την κατάλαβα αυτή τη νοοτροπία», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Και πρόσθεσε: «Από ένα σημείο και μετά ήθελα να δω τι μου καταλογίζουν. Είχα πικραθεί πολύ. Μια χαρά παιδιά ήμασταν με τον Νίκο απλά δεν ήμασταν το στερεοτυπικό «κούκλα-μπούκλα» που ήθελε η εποχή».

Πηγή κεντρικής: zarifious